در حقیقت 90 گیگ رو میخریم 72600 تومن که واقعا نمیصرفه مگر اینکه شخصی باشه که توی اون سه ماه 90 گیگ کل دانلودش باشه بهتر از خریدن سرویس های دیگه هست همین.نقل قول:
Printable View
در حقیقت 90 گیگ رو میخریم 72600 تومن که واقعا نمیصرفه مگر اینکه شخصی باشه که توی اون سه ماه 90 گیگ کل دانلودش باشه بهتر از خریدن سرویس های دیگه هست همین.نقل قول:
من هنوز سرویس قبلی اسیاتک چند روزش مونده
در صورتی که دیدم سرویس جدید ها خوب نیستن تصمیم گرفتم برم های وب
های وب دانلود رایگان نداره ولی قیمتاش مناسبه
پهنای باند 16 مگ با 2 گیگ ماهیانه 12 هزار تومن بعد هم یه بسته ترافیک 50 گیگی به قیمت 30 هزار تومن برای 30 روز
یعنی کلا پهنای باند 16 مگ با 52 گیگ حجم ماهیانه بین 42 تا 45 هزار تومنه
فکرکنم مناسب باشه
من بیشتر از 3 ساله های وب هستم جدیدا قطعی ها بیشتر شده پکت لاست پینگ بالا و تک کانکشن ضعیف بعضی وقت ها سایت های داخلی هم باز نمی کنه ، 16 مگ هم اسما هستش وقتی گرفتید متوجه میشید .خواستم فقط اطلاع رسانی کنم که از چاله نیوفتین تو چاه.نقل قول:
Sent from my iPhone 6s using Tapatalk
البته قطعی ها یه بخشش بستگی به کیفیت خط شما تا منطقه مخابراتی داره که در صورتی که فعلا توی اسیاتک مشکلی نداشته باشن با این وضعیت افتضاح اسیاتک اونجا هم مشکلی ندارن در مورد دانلود مسلما با این قیمت خیلی خوبه که بتونن دانلود کنن.نقل قول:
چه جالب الان فیس بوگ بازه رو اسیاتکip خودم هم چک کردم دوستان یه چکی بکنید ببینید برای شما هم همینطوره:n13:
واسه منم که شاتل دارم بازه و فیلتر نیست!!!نقل قول:
درود دوستان ، من از آسیاچرت سرویس میگرم حدود 2.5 سالی میشه .
اما حالا با توجه به سیاست احمقانه شون ( در رابطه شبانه رایگان ) میخوام تغییر سرویس بدم ، نوع استفاده من هم استفاده وسیع از تمامی موارد هستش یعنی بازی آنلاین ، دانلود ، استریم و ...
با توجه به اینکه من در منطقه ای هستم که قطعی زیادی با آسیاتک حس نمیکردم به نظرتون عاقلانه هستش که به سمت های وب برم ، راستش تجربه ای در مورد این ISP ندارم .
سپاس .
اتفاقا امروز از دوستم های وب داره پرسیدم گفتن مشکلی نداشتن خوب هست قطعی ندارن.شاید بستگی به منطقه مخابراتی داشته باشه از تعداد مشترکنقل قول:
همچنین دوستان صبانت رو هم برای دانلود میگفتن خوبه . از لحاط بازی انلاین صبانت خوب بوده تا حالا .
پهنای باند شبانه من هم چند روز افت کرده. فتیله اش رو کشیدن پایین. تا چند روز پیش تو مایه های 3 مگابیت بود ( تازه در اصل باید نامحدود باشه. منتهی من خودم بخاطر کیفیت بد زیرساخت ارتباطیم، باهاشون روی سه مگابیت طی کرده بودم که رو این پهنای باند قفلش کنن) ولی چند روزه تو مایه های یک مگابیت داره بهم دانلود میده
تازه من DSL box دارم و نمیشه گفت شبانه ام کاملا رایگان بوده و هست. بابتش پول کمی دادم ولی بالاخره پول دادم
به فکر مهاجرت به ISP ای دگر افتاده ام
خیر این قطعی ها ربطی به کیفیت خط نداره کلا نت ممکنه برا چند دقیقه یا ساعت قطع بشه و اکثر مراکز مخابراتی هم اینطوریه یا اینه نت وصله اما هیچ دیتایی نیست ،منم فقط خواستم اون دوستمون راهنمایی کنم شما هم چند صفحه اخر تایپیک های وب بخونید ضمن اینکه طرح ها و قیمت ها هم عوض شده و شبانه هم نداره.نقل قول:
از ظهر به بعد تا اخر شب شدیدا افت سرعت داره بخاطر کمبودپهنای باند و فشفشه بازی.
Sent from my iPhone 6s using Tapatalk