این چن روزی خطا داغونه برا تغییر خطوط و شماره هانقل قول:
Printable View
این چن روزی خطا داغونه برا تغییر خطوط و شماره هانقل قول:
من الان میخوام به یه نفر مثلا اداره زنگ بزنم فقط باید شماره چهار رقم آخر رو بگیرم تو مازندران یا باید پیش شماره رو هم بگیرمم؟؟الان پیش شماره مازندران چنده؟؟نقل قول:
از موبایل اگه زنگ بزنین پیش شماره تو تمام استان 011 باید اول بشه و بعد شماره جدید.اما اگه با تلفن ثابت بدون کد فقط شماره جدید باید بگیرینقل قول:
خبر: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به دلیل کمفروشی پهنای باند
مخابرات باید به مردم ۱۰ استان خسارت پرداخت کند
خبرگزاری تسنیم: معاون نظارت رگولاتوری از تخلف در فروش پهنای باند بیش از حد مجاز از سوی شرکت مخابرات ایران در ۱۰ استان آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی، اردبیل، بوشهر، چهارمحال و بختیاری، خراسان جنوبی، فارس، کردستان، گیلان و مازندران خبر داد.
... در این ده استان فروش پهنای باند اینترنت شرکت مخابرات ایران بیش از حد مجاز بوده ... :n13:
... شرکتهای مخابرات استانی موظفند ضمن ارتقاء پهنای باند و کیفیت سرویس ارائه شده، خسارت ایجاد شده برای مشترکین فعلی را مطابق توافقنامه سطح خدمات (SLA) پرداخت کنند... :n24:
... در استانهای نام برده شده، به متقاضیان توصیه میشود ... از خدمات سایر دارندگان پروانه در این استانها استفاده کنند... :28:
اگه یک کدوم از اینها انجام شد ! :n08:
پهنای باتد مخابرات خیلی وقته کم اومده :n02:نقل قول:
وای اینایی که شیلتر شکن ندارن باید بمیرن بنده خدا ها !!!
این یعنی چی ؟؟؟
هر ماه ی بهونه برا خراب کاریهاشون دارن
امروز هم گفتن روتر دارن تعویض میکنن
من موندم این روتر نباید اینقدر هم کوچیک باشه مثل اینکه دارن کارتن نیم کیلویی بامیا تعویض میکنن
بله میان زر مفت هم میزنن که باید درست بشه
دیگه کی میخواد درست بشه عمرمون تمام شد دیگه
ظاهرا ای پی 2 مشکل پیدا کرده و استها باز نمیشن
ولی ای پی 5 سالمه
خاک تو گوره مسعولین مخابرات
از اینجا شماره جدید رو ببین: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
فایل pdf همکدی تمامی مراکز مخابراتی استان: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
من وارد پنل کاربریم نمی تونم بشم می گه یوزر پس اشتباه هست
2020 هم جواب نمی دن
می تونید کمکم کنید؟
الان یوزر رو همون شماره قبلی هست؟
منم همین مشکل رو دارم نه با شماره قبل و نه با شماره جدید، هیچکدوم جواب نمیده
فکر کنم فحشهای ناموسی زیاد دادن D:
بهشون بر خورده فعلا پنل رو تعطیل کردن
اره من فک کردم بخاطر تغییر تلفن هاست!!!!!!!!نقل قول:
دیروز زنگ زدم 2020 ی زن گوشی رو برداشت دری بری گفت خیال کرد مردم خرن
افتوبه روش گرفتم کلا کم مونده بود بهم فحش هم بده ولی کم نیاوردم که آخر گفت ایراد از ما هست بخاطر اینکه سرویس زیاد دادیم اینجوری ریده شده اینترنت
فکر کنم بعد تلفن ی بس گریه هم کرده باشه
رو اعصاب بود همش خالی میبست این خط به نام پدرمه بهش گفتم تو همسن بچه منی خخخخخخخخخخخ چرا اینقدر دروغ میگی خخخخخخخخخخخخ ای خدا
دوستان دقت کردن ریدن به پنل مخابرات برین ی دید بزنین
عوض اینکه بیان مشکلا رو درست کنن دارن غالب عوض میکنن
خدایا اینم جا بود مارو انداختی :n29:
اگه چراغ adsl خاموش روشن میشه مشکل از محل اتصال سیم تلفن منزلتونه.توبعضی قسمتها سیم ها به هم وصل شدن.هوای مازندران رطوبتیه سیم زود اکسید میشه.از دم در تا مودم سیم تلفن رو چک کن ،محل اتصال رو پیدا کن ،سیم ها رو ببر دوباره به هم وصل کن .با چسب لنت هم روشو بپوشون.تجربه کردم که بهت میگم :46:نقل قول:
نویزگیر بدتر میکنه استفاده نکن.اگه تلفن خش خش می کنه صد در صد کیفیت سیم تلفنت پایینه
داداش حرفت درست ولی اول این دوستمون بباید از دم در تست کنه یعنی یه روز کامل نتش رو به پریز دم در وصل کنه بعد بره ریز مصرف رو ببین که قطعی داشت یا نه اگه قطعی داشت از مرکز هست که خطش اونجا مشکل داره و باید تعویض تجهیزات بشه.اگه قطعی نداشت باید یه سیم مستقیم از دم در ببره واسه تلفن یه سیم مستقیم بره برای مودم .نقل قول:
دوست عزیز که این مشکل قطعی رو داشتی اگه سیم پریز تلفن و مودم یکیه باید راه حل دوم که سیم مستقیم از دم در ببری برای مودم انجام بدی اگرم نه که باید یه اسپلیتر برای تلفن بزاری تا خش خش تلفن رد بشه و برای مودم و اسپلیتر نزار چون فایده ای نداره.در بعضی موقع ها این اسپلیتر احتیاج میشه
عنوان خبر: اطلاعیه : تغییر نام کاربری شماره: 414 تاریخ: ۱۳۹۳/۴/۱۴ شرح خبر:
مشترک گرامی
به اطلاع می رساند با توجه به تغییر شماره ها، بعد از تمدید سرویس خود جهت اتصال، از کد 11 و شماره جدید به عنوان نام کاربری در تنظیمات مودم خود استفاده نمایید.
جهت راهنمایی در خصوص تنظیمات مودم، با شماره 2020 تماس حاصل فرمایید.
با تشکر
خوب یکی توضیح بده باید چه کنیم
دوستان 1 مگ نا محدود سرعتش چقدره ؟
کدوم سرویس مخابرات به صرفه هستش؟
من الان 1 مگ محدود دارم ولی هر 4 روز 1 گیگ ترافیکم تموم میشه .
نامحدود ۵۱۲ بصرفه هست که سرعت ۵۰ داره، یه مگ خیلی گرون تره ولی سرعتش فک کنم ۸۰ باشه. برای نامحدود پیشنهاد میکنم از فناوا سرویس بگیری. یه مگ ماهی ۴۵ و سرعت حدود ۱۲۰نقل قول:
Sent from my HUAWEI G700-U10 using Tapatalk
جشنواره ماه مبارک رمضان مخابرات
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در صورت انتخاب سرویس های ستاره دار با قرارداد یکساله:
مودم بی سیم رایگان *
دانلود شبانه رایگان از ساعت 1 تا 7 بامداد *
قرعه کشی هفتگی برای یک دستگاه Laptop *
قرعه کشی روزانه 10عدد Hard External *
قرعه کشی روزانه یک کمک هزینه 2،000،000 تومانی برای سفربه مکه مکرمه *
سرویس های کمپین رو از کجا میشه دید؟ چیزی که هنوز به قسمت خرید سرویس داخل پنل اضافه نشده.
باید برین مرکز مخابراتینقل قول:
گفته تو پنل اضافه شده اونایی ک تو مودم کدجدیدکانفیک کردن جدیدا احتمالا نمایان میشه ضمنا الان با شماره جدید کاربریتون میتونین وارد پنل کاربریتون بشیدنقل قول:
با سلام
مخابرات ایران فک کنم اینترنتش تا ساعات اداری (حدودا 2)اینترانت هست
بعد اون میشه اینترنت آمریکا!!!!!!!!!!
مال من که مازندرانم اینطوریه یوتیوب و فیسبوک مث برق باز میشن:n20:
دوستان این ۱ مگ محدود ماهی ۵ گیگ میدن ؟ یا کلا تو ۱ سال ۵ گیگ ترافیک داره ؟نقل قول:
من که ۲ ماه از قرار دادم مونده میتونم ثبت نام کنم ؟
اگه بخواین ماهانه روی قبض تلفن پرداخت کنین، ماهی ۵ گیگ براتون شارژ میشه. اگه اول نقدی کل هزینه رو بدید، کل ۶۰ گیگ رو در اختیارتون میذارن.نقل قول:
برای سوال دوم هم با ۲۰۲۰ تماس بگیرین بهتون میگن
سرعتش با سرویس های دیگه فرقی نمیکنه میکنه؟نقل قول:
در مورد مخابرات نمیشه نظر صددرصد داد. ممکنه وصل کنن ببینین سرعتش فرق داره. ولی تاحالا یه مگ سرعت دانلود حدود ۲۲۰ داشتنقل قول:
دوستان نت دم به دقیقه قطع و وصل مییشه چه مرگشه؟
هر دو دقیقه قطع میشه کل چراغ های مودم خاموش میشه از اول شروع میکنه به وصل شدن
دیوانه ام کرده :n27:
احتمالا خطتون مشکل داره. برای من که هیچ مشکلی نیست. اتفاقا چند روزیه کیفیت عالی شده و تایم اوت نداره، احتمالا پهنای باند خریدن.نقل قول:
ببینین downstream یا data rate داخل مودمتون چنده؟
دوستانی که اکانت Hak میکنن یه پیام بدن کارشون دارم تشکر:n16:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
زنگ بزنم 2020 هم تاثیری نداره
خط خونه قطع شده یه چند روزی نمیدونم واسه اونه یا نه ولی میشه گفت ربطی به قطع بودنش نداره
مقدار attenuation بد نیست ولی مقدار SNR کمه. از چه سرویسی استفاده میکنین و سرعت دانلودتون چنده؟نقل قول:
اگه یه مگ دارین و سرعتتون ۲۲۰ هست، بهتره خطتون رو روی دو مگ ببندن. اینطوری SNR زیاد میشه و نویز پایین میاد.
همینم خوبه مشکل من این نیست مشکل قطعی های دو دقیقه ای من حتما از طرف مخابراتهنقل قول:
بعد من کمپین یک ساله دارم چهار ماه دیگه تمام میشه میرم یه شرکت دیگه عمرا بیام رو 2 مگش :n19:
انقدر زنگ زدیم ( هم ما و هم همسایمون) اخر اومدن سیم رو عوض کردن هم تلفن وصل شد و هم نت اوکی شد
بعله. بسیار عالی شده.نقل قول:
کجا تماس گرفتید؟ سیم رو از کجا تا کجا عوض کردن؟ هزینه ای هم دادید؟
سلام.
دوستان اگر شماره ای از پشتیبانی ADSL مخابرات قائمشهر بهجز 2020 دارن که بشه با موبایل بهش زنگ زد دارن لطف کنن.
تشکر.
یه سه چهار روز نت خوب بود الان دوباره زدن داغونش کردن!!
دوستان ping شما هم دوباره رفته رو 500 به بالا ؟؟ :n27: