..حذف شود....
Printable View
..حذف شود....
قبلا همزمان با های وب اسیاتک داشتم اونم اواخر بد شده بود با توجه به اینکه پشتیبانی بی ادب و طلبکاری داشتنقل قول:
Sent from my iPhone 6s using Tapatalk
یکی از افتضاح ترین و خنگ ترین شرکتهای اینترنتی دنیا هست
من چند وقت پیش یک هو صبح بلند شدم دیم چراغ adsl و اینترنت قطع شده! گفتم حتما یک اشکال فنی هست درست میشه 24 صبر کردم دیم درست نشد بعد زنگ زدم پشتیبانی طرف گفت تلفن هر چی تو خونه داری در بیار درست میشه! در اوردیم درست نشد
گفت برو از بیرون کوچه وصل کن رفتیم وصل کردیم گفتیم درست نشده گفت باشه گزارش می نویسم میان درستش میکنن بعد سه روز یکی اومد یک مودم دستش بود زد به تفن داخل و بیرون کار نکرد گفت گزارش مینویسم گفتم خوب من این کارو خودم کردم گفت نه ما هم باید انجام بدیم
سه روز گذشت درست نشد چند بار زنگ زدم دوباره یک نفر دیگه اومد اونم همون کارو کرد مودم زد بیرون درست نشد دیگه عصبانی شدم هر چی از دهنم اومد بهش گفتم. زنگ زدم دوباره کلی حرف زدم بهشون گفتم 10 روزه منو مسخره کردین من همون اول زدم بیرون بهتون گفتم کار نمیکنه شما هی برای من آدم میفرتسین و هیچ غلطی نمیکنه!
آخری بعد از 12 روز وصل شد
بعد جالب اینجاست بعد از هر تماس میگن شما رو به سامانه نظر سنجی وصل میکنیم؟!!!
نقل قول:
:دیحالا مشکل از چی بود؟
دوستان دلتون رو الکی خوش نکنید هیچ کجا بهتون اینترنت نامحدود واقعی و یا شبانه دار بدون محدودیت و سرعت بالا نمیدن همه زدن تو کار فروش گیگ تا حسابی جیب ملت رو بزنن ملت هم خوب زود گول میخورن میگن فلان شرکت چندین گیگ رو مفت و ارزان میده نمیدونن برای خود شرکت هزینه سرویس یک دهم پولی که مشترک میده نمیشه
داداش انتخاب بین بد بدترهنقل قول:
مجبوریم
بهترین راه برای دانلود فعلا اینترنت همراهه 3جی و 4 جی همراه اول و ایرانسل
آقا یکی از این سرویس های اینترنت همراه رو توضیح بده ببینیم چجوریهنقل قول:
فقط واسه دانلود میخوام
بسته شبانه همراه اول و بسته های ساعتی ( شبانه ) ایرانسلنقل قول:
تو سایتشون میتونی ببینی
اگه در محدوده پوشش 4G هستی احتمالا زیاد بتونی دانلود کنی
بهترین کار اینکه اینترنت وایرلس بگیرید پهناباند بهتری در اختیارتون میزارن من خودم 3تا 32مگ دارم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یکی از بدترین گزینه ها اینترنت وایرلس هست چون قیمت اینترنت وایلرس از طرف شرکتها بسیار گران هست و همچنین هر موقع دلشون بخواد میتونن از طرف خودشوت پهنای باند رو کاهش بدهند و کل ترافیک شما هم از طریق شرکت ارائه دهنده بدون امنیت در حال تبادل هست و شما هیچ اعتمادی ندارید که دیتاتون زیر دست چه کسانی هستنقل قول:
اما adsl بهترین گزینه اینترنت داشتن از نظر امنیت هست بدون هیچ دخالتی بدست شما میره مشابه کاربران دیگه همچنین هر محدودتی باشه برای باقی کاربران اون مرکز هم هست و و نه برای شخص شما علاوه بر این از تمام طرح ها وتنوع سرویس ها بهره مند میشید و در صورت رضایت نداشتن شرکت رو عوض میکنید.