خوش به حالت من میخوام پورت آسیاتکم رو جمع آوری کنم لامصبا اصلا حاضر نیستند از ما دل بکنند:n02:.میگن مجبورید با همین کیفیت بد ما بسازید.همش تخلیه پورتو پشت گوش میندازن:n03:.ولی من ول کن نیستم.روزی 100 بار زنگ میزنم بهشون:n02:نقل قول:
Printable View
خوش به حالت من میخوام پورت آسیاتکم رو جمع آوری کنم لامصبا اصلا حاضر نیستند از ما دل بکنند:n02:.میگن مجبورید با همین کیفیت بد ما بسازید.همش تخلیه پورتو پشت گوش میندازن:n03:.ولی من ول کن نیستم.روزی 100 بار زنگ میزنم بهشون:n02:نقل قول:
اگه انقدر مرکز مخابراتی تون شلوغه بهتر یکم انتظارات بیاری پاییننقل قول:
یه زمانی نمایندگی پارس زیر 3 ماه نمی داد شکایت میکردند به نمایندگی تهران و با هزار سختی یک ماه میگرفتند اما اینکه مرکز مخابرات بگه نداریم فکر نکنم بشه کاریش کرد
همش چشمم به این نمودار نت ورکس فعلا فقط ده کیلو اومده پایین 290 شده:n20:
کلا" مرکز مخابراتی ما همینه از هر شرکتی هم بخوای بگیری باید 5 - 6 ماه تو صف باشی تا یکی تخلیه کنه!..
راستی یه سئوال دیگه من سرویس 2 مگ بگیرم شبانه هم سرعتش بهتر میشه دیگه درسته؟
خطمم که ساپورت میکنه؟
نویزت کمه و خوب به احتمال زیاد میکشهنقل قول:
خیالت راحت
تا 12 مگ می کش
از ساعت 4 صبح به بعد دیگه کلا سرعتا عین روزانه میشه.یعنی سرورهای داخلی 1.2 مگابایت سرعت پیدا میکنند و سرورهای خارجی 800 کیلو بایت.بعد از ساعت 5:30 هم که سرورهای خارجی هم 1.2 مگابایت سرعت دانلود دارند:n19:.دوستان 10 و 12 مگی توی شهرهای دیگه به غیر از مشهد هم همینطورن یا سرعتشون (منظورم تک لینکه وگرنه چند لینک که از همون اول 1.2 مگابیت سرعت داره)از ساعت 2 تا 7 صبح فرقی نمیکنه؟
بنده 128 دارم از 4 به بعد سرعت خوب میشه ولی نه مثل شما چون 128 کیلو بایتهنقل قول:
ساعتی یک گیگ دیشب به طور متوسط. خیلی خوب بود اینا همه چیز دسته خودشونه سرویس 512 تا 40 بیشتر نمی رفت
از دوستان 6 و 8 و 12 مگی صبانت میخواهم بگن که آیا اونا هم هر چی از ساعت 2 نیمه شب به ساعت 7 صبح نزدیکتر میشیم سرعت دانلودشون بیشتر میشه یا نه از اول تا آخر ساعات رایگان سرعت دانلودشون یکیه؟
تا حدودای 2:30 بالاست
بعدش تا ساعت 3 و 3:30 افتضاحه حتی 300 تا
از 3:30 تا 4 خوبه و از 4 تا 5 سرعت بالاتر میره
5 تا7 هم که رسما روزانه س :n09:بعضی وقتا 4 گیگ تو 1 ساعت هم میگیرم :n10:
کلا ساعتای بخصوصی کم میشه ولی باید گفت بیشتر میشه سرعت !
12 مگ افتضاحه نگیرین شبانه خوبی نداره
منم همینطوری هست.... از 4 به بعد خیلی خوب می شه.... از 5 به بعد عالی می شهنقل قول:
کلا بیشتر شهرها همینطوری هستن
سلام
من اینترنت 128 صبانت دارم. از همون اول به سرعت 1مگ دانلود میکردم (نزدیک 6 ساله که از صبانت استفاده میکنم). چند وقت پیش متوجه شدم که سرعت up مودمم روی 8مگ بسته شده. اما من تفاوت سرعتی حس نکردم. آیا ممکنه که خود صبانت داخل سرورهاش محدود کننده دیگه ای گذاشته باشه؟ یا اسنکه کیفیت خط تلفن من برای این سرعت پایینه؟
دقیقا همون حرفی که زدن WANG واسه منم همینجورهنقل قول:
نقل قول:چون تفاوت قیمت آنچنانی بین سرعت 6 و 8 و 12 نیست میصرفه 12 بگیرینقل قول:
تقاوت قیمت اینها برای مدت یکسال اگه بگیری مثلا میشه حدود 13 هزار ینی ماهی هزار تومن که چیزی نیست
بخدا من 1 ماهه دارم همینو می گم مگه گوش می کنه کسی باز می گن 12 نگیرید :n02:نقل قول:
دوستان کسی سایت دانلود مستند مخصوصا HD 1080 نمیشناسه رایگان باشه میخوام مستند های طبیعت و حیوانات و اینجور چیزا دانلود کنم همچنین سایت دانلود فیلم؟؟؟
یه شب خوب سرعت 310
:n02:
سرعت چه لینکی 310 بود.داخلی یا خارجی؟راستی پهنای باندت چند بود دوست عزیز؟:n02:.در ضمن امشب هم مثل شبای دیگه ساعت 2:30 نیمه شب سرعت دانلود لینک تو امضام 400 تا 450 بود و سرعت دانلود لینک از سرور داخلی 1.1 مگابایت.نقل قول:
تا سرعتت بالاست حالشو ببر .......:n10:
شبی چقد میگیگی حالا؟
__________________________________________________ ___
احیانا صبانت نمیخاد 16 17 مگ بده بخدا خط میکشه ها:n09:
از همینجا اعلام امادگی میکنم:n02:
سرعت شبانه شون یکیه؟نقل قول:
چون تفاوت قیمت آنچنانی بین سرعت 6 و 8 و 12 نیست میصرفه 12 بگیری
تقاوت قیمت اینها برای مدت یکسال اگه بگیری مثلا میشه حدود 13 هزار ینی ماهی هزار تومن که چیزی نیست
یا صبا دیوونست ؟!
بره چی باید همچی کاری کنه
یکی مارو بتفهیمونه!:n02::n13:
اصلاً این حرفا نیست. شرکتها موظفن ظرف 1 روز کاری درخواست تخلیه خط مشترک رو به مخابرات اعلام کنن. مخابرات هم حداکثر ظرف 72 ساعت باید خط رو تخلیه کنه. اگه آسیاتک پیگیر نیست، شما یه شکایت از این شرکت تو سامانه پاسخگویی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات تو این آدرس بکن:نقل قول:
سریع پیگیری میکنن.کد:http://complaint.cra.ir/
تا چند میتونم بگیرم؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الآن SNR Margin (نه نویز) دانلود خط شما 30 دسیبله. اگه خطتون رو ببندن روی 12Mb احتمالاً این عدد میآد حول وحوش 6 دسیبل که لب مرزه. معمولاً SNR Margin کمتر از 6 دسیبل ریسک پرش لینک ADSL داره. البته من خودم با 7 دسیبل از پارسآنلاین سرویس 9مگابیت داشتم و مشکل خاصی نداشتم.نقل قول:
شما هم ایشالا مشکلی نداشته باشی.
