نه آسیاتک هم محدود کرده سرعتش بیبن 90 تا 150 هست.نقل قول:
Printable View
نه آسیاتک هم محدود کرده سرعتش بیبن 90 تا 150 هست.نقل قول:
کسی تا به حال از این دو سرویس آسیاتک قبلا استفاده داشته یا الآن داره استفاده می کنه؟
اینترنت پرسرعت چابکـ 120 گیگ در 12ماه2 تا 8 صبح رایگان
اينترنت پرسرعت چابک 60 گيگ در 12ماه (2 تا 8 صبح نامحدود)
ممنون میشم اگه نظرتون رو بگید.
صبحانه دارمنقل قول:
داخلی 1
خارجی 250 الی 400
بنده صبحانه دارم ولی چه داخلی چه خارجی روی 250 ثابت هست حالا چرا بعضیا میگن از ما بیشتره نمیدونم!نقل قول:
در ضمن این سرویس دیگه ارائه نمیشه پس صحبتشم بی فایده هست.
دوست عزیز چون سرویس شما مربوط میشه به قبل از تغییرات, به خاطر همین سرعت شما کم نشده. در سرویس های جدید همه رو محدود کردن. چه روزانه چه شبانه.نقل قول:
-----------------------
پ.ن : وزیر اومد گفت کاری میکنم کارستون,ولی حالا روزانه هم محدود شدیم. خیلی ممنون. یعنی مسئولین ایرانی استاد تز دادن و به گند کشیدن وضع موجود هستن.
تو این چن سال هر وقت اومدن قیمتا رو کم کنن وضعیتو خرابتر کردن. رفته رفته میره که درست بشه باز سال بعد میاد و این چرخه تکرار میشه!نقل قول:
کلا شرکت های اینترنتی در ایران بدلیل انحصاری بودن از همون ابتدا به خوردن پولهای مفت و بزرگ بزرگ عادت کرده اند گفته میشود قیمتی که ترافیک به این شرکتها داده میشودرا با چهار الی پنج برابر سود به دست مشترک میدهند الان هم حاضر نیستند به این راحتی ازش بگذرند از اونطرف هم اون قانون مزخرف محدودیت سرعت و پهنای باند برای کاربران خانگی و ضریب اشتراک یک به هشت دستشون رو برای هر کاری باز گذاشته وکاربر عملا حقی در اعتراض به سرعت و کیفیت ندارد..بعضی دوستان میگن رقابت هست درحالیکه تعداد شرکت های سرویس دهنده در ایران به انگشت های دست نمیرسد و خیلی راحت باهم ساخت و پاخت میکنند. امسال که دولت بالاخره بعد از چند سال ارزان کردن اینترنت رو اجرایی کرد این شرکتها بر آن شدند که به روشهایی مانع از کم شدن درآمدشان شوند ازجمله برداشتن دانلود های شبانه یا تخصیص دادن ترافیک کل دوره در سرویس های بلند مدت بصورت ماه به ماه مشترک را وادار به خرید حجم اضافه بنمایند.بحث ارزان شدن اینترنت شرکتهای موبایل هم که به جوک بیشتر شبیه هست. قیمت پایه را برایشان روز اول هر گیگا بایت پنجاه هزار تومن تعیین کرده بودند حالا مثلا بیست درصد ارزان شده هر گیگ چهل هزار تومن! اگر قیمتها را نود درصد هم ارزان کنند تازه به هر گیگ چهار هزار تومان میرسد که همونی هست که در عمل تحت عناوینی مانند بسته افزایشی و طرح تشویقی و این کوفت زهر مارها دارند بمردم قالب میکنند یعنی دستشان آنقدر بازه که هرجور خواستند با مصرف کننده تا کنند. این مثلا ارزان شدن اینترنت در ایران هیچ سودی بحال مصرف کننده نداشته که در عمل محدودیت هایی هم برش اعمال شده.نقل قول:
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
مرکز به مرکز محدود میکنن گویا چند روز قبل از اینکه داخلی بنده هم محدود بشه مال بقیه دوستان محدود بود حالا شانس بیاری از زیر دستشون در برینقل قول:
به عگس دقت کردین در امریکا سرویس های زیر20 مگ به مردمشون نمی دن عملا با سرعت های نجومی حداقل ده برابر سرعت ما اونم به صورت کاملا نامجدود ابن تبلیغ رو دیروز داشتم با یکی از دوستام صحبت می کردم برام تو اسکایپ تبلیغش رو نشون داد ازش خواهش کردم عگس بگیره بذاره نشون بدم بهتون که اونا چطوری حال می کنن ما چطوری واقعا 60 مگ سرعت رو توی یک ماه می دن بهشون 60 دلار اونوقت اینجا با 300000 تومان هزینه یه اینترنت نامحدود 2 مگ هست واقعا با این گرون فروشی ها فقط مردم جیب شون تو روز روشن می زنن کسی هم جیکش در نمی اد کلا من دیشب وقتی دیدم کف کردم خوش به حال کسایی که از این امکانات استفاده می کنن من فکر نمی کنم همچین سرعتی تا بیست سال دیگه در دسترس ما ایرانی ها قرار بگیره حداقل نه تاز زمانی که پیر بشیم و اون موقع شاید سلیقه هامون هم عوض نوش جون شون کور شه اسیاتک و بقیه شرکت های دزد گرون فروشنقل قول:
این آسیاشت جدیدا مثل اینکه زده سرویس های عبور از فیلترینگ پولی رو از کار انداخته تو تایم شبانه مثل https و zbd و pm9 فقط سایفون و فری گیت کار میکنن که اونا هم سرعتشون خیلی پایینه