شما قیلترشکنت مشکل پیدا کرده؟! یا سرویس اینترنتت هر 10دیقه قطع میشه؟نقل قول:
Printable View
شما قیلترشکنت مشکل پیدا کرده؟! یا سرویس اینترنتت هر 10دیقه قطع میشه؟نقل قول:
زیر 2 ثانیه باز شد واسه من و کامل لود شدنقل قول:
تست نزدم فکر کنم سرورش داخلیه که اینقدر سرعت داره
شما شاید مشکل از مرورگرت هست چیزی کش شده باشه یا ...
در ضمن سرورهای داخلی به ایپی خارجی حساسن و سرعتشون کم میشه برای خارج
شما یه بار بصورت پریوات بروزینگ واردش شو ببین چطوره
اینم وضعیت اینترنتی که من الان با اون وارد سایتی که گفتید شدم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مشکل فیلتر نیست مشکل دی سی شدن تو بازی آنلاینه الکی قطع میشه به مدت 10 ثانیه از دیروز هم شروع شده نویز هم همین بوده یعنی مشکل از من نیست !
راستی من آسیاتک دارم به خاطر این موضوع می خوام بیام پارس اگه اونجا این مشکل رو داره نیام :n16:
ببخشید ولی اسیاتک ساعات رایگانش و نجوه تقسیم این ساعات خیلی مسخره هستنقل قول:
ضمن اینکه هیچ شرکتی مستقل نیست و کیفیت به مخابرات و در نهایت به شرکت ارتباطات زیرساخت بستگی داره و اینترنت همه از اون گلوگاه میگذره ولی حداقل پارس انلاین شبانه تا صبح رایگانه
آقا وقتی از فیلترشکن کریو استفاده میکنم خیلی سریع شارژ مسرف میکنه
فیلتر شکنای دیگه هم همینطوره ؟
کریو ربطی به داستان حجم اینها نداره ها! وقتی کریو بازه شما گوگل باز کنی مثلاً 20کیلو میندازه وقتی هم بسته باشه همین!نقل قول:
اگر هم از روی نرم افزار مدیریت ترافیک کامپیوترت میگی اون چون 2تا کانکشن وصل میشه به اینترنت دچار اشتباه میشه و ترافیک مصرفیتو 2برابر حساب می کنه
برای من که اینطور نیست . فرقی نداره با کریو یا بی کریونقل قول:
فکر میکنم یک سری برنامه نصب دارید که به دلیل تحریم امکان اپدیت ندارند و وقتی کریو رو فعال میکنید شروع به اپدیت اتوماتیک میکنند
سلام . راستش من داخل بازی ESO و Guild wars 2 مشکلی نداشتم اما LoL اینطوری میشه . شنیدم داخل WoW هم اینطوری میشه. اما توی بازی های دیگه هم مشکلی ندارم . پینگ هم خوبه به جز بعضی جاها نوسان ایجاد میشه . در هر صورت ریسکه چون من همین چند وقت پیش بدترین نوسان و پکت لاست رو داشتمنقل قول:
مشکل از ویندوزمه!نقل قول:
کلا این ویندوز 8.1 نمیدونم برای من چرا انقدر مشکل داره...به vpn و inet و pm9 وصل نمیشه و ارور میده...
سایت هم اوایلش برام باز میشد ولی بعدش نصفه لود میشد
HoN _ LOL _DOTA2 _MW3 _DEAD ISLAND همشون همین مشکل رو دارن فقط مونده کانتر که امشب تست می کنم