اون طرف افتاد عقیدتی سیاسی تو شهر خودشنقل قول:
در مورد سرباز ها هم نه داداش کسی کاری تداره نهایتش چهار تا شوخی هم باهات بکنند.
دو ماه مهم نیست مهم 19 ماه خدمت هست
sent from my open source device
Printable View
اون طرف افتاد عقیدتی سیاسی تو شهر خودشنقل قول:
در مورد سرباز ها هم نه داداش کسی کاری تداره نهایتش چهار تا شوخی هم باهات بکنند.
دو ماه مهم نیست مهم 19 ماه خدمت هست
فرمايشت كاملاً درسته داداش.نقل قول:
پس آقا من اول از همه اين ١ جز رو حفظ ميكنم.
بعد تو تمام نمازها شركت كنم و بچسبم رديف اول :n02:
كاره ديگيه اي هم لازمه انجام بدم؟( چون من واقعاً نميخوام بيفتم سيستان يا هرمزگان يا كرمان كه تقسيمات جهرم هست:n28: )
ببین سه روز اول خیلی مهمه 72 ساعت اول معمولا پست ها مشخص میشه شما سعی کن همون سه روز اول خودت رو نشون بدینقل قول:
انشالله که میفتی شیراز
واقعا لطفت رو در حق من كامل كردي ، ايشالا خدا از دهنت بشنوه.نقل قول:
گرفتم داداش ، من ديگه نهايت تلاشمو انجام ميدم اميدوارم خدا هم كمكم كنه.
باز هم سپاس و صد سپاس.
سلام.
میخواستم بدونم بچه هایی که میفتن نیروی انتظامی بعد از دوره آموزشی اگه بیفتن شهر خودشون ساعت خدمتشون به چه صورته؟
یعنی صبح میرن تا 2 بعد میان خونه یا اینکه تو نیروی انتظامی از خونه اومدن خبری نیست حتی اگه شهر خودت باشی.
ممنون میشم اگه جواب بدید.
یک خبر نسبتا بد برای کسایی که میخوان از این به بعد برای اعزام ثبت نام کنن
ظاهرا شایعات درسته. نیروی انتظامی داره بیش از ظرفیت پادگانهای آموزشی سرباز میگیره. احتمال اینکه بیفتید ناجا خیلی زیاد شده.....
آقا دیگه مملکت اینجوری هست که شده این وضع.نقل قول:
داشتم اون مستند شوک رو نگاه میکردم (15 دقیقه اولش رو) طرف روز دوم تو 01 داشت مثله ننه مرده ها گریه میکرد، حالا شما حساب کن این بشر اگه جای دیگه میوفتاد احتمالا خودکشی میکرد.
بستگی داره، جاهایی داره که 36-12 هست، جاهایی داره که 2 بر میگردی و...نقل قول:
یکی از دوستان (حداقل برای تبریز) میگفت که اگه بیفتی تبریز یه هفته دوره تو یگان ویژه هست که اون از کل دو ماه سخت تره...
دوست عزیز این اصلا مشخص نمیشه ! اگه بیافتی راهنمایی و رانندگی ممکنه کارت روز و شب نداشته باشه و بیشتر اوقات اونجا باشی ! اگر هم بیافتی تو نیروی انتظامی باز بستگی داره کدوم بخشش بیافتی ممکنه بخشی بیافتی که صبح بیای و ظهر برگردی یا ممکنه بیشتر از این حرفا بمونی ! و مهمتر از اون بستگی به مدرک و درجه ات هم داره ! با درجه پایین تو نیروی انتظامی پوست ادم کندس !!!:n19:نقل قول:
زیاد به شایعات توجه نکنید ! این حرفا جز خالی کردن ته دل اونایی که هنوز نرفتن یا در شرف رفتن هستن هیچ سودی نداره !!:n13:نقل قول:
اینم لینک دانلود مستند شوک در مورد خدمت سربازی :
در ابتدای این مستند به بررسی دیدگاه های عمومی مردم در خصوص خدمت سربازی پرداخته می شود. سپس تهیه کنندگان این مجموعه به سراغ پادگان های آموزشی از جمله پادگان آموزشی ۰۱ شهدای وظیفه نزاجا رفته و با افراد تحت آموزش (مشمولان) و فرماندهان در خصوص مسائلی چون جو محیط، شرایط محیط، آموزش های دوره و … مصاحبه هایِی انجام می دهند.
آموزش های نیروهای مسلح در دوران خدمت سربازی اهداف زیر را دنبال می کند:
ایجاد نظم و تقویت بنیه روحی – جسمی
آمادگی جهت زندگی در شرایط سخت
شناخت تاکتیک های رزم
در کنار روند نمایش آموزش های دوران خدمت سربازی، این مستند به دو مسأله دیگر نیز می پردازد :
الف – افرادی که در روند جعل کارت های معافیت یا پایان خدمت سربازی فعالیت دارند و همچنین شیوه هایی که به کار گرفته می شوند.
ب – علل فرار از خدمت، ترس از ورود به خدمت سربازی و … با بررسی دیدگاه های عمومی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
زمان: ۵۶ دقیقه
کیفیت: TVRip (عالی)
کارگردان : بهراد صاحبقرانی
کاری از : شبکه سه سیما
منبع: MobinMedia.ir
agha che zood be shoma amrie dadand?man semnan hastam migand ta 2vom hastim.lisansi??نقل قول:
بچه ها اين كليپ رو ببينيد ، جالبه. توضيحات كاملش رو تو همون صفحه بخونيد.
سرباز آمريكايي ونقش ضد گلوله :)
تایید میشه از برج 12 ناجا میخواد نیرو بیشتر بگیرهنقل قول:
منبع خبر دوستمهنقل قول:
این خبر رو میگم به این دلیل که اگر برخی دوستان هنوز وقت دارن، فعلا برای اعزام اقدام نکنن
اینو یکی از دوستان که در آموزشی ناجا هست برام فرستاده:
نقل قول:
الان هم 1هفتس 1400 تا سربازه صفر آوردن و وضع آسایشگاها خرابه.جمعیت موج میزنه
خود جانشین مرکز گفته بود نمیدونیم این همه سربازو چیکار کنیم
من خودم تو نیروی انتظامی خدمت می کنم و ای موضوع که ناجا برای انتخابات داره بیشتر سرباز میگیره کاملا صحت داره و شایعه هم نیست.نقل قول:
سلام
از وقتی که اعلام شد معاف شدیم(معاف پزشکی) تا وقتی کارتمون بیاد چقدر طول می کشه؟؟ ممنون
نمیشه دقیق گفت ولی از یک ماه تا دوماهنقل قول:
پس اگه اینطوری باشه که خیلی بد میشه ! خوب دوستان سعی کنند اگر میشه بندازن عقبتر !! و فعلا اقدام نکنند ! :n16:نقل قول:
نبود 7 روز به اتمام اموزشی!!!!!!!!!!!!! میام تجربیات اندک در مورد 02 میگذارم تا دوستان اولش اذیت نشن
اهل پادگانم...
روزگارم بد نیست
تکه لباسی سبز رنگ دارم
ارشدی دارم بهتر از فرمانده
دوستانی بهتر از آب روان
و فرمانده ای که در این نزدیکی ست
اهل پادگانم...
پیشه ام سربازیست
گاه گاهی احترامی میگذارم به فرمانده
تا به امضایش به مرخصی روم
دل تنهایی تان تازه شود...
می دانم چه خیالی ... چه خیالی...
از بس که رژه رفته ام
پاهایم بی جان است.
وقتی همه فرمانده هان خوابند من نگهبانم
گروهان ما رو به آشپز خانه و بوفه هست
گروهان ما شاید قوصی از جهنم سبز باشد.
من سربازی دیدم...
در به در میرفت...سیگاری می خواست
سربازی دیدم شکلاتی میخورد
من فرمانده ای دیدم سربازها را میفهمید
فرمانده ای دیدم هنگام خطاب به سربازها، میگفت شما...
من پادگانی دیدم ، سربازانش همه از جنس صبور
خواهش سربازی به هنگام غذا
سربازی بی تاب...بند پوتین هایش آویزان بود
سربازی در حسرت خوابیدن تا هشت 8
عشق پیدا بود ...تنفر پیدا بود
بوی تنهایی در پادگان پیدا بود
عقده یک گروهبان پیدا بود
همه در پادگان پیدا بود .
اهل پادگانم!
شهر من جهرم نیست
شهر من گم شده است
تختی در گوشه آسایشگاه دارم
من در این آسایشگاه به نیکنامی بی باک معروفم
من صدای نفس سربازها را میشنوم
و صدای سرفه از ته صف
پوست انداختن مبهم عشق
و صدای پای سربازها را
من صدای قدم خواهش سرباز را می شنوم
به آغاز آموزشی نزدیکم
حال پاسبخش ها را میگیرم
آشنا هستم با ارشد غذا
من ندیدم دو سرباز را با هم دشمن
من ندیدم سربازی سایه اش را بفروشد به زمین
رایگان میبخشد...
من به یک مرخصی شهری قناعت دارم
من نمیخندم اگر سربازی نمی تواند رژه برود
من صدای پای سرباز را می شناسم
خوب میدانم رزم آهنگ کی پیدایش می شود
سربازی، حس غریبی است که یک سرباز دارد
سربازی، صوت قطاریست که در خواب می پیچد
سربازی، شستن یک بشقاب نیست ، بلکه کلی نگهبانی اجباریست
من نمیدانم که چرا می گویند با سه شماره به خط شید!
و چرا در دست هیچ نگهبانی لاله قرمز نیست!
با همه ی سربازهای گروهان دوستم
دوست را در گروهان باید پیدا کرد
و بخوانیم کتابچه ی دانستنیهای سرباز را
و بدانیم اگر اجباری نبود، زندگی چیزی کم داشت
و اگر مرگ نبود، دست ما در پی چیزی میگشت
و نپرسیم کجاییم!...بو کنیم پوکه های میدان تیر را
بد نگوییم به فرمانده اگر تب داریم
و نترسیم از اجباری
کار ما،شاید این است که میان این پادگان پی آواز حقیقت بگردیم
دوستان با تجربه لطفا از روز اعزام بگن، چه جور اعزام میشیم؟ خودشون برامون اتوبوس میگیرن؟؟ اصلا میشه خودمون مستقیما به ادرس پادگان بریم؟؟که نخواد از اتوبوس های احتمالا داغون اونا استفاده کنیم!
بله داداش شما خودتون هم میتونید برید مشکلی نیستنقل قول:
خواهشا دوستاني كه خدمت رفتن بگن قبل از اعزام به خدمت چه كارايي انجام بديم؟ و اگه دوباره! بخوان برن خدمت چه كارايي قبل از اعزام انجام مي دن؟
آقا يه سرباز يه نصيحتي به من كرد بد ندونستم اينجا مطرح كنم.
مثه اين كه رژه ها و تنبيه هاي روزها و هفته هاي اول خيلي به بدن فشار مياره از اين روي اگر كسي قرصي مثله ترامادول كه اعتياد آوره پيشنهاد كرد.سعي كنين خودتون رو كنترل كنين :n02: ولي جداً خيليا تو خدمت معتاد شدن يا مسير زندگيشون عوض شده اين جور كه اين بنده خدا ميگفت.(البته بستگي به جا هم فك كنم داشته باشه)
هان ي چيز ديگه هم گفت ، البته اين يكيو ديگه واقعا بعيد ميدونم اما ميگفت خيليا تو خدمت خالكوبي ميكنن(فك كنم منظورش تو يگان بود كه بازم برميگرده به جا) و ميگفت بدجور بيماريهايي داره!
خودش سرباز زندان بود.
جالبه من هم میخواستم مورد خالکوبی رو بگم تو اموزشی خصوصا . ادم های هستند که خالکوبی میکنند جو گیر نشید برید خال بکوبید چون جدا از مسائل بهداشتی اگه فهمیدن هم خیلی اذیتتون میکنندنقل قول:
سلام به همه دوستان..من از ماسال گیلان اعزام شدم با برگه تکمیلی بسیج
افتادم.نیروی دریایی انزلی آموزشیو..چندسوال خواهشا دوستان اطلاع دارن جواب
بدن…
۱- 5روز مونده به ۱ دی که اعزاممه…میخوام تمدید کنم…آیا بدون دلیل درخواست
تمدید بدم % احتمال اینکه موافقت شه هست؟ تا حالا تمدید نکردم..
۲-بهم گفتن اگه
موافقت پزشکی بگیری احتمال اینکه با درخواست تمدیدت موافقت شه خیلی بالاست…
۲-
اگر با تمدید ۱/۱۲ موافقت شد..میتونم تغییر کد بدم بیفتم سپاه؟ یا خودش دوباره کد
میخوره واسه تاریخ اعزام جدید؟ احتمالش هست همین مکان آموزش از دست بدم؟
۳- واسه
دوره بعد آموزشی وقتی اگر نیروی دریایی حسن رود خدمت کنم % میافتم استان و شهر
نزدیک؟میگن باید شرایط دار باشی کسی لیستی از این شرایط داره بگهع واسه من..مرسی از همه دوستان و همدردان مشترک.............
در مورد سوالاي اولت من خودم ميخواستم همين كار رو بكنم و البته گرين كارت بسيج رو نداشتم حتي وقت هم از دكتر معتمد گرفتم ولي بعدن گفتن چون كد خوردي نميشه.نقل قول:
از اون طرف آدم هايي بودن كه چند ساعت قبل از اعزام هم تونستن خودشون رو بندازن سپاه.
پس ي كلام اگه پارتي داري ١٠٠ درصد .
ممنون دوست عزیز، ولی اگه خودم از شیراز مستقیم بیام تهران و پادگان، دیگه احتمال اینکه با بچه های شیراز هم گروهان بشم، کمه، درسته؟؟نقل قول:
نه ربط چندانی نداره معمولا بعد از دو روز گروهان ها چیده میشه و این طور نیست که تا رفتی تو پادگان گروهان هرکس معلوم باشهنقل قول:
سلام
دوستان یه سوال آماتوری داشتم
این برگه سفید همون برگه اعزامه؟ یا یه برگه جداست؟ من 21 آذر مدارکم رو دادم پلیس +10 . با برگه سبزم میخواستم پذیرش بگیرم. میخواستم بدونم چقدر احتمال داره پذیرشم تا زمان رسیدن برگه سفید قبول نشه؟
سلام دوست عزیز. خیر. برگه سفید در واقع برگه ای هست که کد محل آموزش شما و همچنین یگان خدمتی شما در آن درج شده.نقل قول:
سلام دوست عزیز ببخشید شما 21 آذر مدارکتون رو دادید اعزامتون 1/12 افتاده؟نقل قول:
سلام دوست عزیزنقل قول:
طرف تو پلیس +10 بهم گفت یکشنبه(پس فردا) بیا المثنی برگ سبزتو بگیر
گرفتمش میام میگم (خدا کنه 1/10 نزده باشن چون اونجوری دیگه نمیتونم پذیرش بگیرم:n03:)
این برگه اعزام رو پست با برگه سفید میاره؟
چه قدر دیر، پلیس 10+ محل ما که 24 ساعته صادر می کنه:n04:نقل قول:
نه هر کدوم رو جدا جدا میارن به نظرم:n09:
مرسی تشکر میکنمنقل قول:
برگه سفید جدا میاد و چند روز قبل از اعزام, که اگه تمایل داشته باشید میتونید زودتر برید المثنی شو بگیرید فکر کنم حدود دو هفته بیست روز قبل از اعزام
ممنون دوست عزیز:n16:نقل قول:
در مورد برگه ها هم حواسم نبود ، سوالم رو اشتباه پرسیدم!
در مورد اون سوالم هم ممنون میشم راهنماییم کنید (چقدر احتمال داره پذیرشم تا زمان رسیدن برگه سفید قبول نشه؟)
ببین دوست عزیز اونو نمی دونم ولی این رو می دونم که اگر بخواهید پذیرش بگیرید و یا این که امریه بشید برای اعزامی های 12.1 فقط تا 15 دیماه فرصت داری که ردیفش کنی، شک نکن:n16:نقل قول:
یه وسال تا چه تاریخی دوستانی که تازه می خوان مدرک بفرستن وقت دارن تا اعزامشون 12/1 بیوفته ؟ از چه تاریخی به بعد میافته به بعد از عید ؟
سلام دوست عزیزنقل قول:
ببخشید یه سوال داشتم از خدمتتون توی پستی که لوازم مورد نیاز جهت آموزشی رو نوشته بودید شناسنامه رو به چه صورتی کپیشو برابر اصل کردید؟
کپی برابر اصل رو توی دادگستری یا تمام دفاتر ثبت اسناد رسمی با مبلغ 600 تا 800 تومن انجام میدن، چیز خاصی نیست.نقل قول: