این ایرانسل بسته های نا محدود شبانه را برداشته؟ نا محدود هفتگی و ماهانه؟ با چه کدی فعال میشه؟
Printable View
این ایرانسل بسته های نا محدود شبانه را برداشته؟ نا محدود هفتگی و ماهانه؟ با چه کدی فعال میشه؟
سلام دوستان
سرعت شما در طول روز چند هست ؟
من شیراز منطقه پاییز هستم قبلا سرعت 250 بود که بعد از چند روز کلا قطع شد حالا که وصل شده سرعت به زور به 20 میرسه
ولی این قضیه تو تهران هم هست که به گفته چند پیمانکار که در حال نصب BTS بودند و باهاشون صحبت کردم،تجهیزات 3G برای ایرانسل در تهران برای اریکسون و برای رایتل هواوی هست.یعنی منظور شما اینه که کیفیت تجهیزات هواوی چینی از اریکسون بهتره؟نقل قول:
تایید میشه چندین سایت رایتل که از نزدیک مشاهده کردم تجهیزاتش هواووی بودهنقل قول:
عرضه سیم کارت 4G همراه اول در تهران
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در حال حاضر دفتر امور مشترکان اصلی همراه اول در خیابان ونک اقدام به توزیع سیمکارت 4G همراه اول میکند.
بنابر گفته متصدی تعویض سیمکارت در دفتر امور مشترکان، شبکه LTE این اپراتور هماکنون در منطقه کردستان و میدان ونک (محدوده ساختمان اصلی شرکت) به صورت آزمایشی فعال شده است و شبکه LTE در 21 شهر آماده بهرهبرداری شده است.
پیش تر مدیرعامل همراه اول گفته بود: LTE این اپراتور در 21 شهر به صورت Hotspot در بخشهای پر مصرف راهاندازی شده اما تمرکز روی توسعه و راه اندازی 3G است.
اپراتور اول تلفن همراه توسعه شبکه را در سکوت خبری پیش میبرد و اعلام رسمی درباره چگونگی برنامه توسعه شبکه در مناطق ندارد. همچنان که دریافت مجوز نهایی ارائه خدمات 3G و 4G از سوی این اپراتور نیز بدون انعکاس خبری بود.
منبع: فارس
نقل قول:
چقدر مسخره! حداقل نکرده بیاد سیم کارت 2پانچ ارایه کنه که استاندارد هم باشه!
شاید یکی نانو لازم داشته باشه برای گوشی یکی هم سیم معمولی!
اینم که وضع شبکش هنوز که هنوزه پوشش نسل سومش هم بسیار ناقص تر از اون چیزیه که فکرشو بکنی!
ایرانسل که کلاهبرداری کرد و اون موقع از نفرات اول ده هزار تومان گرفت برای تعویض سیمکارت . نفرات بعدی رایگان تعویض کردن!!!همراه اول کسی اطلاع داره پول میگیره یا نه ؟!نقل قول:
Sent from my iPhone using Tapatalk
مگه گوشی های LTE سیم معمولی هم میخورن؟؟نقل قول:
مودم LTE بله سیم معمولی میخوره!نقل قول:
اون رایگانه هم مالید کلاً... ایرانسل هم الان بخوای تعویض کنی الان 8تومن میگیرهنقل قول:
من دو تا سیم کارت تعویض کردم، دومی اش همین هفته پیش. چیزی نگرفتن.نقل قول:
خودمم تعجب کردم!
ایرانسل خودش هم نمی فهمه با خودش چند چنده..نقل قول:
این خبر که قدیمیهنقل قول:
16فرودین 94 قدیمیه؟!نقل قول:
منم اراک چهارشنبه هفته پیش بود فک کنم
عوض کردم ۸تومن گرفت، یه سیم هدیه هم داد
تو سایتشم زده ۸تومن میگیره
sent from my xiaomi redmi 2
چه کار درستی انجام داده که بخواد یه سیمکارت استاندارد بده بیرون؟!نقل قول:
قیمت سیمکارتهای usim همراه اول جهت تعویض 6 هزار تومن هست.نقل قول:
ببخشید دوستان یه سوال در مورد تعویض سیم کارت معمولی با usim (چه ایرانسل چه همراه اول) دارم.
اگه سیم کارت شما دائمی باشه بجاش سیم کارت دائمی میدن؟
دوستانی که در این چند وقته مشکل اینترنت دارن به sm@mtnirancell.ir ایمیل بدن که رسیدگی بشه ودر پیج اینستگرام ایرانسل اطلاع رسانی کنن.
نت 4G امروز دیگه حد خودشو رد کرده و اصلا قابل تحمل نیست. همین جا رو با جند بار رفرش کردن باید باز کنم.
خب معلومه دیگه. سیمکارت اعتباری تنها 8 تومنه اما دائمی اگر از سری اول باشه 140 ت!نقل قول:
کم نه.......نقل قول:
اینا صبح که پا میشن تصمیم جدید می گیرن
اینترنت به شدت نوسان داره با دیال اپ فرقی نداره
الان داشتم در مورد یه مدل رنگ نقاشی جستجو میکردم نود درصد سایتهایی که باز کردم فیلتره
واقعا نمیفهمم این ادمایی که دارن زور میزنن این فیلترینگو راه میندازن چجوری درامدی که ازین راه دارنو میخورن؟
من یک ریال ازین پولیو که دارم بابت این اینترنت میدم راضی نیستم آقایی که میگی مردمت برات مهمن مطمئن باش این مردم از شما راضی نیستن
و درامدت اگه مسلمونی حلال نیست اگرم به انرژی مثبت و منفی اعتقاد داری که منفیه
پول دادم مودم نسل چهار گرفتم اینترنت دیال اپ روش تحویلمون میدن
اینم یک سیاست کثیف ایرانسله بسته های آنچنانی میزاره که مردم بیان سراغش 50 تومن بدن که 50 گیگ ... دانلود کن. شبکه رو از بین ببرن بعدش که هم شاکی شدن تعرفه اشو گرون کنه و بگه برای رضایت کاربران قیمت های به حالت قبلی برگشت یعنی مشاورین ایرانسل یک فکر منطقی خوبی ندارن که بیان آینده نگری کنن.
خوب تو که پهنای باند نداری بی خود میایی گیگی 1000 تومن می فروشی من شخصا راضیم گیگی سه تومن بدم اما سرعت 5 مگ رو برام تضمین کنه در هر شرایطی 20 مگشون رو هم برای خودشون نگه دارن هر چقدر میخوان برن دانلود کنن بعد جار بزنن که شبکه ما چند ترابایت ترافیک داره
دوست عزیز اونها شرکت خصوصی هستند وباید برای هرچیزی هزینه بدهند برای همین بازدهی بالا مدنظرشونه که اون کارها ر و می کنند.نقل قول:
اینجا همه چی دست خودشونه و چیزی که اهمیت نداره بازدهی هست(هدف براشون مهمه) و پولش هم که از جیب من وشماست. خرجش یکسری تهویه هست ( از خانواده کولر های گازی)
محض اطلاعتون بگم یکبار جایی ما رو برده بودند که توی سرمای زمستون، کولر گازی در حالت خنک کننده روشن بود! میگفتند اینجا دما باید پایین باشه.
Sent from Nexus 7 via Tapatalk
وضعیت اینترنت کشور یک ماهه که بهم ریخته ولی مال اپراتور ها ، مخصوصا ایرانسل کلا تعطیله .. هرموقع تست کردم 3G سرور داخلی 15 مگ میده..سرور خارجی 128 کیلوبایت! کلا 95% پکس لاس داره رو پهنای باند بین الملل..چند دیقه پیشم از کنار دکل 4G رد شدم تو تهران 28 مگ سرور داخلی زد سرور خارج ارور داد! در کل اینترانت شده! حالا داستان چیه معلوم نیست :n36:
یادم رفت اسکرین شات بگیرم..فردا بازم رد شدم تست میگیرم اینجا میذارم.
حالا باز مرحله دومه فیلترینگه! ببین مرحله سوم در اردبهشت ماه اجرایی بشه به مناسبت روز جهانی ارتباطات چی میشه دیگه این شبکه :n36:نقل قول:
همه کشورها دارن زیرساخت گسترش میدن اینها فیلترینگ و بلوکه کردن ملت رو یه دستاورد ملی میدونن :n29:
شما این خبر رو بخون فقط شرکت آمریکایی کام کست داشته اینترنت 505 مگی ارایه میداده به کاربرها با این حال گفته ما عقب افتادیم! در اوده به ساکنان کالیفرنیا اینترنت 2000مگی بده برای جبران عقب افتادگی :|
به خدا سرعت اینترنت ما شوخیه اصلا :n28:
شرکت های آمریکایی برای جبران عقب ماندگی در زمینه ارائه خدمات اینترنت فوق سریع، سرویسهای جدیدی با سرعتهای بسیار بالا در ایالتهای مختلف این کشور راه اندازی کردهاند.
فاز سوم واقعا باعث وحشت من شدهنقل قول:
معلوم نیست چی هست؟
سایت الف نوشته بود تزریق کد مخرب برای از کار انداختن دیتای ورودی:n04: در چین استفاده میشه
واقعا ایرانسل گندشو در اورد...سرعت 4g. بشدت پایین اومد.....3g هم روی 1.5 mb. قفل میکنه و بیشتر از اون نمیره..انگار محدودیت گذاشتن....
درباره اون سیستم چین مطالعه کردم فقط اینطوری بهت بگم یه فیلترشکن خیلی روتین در حال حاضر دادم یکی از دوستان ساکن چین تست کنه ببینم چه جوریه اصلا نیم تونست وصل بشه باهاش! میگفت این که کار نمی کنه...نقل قول:
نی دونم این فیلم اخیر تزریق اسید به سگهای بدبخت رو دیدی یا نه شما امیوارم ندیده باشی واقعا ... غرض اینکه اون سورسی که اینها منظورشونه همچین کاری می کنه با شبکه... ملت رو با دشمن اشتباه گرفتن... :|
دشمن ملت.:n27:
اون فیلم خوشبختانه ندیدم فقط خبرش خوندمنقل قول:
بله حق با شماست کلا دیتا نابود میشه
مشکلی که قبلا وجود داشت ناچیز بودن پهنای باند خارجی و انباشته شدن و از دست رفتن اطلاعات بود انگار حالا قوضی بالای این قوض قرار بیاد
اطلاعات خیلی کمی در مورد شبکه دارم اما این کار واقعا ابتکاریه
باید منتظر موند دید چی میشه
اما حداقلش باید قید بازی رو زد
منتظر یک افت محسوس در زمینه سرعت ارتباط اینترنتی با سرورخارجی باشیم یعنی امتیازمون جدول رده بندی سرعت کشورها رو سوراخ خواهد کرد:n08:
مثل جک های وایبری میشه
محتوای مخفی: !
دوستان با سلام تو محله ما 3g ایرانسل e کار میکنه انقد زنگ زدم ولی هی میگن مشکل از شبکست چه کار کنم ؟
دوستان این دکل رو میبینید تو عکس که همین رو دیدم وقتی داشت 4G اینجا راه اندازی میشد پشت هتل بود چهار تا پایه هم زیرش داشت یه جا فعلن نگهش داشت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام آقا رضا، خسته نباشید.
میخواستم بپرسم مشکل ایرانسل تو شهرستان مرند چیه و کی قراره حل بشه؟ خیلی ممنون!
آقا رضا میشه بگی این سایت 4G هست یا نه میشه توضیح بدی در موردش با همین سایت های تو شهر چه فرقی داره
سلام. مشکل لینک دیتا داریم در هادی شهر و جلفاو مرندو صوفیان. در سه راهی هادی شهر مرکزدیتا دچار مشکل است. باید از طرف تبریز دیتا بفرستیم. که دید بین صوفیان با مرکز پیام واقع در بالای کوه پیام کار را مشکل کرده است. انتن ماکرویو 80 سانتی میخواهد که حمل ان به بالای کوه سخت است.نقل قول:
این سایت تقویت کننده است. با شهرها تفاوت اساسی دارند. کل تشکیلات ان در داخل کانکس یا در داخل راک است. جهت پوشش در مساحت کم با جمعیت زیاد به کار میرود.نقل قول:
خب تو رشت هست تو یه کوچه بالاش یکی دیش هست زیرش یه چراغ ریز روشنه.دقیقا مثل همونه 4G هست آقا رضا
سلام. کلا استان های ایلام و کردستان و کرمانشاه و سیستان از برنامه عقب افتادند. این هفته به این مراکز سر خواهیم زد و تا اخر هفته باید یه مدل جدیدی برای افزایش پوشش ارایه بدهیم. در سفر کاری پیش رو حتما تمهیدات ویژه ای در نظر خواهیم گرفت.نقل قول:
در سلمان شهر چند روزی است که وارد فاز بهره برداری شده است.نقل قول:
سلام اقا رضا از شهر های اطراف تهران از جمله لواسان خبر جدیدی نیست
سلام رضا جان صبح عالی بخیر
با عرض ادب و احترام
وضعیت سمنان کی به ثبات میرسه اصلا تغییر خاصی محسوس ایجاد نشده .در صورت امکان بگید چند آنتن نسل 3 و چهار فعال است و کی انشنالا به ثبات میرسد.ما در منطقه روزیه در شمال سمنان هستیم وضعیت آنت دهی نسل 3 بسیار خراب اگر پیگیری بفرمایید بسیار ممنون میشم