یعنی حرامه این دوتا champ توی یه بازی باشن .حرام اندر حرام اندر حرام.اگه اینا رو توی یه بازی باهم بیارین کفاره داره دیگه بماند بقیش ...نقل قول:
نوشته شده توسط Crawling In MySkin [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
یعنی حرامه این دوتا champ توی یه بازی باشن .حرام اندر حرام اندر حرام.اگه اینا رو توی یه بازی باهم بیارین کفاره داره دیگه بماند بقیش ...نقل قول:
نوشته شده توسط Crawling In MySkin [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لوووووووووووول خب الان Draven & Darius هم همینطوره ... تازه این بدتره
Tf مثلا هم رمانتیک باهاش هم باهاش مخالفه و Eve هم باهاش دوستانه برخورد می کنه :دی
بچه ها حکمه این چیه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
جایی رو سراغ دارید تو تهران که لول با اخرین آپدیدتش گیرم بیاد ..برا یکی دوستام میخام
یا سایتی که بفروشه و آپدیدت هم باشه
این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بازی رو با آخرین آپدیت میفروشهنقل قول:
من تو شرق تهران یه جا میشناسم سمته نیرو هوایی تو خیابون پیروزی اگه میتونی بری بگو آدرس دقیق بدمنقل قول:
Ok, 2 bare 3sec be 3sec DC, shoro shod
واقعا خراب شده؟
دوستان دیگم تایید می کنند؟
مال من که درسته.
دوستان کسی Rp مجانی نداره بده ؟ :n07:
بهترین سایت برای کاهش پینگ چی هستش ؟
حجم پوشه لول شما چقدر ؟
لطفا همه بگن
مال من 15 گیگ هست :n04:
یعنی این که teemo با همه چمپای دیگه رابطه داشته :n02: فکر کنم البته :n02: فقط in relationship هست با tristina:n02:نقل قول:
نوشته شده توسط هــــنـــــگ مـرزی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
والا ما خیلی گشتیم پیدا نکردیم :n02:نقل قول:
شما هم نگرد که نیست پیدا نمیکنی :n01:
بازیتو بهتر کن تو تورنمنت ها شرکت کن یه 3000 تا RP گیر میاری با یه اسکین.بعضی وقتا تو فروم خود بازی یه مسابقه هایی میگذارن (حالا اسم پیدا کردن یا چیز های دیگه)توسط خود ریوت و بازیکن ها.شما میتونین از یکی بخواین تو سرور های دیگه کد های استفاده شده رو بهتون بده بعد تو یه سرور دیگه ازش استفاده کنین.توی مسابقه های سایر سایت ها شرکت کنین مثل lolking .یا کم زحمت ترینش اینه برین گدایی :n02:
تو lolking کسی تا حالا برنده شده ؟
بچه ها شما هم DC دارید 2 دست دقیقه 13 14 Dc میشه شایدم مشکل از ISP منه؟؟؟
کلا لول وقتی که آپدیتی میاد واسش فایل های قبلیو کپی میکنه یعنی مثلا اگه شما آپدیت 0.0.1.88 رو آپدیت بکنید آپدیت های قبلیو پاک نمی کنه بهشم تازه اضافه هم میکنه اگه می خوای حجمش کمتر بشه باید وقتی که Luncher تازه باز می کنی از همون جایی که آپدیت می کنی از اونجا عکس چرخ دنده رو بزن بعد Repair بزن با این حجمی که تو داری فکر کنم 2 3 ساعت طول بکشه :دینقل قول:
حجمشم میشه 7 گیگ خودم تازه Repair کردم
این پست رو میذارم نه میخوام با کسی کل کل کنم نه ادعا فقط میخوام به کسایی که قبلا با رنگار میترکوندن ولی با تغیرات روش نمیتونن الان بترکونن کمکی کرده باشم خوشت اومد لایک کن خوشت نیومد اصلا نخون
خب اونایی که قبلا رنگار باز بودن یادشونه میپردی رو یکی 1ضربش میکردی خیلی هم حال میداد اما الان نمیشه کسی رو 1 ضرب کرد...
کی گفته نمیشه ؟ من بهت میگم چجوری طرفو 1 ظرب کنی که نتونه تکون بخوره.
خب قبلا Savagery رنگار Crit نمیزد فیکس بود اما حالا crit میرنه این یعنی 1400 تا تو اولین ضربه میتونی به Adc , Apc وارد کنی چجوری ؟ دهنت باز نمونه الان میگم:n05: فقط کافییه واسش ایتمیه AD ببندی تانکش نکن که اصلا به درد نمیخوره اگه رنگار باز هستی یه نگا یه این عکس بکن اون موقع میفهمی چجوری میشه 1400 تا دمیج زد , Sword of divine رو روشن کن بپر تریپل بگیر باو اینقدر نگو ضعیفه :n08:
Ajabs :دی خب اینطوری میگی طرفدارای کازیکس بهشون بر می خوره :| میان کل کل می کنن بات خب نگو دیگه |: رفتی 4 تا نوب کشتی میای اینجا پزشو میدی عجب باو یکم برو بالاتر از Gold اینا تا ببینم بازم می تونی 21 دونه Kille بگیری یا نهنقل قول:
به خدا نوب کشتن افتخاری نداره که داری میگی مخصوصا تویه برونز سیلور چون که توش بعضی موقعه ها یک تیم خفن میفته بهت میزنی تیم دشمنو لتو پار می کنی ولی نه از گلد به بالا دیگه نوب وجود نداره زیاد هر چند من خودم تو گلد هم نوب دیدم
کارت درسته .نقل قول:
من Khazix باز هستم ولی رنگار نه !
اگه میتونی از Start Items تا Late Game Items خوب توضیح بده . چیا بگیرم ؟ چیکار کنم ؟
آیتم جانگل چی بگیرم ؟
بعد Boot رو کامل کنم یا فقط یه 325 بگیرم و برم واسه Black Cleaver ?
اون دیگه گه خوریش به تو نیومده گفتم که نارحتی نخوننقل قول:
نوشته شده توسط هــــنـــــگ مـرزی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چرا حرفایه ظدونقیذ میزنی ؟ اول میگه تو گلد نوب نیست بعد میگه خورم تو گلد نوب دیدم :n15: جم کن باو خودتو بنده خدا
G Fucking Gنقل قول:
:دی مدیر پاک نکین پست هارو ها من عاشق اینطور پست هاییم در ضمن در جواب شما
STFU GATO MADAFAKA BITCH همون بسته دیگه خون خودمه از این بیشتر کثف نمی کنم
G Fucking Gنقل قول:
:دی مدیر پاک نکین پست هارو ها من عاشق اینطور پست هاییم در ضمن در جواب شما
STFU GATO MADAFAKAKING BITCH همون بسته دیگه خون خودمه از این بیشتر کثیف نمی کنم
بابا خون خودتون رو کثیف نکنین rengar رو همونطور که kha'zix رو به بهانه های الکی نرف کردن اینم نرف میکنن به زودی یعنی اگه nerf اش نکنن یعنی این تغییرات ریوت جهت داره(به سمت تک چشم و...:n06:) تا اون موقع میشه ازش سوء استفاده کرد.امروز من بعد از چند ماه (اون موقعی که تازه rework شده بود یه دست باهاش بازی کردم) بازی کردم به طرز خیلی خیلی عجیبی ناجور خفن شده قبلا یکم skill میخواست تا از Q سه بار استفاده کنی الان دیگه اونم نمیخواد.ult هم cd اش اومده پایین تر بقیه ی ability هاش هم همینطور یعنی سریع تر به 5 تا ferocity میرسی.من اینو همون موقعی که تازه rework شده بود تو فروم لول گفتم که خیلی قوی شده همه میگفتن به درد نمیخوره.منتها اون موقع از لحاظ sustain کم میاورد که تو پچ اخری درستش کردن.امروز هم باهاش 22 تا kill گرفتم منتها چون از 31 دونه kill تیم 22 تا مال من بود و تیم هی میگفت لگ داریم هر چند دقیقه یه نفر dc میشد کل تیم هم تکی بازی میکردن هی فید و team work در کار نبود باختیم :n02:همش هم خودم گرفتم ks هم نکردم به خدا:n02: البته منم اشتباهاتی کردم نمیگم خودم خیلی خفن بازی کردم به هر حال بازی کردن با champ ی که برای چند ماه باهاش بازی نکردی ادم باهاش یه اشتباهاتی میکنه.:n02:
عکسا داغنا ماله امروزن:n02: لامصب گودزیلاس tryndamare با اون اوبوهتش 1400 کریت نمیزنه:n08:
جوابتو تو خصوصی گرفتی ؟ اینجا نیمشه باهات راحت حرف زد:n09:نقل قول:
من الان یه دست گیم رفتم بد نبود باهاش 7/11 شدم 7 تا کیل 11 تا دثت .
والا آیتم بندیشو میشه توضیح بیشتر بدی؟
نه بابا رنگار نوبه .
بزار یه KHazix یا Vayne باشه یه Stealth کنن راحتت میزنن رنگار رو مخصوصا Vayne
مسابقات league of legends تیم اول 3200 RP
من وقتی میخوام وارد بازی بشم این ارور را میدهد باید چیکار کنم؟[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
تاریخ سیستمت رو به میلادی درست کننقل قول:
درست نشد.:n28::n28:
اگر ویندوز ات 7 اه اینو بخون من تو ویندوز 7 این مشکلو حل کردمنقل قول:
برو تو Controll Panel بعد Clock, Language, and Region بعدش Date And Time بعد اون بالا بزن رو Internet Time توی اونجا هم Internet Time Setting بعد Upldoad Now خودش درست میشه حواست باشه وقتی به اینترنت وصل باشی درست میشه.
وین رنگارو چجوری میخواد بزننه؟رنگار که وای نمیسه جلوش 1v1 کنه میپره سرش دوتا Q وان شات میکنه بلافاصله میمیره.کزیکس هم که نمیزنه چون هم رنگار معمولا تانکی تره هم رنگار اولت کنه کزیکز رو میبینه ولی کزیکز نمیبینهنقل قول:
من الان يه بازی رفتم پشت سر هم dc میشدم امیدوارم نت من ایراد داشته باشه و مشکل برنگشته باشه
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 4
اگه واین بازش حرفه ای باشه اولین واین بازی که من قبولش دارم Owen تو Spec Live بعضی موقعه ها هستش هر وقت دیدش برو اسپکش 1 به 1 کسی نمی تونه بزندشنقل قول:
کسیم نمی دونسته الان بدونه اولین Adc که هم True Dmg هم Stun هم Bouns Dmg و Stealth داره دیگه چی می خوای از هیروت من نمیدنم :دی
تنها اشکالشم اینه مثل بعضی از هیرو ها مثل Malphit & Hecarim اینا نیست بری وسط همشون منظورم اینه خرکی نیست این اگه روت سریع Focus بکنن میمره باید بزاری اونا اول تمام Abiliti هاشون رو بزنن بعد تو بری تو Team Fight