سلام
این مسیر telia دست از سر ما بر نمی داره،سرعت و پینگ هر دو ترکیده:n22:
Printable View
سلام
سلام
من پارسال زنگ زدم پشتیبانی یه کاری کردن پینگم اومد پایین کانتر رو مثل هلو بازی میکنم.نقل قول:
فقط زنگ زدی گیر بده
دوستان مخابرات نامحدودشو که حدف نکرده؟
256 نامحدود همون 12.5 هست؟
گیمر داریم اینجا؟
بچــه ها عزیــز یه ســوال
برای تغییر سرعت از چه طریقی باید اقدام کنم؟ به جــز سایتش
2020 زنگ بزنم میشه؟ اگه میشــه چه قدر طول میکشه عوض بشـه؟
ممنون از راهنمایی تون :n16:
گیمر داریم ، جان؟ :n02:نقل قول:
دوستان سلام..من تازه 2 مگ مخابرات گرفتم ( 4روزه) ...نامحدود... خداییش خیلی راضیم ثانیه ای 246 کیلوبایت میگیره و ساعتی حدود 1 گیگ و روزی حدود 22 گیگ
خلاصه ماهی 500 گیگ ..دیروز یه بازی گرفتم 9 گیگ تو 10 ساعت ....
خیلی راضیم خلاصه پینگشم معرکست با اروپا 120 همیشه تو سرورهای خارج راحت بازی میکنم تو ایران که هیچی پینگم در حد لن و شبکست...خیلی راضیم...
ولی در کل یه مقدار گرونه برام ماهی 80 تومن...برای همین دوست دارم یه سرویس 9 مگ پارس آنلاین بگیرم با حجم کم دیگه اینقدر دانلود نکنم از صبح تا شب ..
اینم تست همین الان 12:13 دقیقه ظهر با اروپا :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان این چند روز شما مشکل قطعی نداشتید؟
من دو سه روز هست که اینترنت قطع میشه و برای وصل مجدد باید مودم رو خاموش و روشن کنم؟!!!
معمولا صبحا این اتفاق می افته
سلام من قطعی نداشتم.نقل قول:
شما خططتون رو چک کردین از لحاظ نویز؟ به بهترین منطقه خونه که قدرت بیشتری دارید و نویز کمتری دارید وصل کردید؟ مثلا من تو اتاقم وصل کرده بودم هر روز قطع میشد بخاطر قدرت کم و نویز بالا اما در ورودی تلفن پریز اول خونه در حا لخونه کنار در ورودی اونجا قدرتش بسیاز بالاتره و اونجا زدم و اصلا قطع نمیشه...اسپلیتر وصل کردید؟
نویزتون رو حتما از static پنل مودم چک کنید هم نویز هم قدرت :n11:
اگر SNR Margin زیر 10 دسیبل باشه فاجعست قطعی مکرر دارید...من 6 بود تو اتاقم... وصل کردم ورودی خونه شد 30 دیگه قطع نشد...مل من د رحد زمین لرزه بود فاجعه هم بدتر بود
یک سال و نیم یک مگ داشتم این مشکل رو نداشتم الان حدود یک هفته است دو مگ شده این دو سه روز بازی داره درمیاره...نقل قول:
تغییر توی سیستم و یا موقعیت خط ایجاد نکردم که بخواد بخاطر اون باشه!!!!
نمیدونم چرا سرعت دانلود ثبات نداره و یک مگ اینجوری نبود
سلام دوستان
256 نامحدود مخابرات چقد دانلود میده؟
کلا نامحدود بگیرم یا حجمی؟
فعلا دانلود آنچنانی ندارم شاید ماهی 5/6 گیگ
سلام داداش..نقل قول:
128 16 ..256 30 ..512 60 ..1 مگ 120 و 2مگ 246 کیلوبایت دانلود میدن من همشونو داشم..
حجمی با شبانه رایگان بهتریه الان پارس آنلاین رو 9 مگ میبنده سرویسای بالای 256 شو شما 2 مگشو بگیر ..شب هم رایگاانه 2 تا 7 صبح میتونی شبی 10 گیگ بگیری خیالتم راحته اروزنم هست ماهی 18 تومن ...9 مگ 4گیگ حجم ماهیانه ...شبانه رایگان
3 ماهش با رانژش میشه حدود 80 تومن ولی خیالت راحته دیگه
سلام دوستان من نمیدونم برای کرج هم جز استان تهران هست برای مخابرات یا نه ولی الان حدود 19 روزی هست سرعت به طور کلی پایین امده خیلی
من سرویس 2 مگ نامحدود داشت خیلی هم راضی بودم متاسفانه این چندروز افتضاح شده مگر شبو نیمه شب بقیه هم این مشکل رو دارین ؟
هرچی هم میگم بهشون فایده نداره هر سری یه بامبول در میارن
سلام دوستان من نمیدونم برای کرج هم جز استان تهران هست برای مخابرات یا نه ولی الان حدود 19 روزی هست سرعت به طور کلی پایین امده خیلی
من سرویس 2 مگ نامحدود داشت خیلی هم راضی بودم متاسفانه این چندروز افتضاح شده مگر شبو نیمه شب بقیه هم این مشکل رو دارین ؟
هرچی هم میگم بهشون فایده نداره هر سری یه بامبول در میارن
دوستان کسی تازگی از مخابرات فرد اسدی یا چمران (مناطق ستارخان و بهبودی و شادمان و ...)اینترنت گرفته؟
پورت خالی دارن؟
سلام دوستان من الان 256 دارم
اگه بخوام سرعتمو زیاد کنم باید برم مخابرات ؟
سلام نه دوست عزیز از طریق سایت Tct.ir ارتقا میدی فردا حداکثر درست میشه :n16:نقل قول:
زنگ بزنید 2020 بپرسید. مخابرات به هیچ isp پورت نمیده ولی خودش همیشه داره.البته این کارشون قانون شکنی واضحه قانون ده درصد سازمان تنظیم مقرراته ؛)نقل قول:
یکی از آشناهام اوناجا سرویس داره.
Sent from my iPad using Tapatalk
سلام دوستان.
براي اينترنت مخابرات از طريق سايت مخابرات مي خواهم ثبت نام کنم لطفا راهنمايي کنيد.
مورد زير رو بايد چي انتخاب کنم:
همانطور که در عکس زير مي بينيد نوشته:
مورد استفاده پهناي بالاي باند 128
ممنونم.
سلام دوست عزیز هر چی عشقتهنقل قول:
کنترل نمی کنن اصلا
شما بزن امور پژوهشی
سلام، دوستان متأسفانه ما داریم خونه رو عوض میکنیم آیا میشه اینترنت رو از یه خط به خط دیگه انتقال داد؟
اگه تو همین منطقه و محل باشه آرهنقل قول:
میشه سرویس نامحدود مخابرات رو چند وقت به محدود تبدیل کنیم و بعد دو ماه دوباره برگردیم به نامحدود؟
اصلا سایت نمی خواد مدارکو آماده کننقل قول:
زنگ بزن 2020 واست 2 روزه وصل میکنن تا 2 مگ هم میدن
با سلام
یکی از دوستام از مخابرات اشتراک گرفته .
سوال من این هستش که روی گزینه ppoe کانکت نمشه .
چکار میشه کرد .
با زنگ زدن به پشتیبانی مخابرات که انجام نشد .
لطفا اگه شما هم همچین مشکلی داشتید و حل شد من رو هم راهنمایی کنید
با تشکر
دوستان قبلا از این سایت با سرعت بسیار بالا حدود یک مگ میشد دانلود کرد(تشویقی مخابرات بود)
الان در استان فارس دیگه با سرعت معمولی (512 حدود 70) دانلود میشه
خواستم تهران هستید چک کنید بیبینید برای شما با چه سرعتی دانلود میشه اگر اینترنت مخابرات دارد
سرعت مخابرات تهران که هیچ وقت از سرعت اسمی و تعریف شده فراتر نمیره(و میشه گفت کمتر هم نمیشه)نقل قول:
+این طرح ها و عملکرد مخابرات برای هر استانی مستقله.
بهرحال این تست دانلود با نت یک مگ، از اون سایت (بدون دانلودر، با خود مرورگر) :
دوستان تو سرویس من پرداخت رو این زده PostPaid یعنی چی؟
رنگ بزنی 2020 بعدش مدارک رو باید چکار کنیم؟نقل قول:
اصلا مدارک چی می خواد؟
ممنون
نام مالک خطنقل قول:
نام مالک منزل
شماره ملی مالک
اجازه مالک و از اینجور چیزها
پاشید برید مرکز سریع تر به نتیجه میرسید ثبت نام تو سایت واسه من اونقدر طول کشید مجبور شدم برم مرکز واسه سرویس فامیلمون.شاتل ناز میکنه واسه حکمت شعار سه ماه تو صف بودم خبری نشد . هر کس به طریقی دل ما میشکندنقل قول:
از خرداد پارسال اکثر مواقع problem is loading page میاد واسه هر سایتی./ 10بار باید امتحان کنم تا یه صفحه باز بشه چه داخلی چه خارجی!! :n21:
نه تو یه منطقه نیست، الان تهرانیم ولی داریم میریم کرج، یعنی نمیشه؟نقل قول:
دوستان این اوضاعه منه. دو ماهه همین بساطو با مخابرات دارم. سرعت همه انقد پایینه؟ زنگ میزنم 2020 میگه کلا کرج مشکل داریم. کس دیگه ای از کرج هست این مشکلو داشته باشه؟ یادم رفت سرعتم مثلا 512 نامحدود هست!!!!!!!!!!!!
دوستان گیمر اوضاع پینگ سرورای خارجی چطوره؟
خدا صبرت بده[emoji40]نقل قول:
نه سعید جان نمی شه باید دوباره درخواست بدی :n16:نقل قول:
منم کرجم مال من هم بهتر از شما نیست 2 هفته هست الان اینجوری شدهنقل قول:
منم تو کرج همین داستانو دارم 1024 گرفتم اما سرعت 256 هست.نقل قول:
پشتیبانی میگه بین 10 نفر اشتراکه دیگه،همینه!