شهاب 2 گیگ (2 تا 8 نامحدود)نقل قول:
بعد از ساعت 2:10 سرعت از 900 به 500 میرسه
با سرعت 500 حدودا بین 8. 9 گیگ
ولی با سرعت قبل از محدودیت حدودا 19 گیگ
Printable View
شهاب 2 گیگ (2 تا 8 نامحدود)نقل قول:
بعد از ساعت 2:10 سرعت از 900 به 500 میرسه
با سرعت 500 حدودا بین 8. 9 گیگ
ولی با سرعت قبل از محدودیت حدودا 19 گیگ
داخلی اش هم 500 تا شده؟نقل قول:
- - - Updated - - -
الان فکر کنم مال همه 250 تا شده و شما باید خیلی خوش شانس باشید که سرعتتون 500 تا هستنقل قول:
- - - Updated - - -
الان فکر کنم مال همه 250 تا شده و شما باید خیلی خوش شانس باشید که سرعتتون 500 تا هستنقل قول:
نه معمولا لینک هایی که میگیرم رو سرورای داخل مستقیم شدهنقل قول:
ولی فکر کنم خارجی بیاد رو 250
خوش شانس بودن مهم نیست مهم اینه که من پوله سرویس 12 مگو میدم و سرعتم رو 5 مگه
پس فیلم های 4k چی که میانگین حجم هر فیلمش 100 گیگه اونوقت دوستان ببینن میتونن با این اینترنت زغالی دانلودش کنن!!!!نقل قول:
شما بنا به مصرف خودت میسنجی منم کلا ماهی شاید ۱ گیگ هم شبانه نیاز نداشته باشم ولی یه فایلی بازی فیلم یا ... وقتی اومد مثلا حجم ۲۰ گیگ حال ندارم هر شب بزارم ۳ گیگ ناقابل دانلود شه اونم تو این گرما لپتاپ فشار بیاد برق مصرف کنم دردسر اینکه خدا نکنه حجممو بخورن رو داشته باشم میخام تو یه شب دانلودش کنمنقل قول:
ولی بعضی ها هستن که از این قضیه سو استفاده میکنن مثلا طرف داش میخاد هر شب ۲۰ گیگ دانلود کنه حتی یک شب هم از دست نره این دور از انصافه و شرکت باید اینارو محدود کنه نه من که تو یه ماه شاید دو شب هم دانلود نکنم.
خدا بگم این آسیاتک و چیکار کنه... با حجم دزدیهاش ساختیم... با قیمت بالاش... کیفیت داغون در طول روز... نوسانات همیشگی و هفته ای چند باره قطع شدن و با تلفن های اشغال شرکت مواجه شدن...
با عدم اطلاع رسانیهاش... دریغ از یه اس ام اس ساده... مگر برای تمدید! تا رسید به گند و دزدی آخرش...
مثل هر ماه رفتم سرویسمو که میزد تمدید سرویس فعلی ( یعنی شهاب 10 مگ و 4-10 فری ) تمدید کردم... به 10 روز نکشیده دیدم ترافیک تموم شده... رفتم پنل کاربری ریز مصرف رو چک کردم دیدم دانلود های زمان فری رو تو حالت عادی هم حساب کرده...! با 3 تا کارناشناس گیجش کلی پشت تل کلنجار رفتم همه از دم حق و به بنده دادن که اشتباه شده شماره مبایل! گرفتن پیگیری میکنیم اطلاع میدیم... بعد از 3 روز خبری نشده زنگ زدم این سری طرف با پوزخند میگه به سرویست دقت کردی؟! شبانه نداره! کل جریانو براش توضیح دادم میگه حتما دقت نکرده بودی! میگم اون 3 تا مثلا کارشناستون چرا حرفهای منو تایید کردن؟! چرا تو ریز کارکرد تایم رایگان داره...و... میگه بی خبرم امری نیست؟!...
حالا باز باید دوره بیافتیم از این شرکت درپیت به اون یکی... تازه ناز کنن پورت خالی نداریم... میرید تو لیست انتظار! شاید 1 روز دیگه خالی بشه شاید 1 ماه...
تف به شرف نداشتتون...
وای این اسیا شتک فقط این سرعت دانلود رایگان داشت از سرور داخلی اونم ورداشته که من از های وب در اومدم به امید این الان کیما گرفتم از میهن دانلود رو 100 زنگ زدم میگه همینه دیگه بیشتر نمیشه در خواست جمع اوری دادم متاسفم فقط هیچ برای گفتن نیست این همه محذودیت تا کی اخه:n37::n37:
دوستان شما هم سرور داخلی توی روز محدود شدین؟
چاره کار 195 خیلی راحت همه مدارکو جمع کن صداهای کارشناساشو ضبط کن براشون بفرست به سه سوت کارت راه میفته منم اینطور شده برام تایم رایگان غیر رایگان تداخل خورده بود نابود شده بود حجمم منفی شده بود به 195 شکایت کردم حجمم تقریبا برگشت 3 روز خسارت گرفتم پشته دستمم داغ کردم که از برنامه ریست دم استفاده کنمنقل قول:
چاره کار اینه برنامه نصب کنی مودمت خودکار ریست بشه سر ساعت 4 و 10 برنامه dumeter هم نصب کنید
هرکسی این پیامو می خونه این کارهایی که گفتمو انجام بده به نفعشه
سرویس ده مگ 4 تا 10 شب رایگان قدیم رو دارم، الان از تاینی موویز با اینکه ساعت رایگان نیست سرعتم بالاتر از 500 تا نمیره! قبلا تا یک میرفت! خطمم تا 13 میکشه و روی 10 تنظیم شده.
در تایم رایگان فعلا سرعت من همون 500 هست!! ولی تا سه چهار روز دیگه که سرویسم تموم میشه باید سرویسهای جدید رو خریداری کنم که دیروز درخواست تخلیه دادم! خداحفظ آسیاتک بعد از هشت سال!