خیلی خوشحالم که سرعتت درست شد یکی از کسایی که خیلی ظلم شده بود در حقت تو بودی ایشالا که همینجوری بالا بمونه :n16:نقل قول:
شما خونتون تو مخابراته؟ :n02: هر چی دلت بخواد می کشه خطت هر چی دادن بگیر اصلا نگران کشیدنش نباش :n08:نقل قول:
نقل قول:
الان دقیقا مشکل شما چیه؟؟؟
اگر میگید که اینجوری نیست که کاری نداره قیمتها تو سایتشون زدن
اگرم منظورتون اینه که چرا تفاوت قیمتاشون نسبت به سرویس ها کمه میتونی بری شرکت ازشون بپرسی
به همین سادگی به همین خوشمزگی
:n28:
از ساعت 4 سرعت روی 60 فیکس شد
ساعتی 250 مگ
خدا کنه موقتی باشه
به جمع محدودی ها خوش امدی ، بشتر از دو هفته است که سرعت من از 50 بالاتر نرفته!نقل قول:
یک ماه و نیم که آخر سرویس 6 ماه 512 بود محدود شدم دانلودم شبی 700 مگ بودنقل قول:
رفتم سرویسم عوض کردم یک مگ
دو سه روز اول مسافرات بودم دان نداشتم اولین تست دانلودم سرعت روی 300 بود
اما حالا باز مثل اینکه محدود شدم
خلاصه اینکه خیلی وقت تو این جمع هستم فقط رفتم یه هوایی تازه کردم برگشتم:n02:
آقایینقل قول:
خیلی خوشحالم که سرعتت درست شد یکی از کسایی که خیلی ظلم شده بود در حقت تو بودی ایشالا که همینجوری بالا بمونه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون
حیف شد که باز محدود شدم
اما بیخیال
شما زیاد سخت نگیر برادر !!!:n02:نقل قول:
شما اول بگو 12 داری ؟
چند میگیری شبی؟
مثل اینکه مشهد اینطوری محدود میکنه،شایدم سیاست جدید شونه برا گرفتن سرعت بالاتر.نقل قول:
منم اول حدود 12 گیگ دانلود کردم و بعد هم محدود شدم.
الان هم دست به خشتک!
نقل قول:
دقیقا زمانی که 512 بودم سرعتم 40 بود
الان که یک مگ گرفتم شده 65
این عکس مربوط به نمایندگی صبا توی شیراز
به این نتیجه رسیدم که چوب خطم توی صبا پر شده خدا رو شکر یک ماه گرفتم
البته همین شبی یک گیگ هم برام بسه
مخابرات همسایمونه از پنجره دیده میشه حدود 200 متر فاصله دارهنقل قول:
سلام و خسته نباشید
این مشخصات خط من خوبه یا نه ؟ می خوام 6 مگ صبا نت بگیریم..
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
من خط رو واسه بازی آنلاین می خوام به نظرتون از صبا نت بگیرم خوبه یا نه ؟:n13:
کدوم مرکز؟نقل قول:
خط خوبی داری و 6 و 8 و 12 مگ صبانت رو راحت میتونی بگیری.آره صبانت حداقلش میدونم پینگش از آسیاتک بهتره از بقیه رو خبر ندارم.تو مایه های بازی آنلاین نیستم آخه.نقل قول:
به دنبال آقای wang .کدوم مرکز؟کدوم مرکز؟ کدوم مرکز؟ کدوم مرکز؟:n02::34::sq_24:نقل قول:
مرکز رسالتنقل قول:
اره 12 دارم البته تا دیشب که روی 4 مگ بسته بودن حدود 8 گیگ دانلود کردم :n09::n09:نقل قول:
سرعت دانلود هم فرقی نمیکرد چه تک لینک چه چند تا کلا سرعت 450 بود:n02:
امروز اینقدر زنگیدم که رو 12 مگ بستن :n24:
ببینم امشب چقدر دانلود میکنم:n10:
2 شبه دارم دانلود میکنم الان به این نتیجه رسیدم که 12 مگ خیلی زیاده واسم احتمالا تا 1 ماه دیگه چیزی واسه دانلود پیدا نکنم:n02:
اینم شرایط سرویس 12 مگ وقتی روی 4 بسته شده بود
و امروز که روی 12 بستن
سلام..
آقا منم می خواستم 12 مگ بگیرم ولی این مرکز مخابراتی عطیقه ی ما پشتیبانی نمیکرد!
آخر مجبور شدم 6 مگ بگیرم..(حداکثر توان مرکز)
حالا باید منتظر بمونم ببینم کی 6 مگ میبندن..همین 1 ساعت پیش 6 مگ شدم..
اقا این پشتیبانی ما گاگوله:n02: میخواستم بدونم که من که الان downstremam رو 4096 هست با snr17 و line atten 34 تا چه سرعتی میتونم بگیرم؟ بعد اگه خط نکشه لینک میپره یا سرعتم مییاد پایین یا تایم اوتم زیاد میشه؟ اخه اون اوولا که 6 مگ اوومد شارژ کردم با 4 مگ هیچ فرقی نداشت. لطفا جواب بدین:n01: