خاک بر سرشون بشه . زنگ میزنی میگی خطتت رو چک کنن . میگن سیستممون قطعـه .
انگار ما بچه اییم . بی سواد ها .
Printable View
خاک بر سرشون بشه . زنگ میزنی میگی خطتت رو چک کنن . میگن سیستممون قطعـه .
انگار ما بچه اییم . بی سواد ها .
سلام
خط منم مثل مال امیده.ولی میخوام زنگ بزنم بگم خط مارو روی 3 مگ بستید چرا 3 مگ نمیدید آخه.
اما چیزی که جلوم میگیره اینه که نمی دونم چطوری حالیه اینا کنم که خط من 3 مگ بسته شده اما 2 مگ بهم دادن.
هر کی تونست حالیشون کنه به ما هم یاد بده.
با تشکر
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینجوری که معلومه همه دنباله 8مگ10 مگ هستند کسی های وب 45 گیگ 130 تومن گرفته یا نه خوبه یا نه کاربراش که میگفتند یجا دیگه 7.6 مگ هستش و راضیند اگه کسی داره بگه :n24:
سلام اون سرعت شبکه شما و پورتال 2030خودشونه وقتی حجمت تموم میشه میشه 3 مگ مثلا ماله من الان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هستشنقل قول:
SNR خط شما زیاد مناسب نیست.برای افزایش SNR تماس گرفتی با پشتیبانی؟نقل قول:
نقل قول:
بّرو خداتم شکر کن که روی 3072 هستی من 4 ماه هست خطم روی 10 مگ هست دهنم سرویس شده اینقدر تایم اوت داره و پینگ بالا هست.
به همین دلیل 10 مگ بودن snr میره روی 9 یا 10.
جالبیش اینجاست که خودشون هم نمیتونن درستش کنن
از مخابرات اینقدر بهشون زنگ زدم برای خرابی زنگ زدن بهم میگن بیا مخابرات برات کار پیدا کردیم !!!!
دوستان برای تخلیه پورت باید از دفاتر پیشخوان در خواست داد؟؟
تخلیه پقدر طول میکشه؟
باید بری مخابرات منطقه اونجا درخواست بدی البته شاید یکم اذیت بشینقل قول:
که بستگی به ادمش داره حالا برو اونجا خودت متوجه میشی.
سلام
کسی مشکل 0 بودن upstream رو داره؟
این اطلاعاتی که میذارین اینجا از کجا میاد؟ همین upstream , ...
از مودمنقل قول:
ولی جالبه که تو استفاده مشکلی ندارم:n13:
ریست کردن پورت فیزیکی یعنی چه ?? و اگه پشتیانی 2020 پورت ما رو ریست کنه چه قدر ست کردن مجدد ان طول میکشه ???
البته این پیشنهاد واسه این هست که مگه time out ها کم شه اخه سرعت خیلی افتضاحه
وضعیت خط منو بررسی میکنین؟ ممنون
سلامنقل قول:
وضعیت خط شما ستمه.خیلیم ستمه
شما کابل مسی هستی.البته شاید
خط شمارو روی 7 مگابیت بستن.اگر سرعت دانلودت کمتر از 500 کیلوبایته به بشتیبانی باید زنگ بزنی و یه جوری حالیش کنی(درصد موفقیت کمه)و بگی خط شماررو روی سرعت واقعیتون ببندن تا یکم سیگنال خط بهتر بششه.
حتما هم خیلی قطعی داری چون CRC خط خیلی بالاست.
فقط می تونم بگم مخابرات لیاقت فحش هم نداره.
موفق باشید
امروز باید ترافیک خطمو تموم کنم اما نمی دونم چی دانلود کنم که ارزش ترافیکمو داشته باشه؟
کابلم مسیه... سرعت دانلودم که 250 هست ولی خب طرحم طرح برنزی 2-3 سال پیشه.... بازم افزایش میدن؟؟نقل قول:
قطعی هم که آخر شب شروع میشه
راهی واسه کاهش قطعی هست؟
الان برای بار چندم هستش که از ساعت 12 به اینور هی قطع و وصل میشم و مجبور میشم چند دقیقه صبر کنم و دوباره کانکت شم .
اب قطعه
Sent from my XPERIA Z1 - THE BEST OF SONY
سلام دوستان
الان دقیقاً 2 روزه که اینترنت من قطع بود....... کسی این 2 روز مشکل داشت ؟
اعصابم داغون شده از دست این مخابرات...... سرعتش خیلی خوبه ولی از بعد عید دیگه قطی زیاد داره...... الان هم که بعد از دو روز وصل شده یک خط در میون تایم اوت میده
قبل از عید تقریبا اصلا قطی نداشت و فقط بعضی وقت ها سرعت کم می شد........ خطم روی 4 مگ بسته شده و حدود 450 کیلوبایت دانلود می کنم
به 2020 زنگ می زنم می گه 40 دقیقه دیگه نوبت شما می شه !!!
اگر مشکل از منه به غیر از 2020 به کجا زنگ بزنم ؟ ( البته تربت حیدریه هستم )
میشه بگی ماله من چ طوریاس دوست عزیز؟نقل قول:
نقل قول:
اینطور که معلوم هست همه ترکیدن SNr ها.
__________________________________________________ ___________________
خوب دوستان نتیجه گیری تا الان
افت Snr تا حدود 9 تا 10
Time out فراوان که این به نویز Snr زیاد بر نمیگرده چود اگه ربط داشته باشه باید 46.100.123.126 هم time out بده
2 روز پیش هم که مشکل قطع شدن دیتا رو داشتیم که واقعا روی اعصاب بود و 2 روز توی بازی Dota 2 بن شدم به دلیل Dc های متوالی. که تا 10 دقیقه الی 15 دقیقه طول میکشید.
شما هم مثل دوستموننقل قول:
سلام دوستان
کسی میدونه پهنای باند طرح های 64 و 128 و 256 رو رو چند مگ میبندن؟
تو تعرفه ها اینو ننوشته 2020 هم که کلا تعطیلن!
مثلا من که طرح نقره ای دارم پهنای باند دانلودم رو 3072 مگ آپ شده
امروز باز اینطوری شدهنقل قول:
میشه یه تضیحی در مورد اینا بدی؟ که مثلا nsr چیه؟ crc و data و max و ... چیه؟ کم باشه خوبه یا زیاد؟ ممنون میشم اگه راهمنایی کنی:n16:
دوست عزیز شما بهترین خط تلفن ایرانو داری. خطت تا 24 مگابیت آپ شده.اگر ازطریق اکانتیگشون محدودتون نکرده باشن الان سرعت دانلود شما باید بالای 2 مگابایت باشه:n08:نقل قول:
سلام منم نتم قطعه :( کلا 1 دیقه وصله باز قطع میشه ..زنگ زدم 2020 بعد از کلی منتظر موندن پشتیبان گفتش که شاید مشکل از مودمتون باشه با یک مودم دیگه امتحان کنید ..بهش میگم مودم دیگه از کجا بیارم؟ ولی اینجور که شماها هم این مشکل و دارین فک کنم ازمودمم نیست ..الکی دنبال مودم نرم :)))
چرا چن روزه میخوام گوگل رو باز کنم همش این پیام عکس میاد - مرورگر کروم هست ولی فایرفاکس گوگل رو باز می کنه !!!! ولی کروم همش این طوری مشه!1 مشکل از ISP هست یعنی ! یا سات و فیلتر کردن مال شما هم همین طوره ?????? کروم ام هم اپدیت اخرین ورژن هست
نقل قول:
شما فکر کردی هرچی پهنای باند DLS بیشتر باشه بهتره :n02:
سخت در اشتباهی
مخابرات اینقدر فیلتر داره برای محدود کردن که نگو.
شما فیبر هستید؟ مال کدوم مرکزید؟نقل قول:
Snr قئرت سیگناله (یکی از مواردی که مشکل ایجاد میکنه ئر هنگام دانلوده،شما با یک لینک در این حد snr نمی تونید سرعت کامل اینترنت تون پر کنید. و.....)نقل قول:
line Attention نسان دهنده ی فاصله ی شما با مرکز مخابراتی و یا سرویس دهنده ی اینترنت در نزدیکی شما.اگر مقدار این مورد کمه حتما یک مکعب بزرگ سفید رنگ نزدیک خونتونه و خط اینترنت شما از اون جا مشترک شده.هر چی کمتر بهتر
Data rate پهنای باند آزاد شده توسط مخابرات می باشد.هر چی به سرعت اینترنت شما نزدیک تر باشد به نفع شماست.چون باعث کاهش SNR میشه.یکی از دلایلی که ایران اینترنت بالا نمیده ضعف در این نقطه است.
max rate هم آخر توان خط شمارو نشون میده
CRC هم تعداد خطاهای خط شماست که با نویز بیشتر میشه و از یک حدی بالاتر قطع میشه اینترنت.در روز هایی که رعد و برق هست عموم افزایش پیدا میکنه
این موارد تجربی بود و ممکن اشتباه باشه.در اینترنت بگردید
امروز ظهر از ساعت 2 تا الان آب قطع بود :hmm:
معمولا مخابرات حداقل پهنای باند خطوط مشترکینش را در همین 3072 مگ می بنده و در سرویس های 64 و 128 و 512 و 1 مگ هم در همین 3072 می بنده ولی چیزی که هست سیستم اکانتینگشون سرعت شما را در سرعت تعیین شده سرویس شما محدود می کند.(برای تست اگر سرویستون 128 نامحدود باشه سرعت دانلود شما همون حوالی 16 کیلوبایت هست ولی اگر شما یوزر فرد دیگه ای که سرویسش دو مگ هست را روی سیستمتون تنظیم کنید سرعتتون میرسه به همون سرعت سرویس فرد مربوطه)نقل قول:
مشکل از مرورگرتون هست. کش مرورگر را خالی کنید احتمالا رفع میشه. (برید به همین آدرس گوگل و بعد ctrl + F5 را بزنید)نقل قول:
آب قطع بود؟؟؟؟؟؟نقل قول:
طرف های ما هم شیر رو تا نصف سفت کردن:n27:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
چـــی بگم خب مهرداد خان .
بگم اینترنت قطع بود ؟ اینجوری که آبرو ریزی میشه .
آخه نمیبــنی طفلک ها چقدر زحمت میکشن کارمندان مخابرات . ساعت 12 شب تازه شروع میکنن به تعمیر و آپگرد تجهیزات .
بذار بگم آب قطع بوده تا لااقل شرکت آب و فاضلاب بره زیر سوال . نه مخابراتــــــ
چرا مخابرات خراسان رضوی دزد است؟
بیشتر شرکت ها با توجه به بند 3 مصوبه 152 سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی آپلود و رایگان در نظر میگیرند ولی مخابرات با دانلود جمع میکنه و از ترافیک کم میکنه برای همین نسبت به شرکت های دیگه ترافیک خیلی خیلی سریع تر تموم میشه !!!
چون یک شخصیت بزرگی به نام ملک جعفریان رو داره که یک موقع راهزن بودهنقل قول:
از دیروز ظهرهمش قطی دارم ولی الان بهترشده ولی سرعت پایینه.
ممنون از پاسختوننقل قول:
سرویس های نامحدود به این شکله ؟
سرویس محدود 64 یا 128 رو باز میزارن یا بازم محدود میکنن؟