دقیقا!!! منم همین سرویس رو دارم دیشب گذاشم واس دانلود الان دیدم 300 مگ کم شده رفم تو گزارش مصرف بینم واس چی کم کرده که دیدم باز نمیشه،اصن معلوم نیس دارن چی کار میکنن:41:نقل قول:
Printable View
دقیقا!!! منم همین سرویس رو دارم دیشب گذاشم واس دانلود الان دیدم 300 مگ کم شده رفم تو گزارش مصرف بینم واس چی کم کرده که دیدم باز نمیشه،اصن معلوم نیس دارن چی کار میکنن:41:نقل قول:
همین طور . از من هم 500 مگابایت کم کرده .
از ساعت 11 تا الان اینترنتم قطع بوده!!
نه به مشكل برنميخوري.نقل قول:
بهترين سرويسه. حداقل رو 2 مگ مي بندن.
بدو برو بگير.
من چند روزی میشه که حداقل 10 بار در روز دی سی میشه نتم .
امروزم که افت شدیدی داشته سرعتش .
گند زدن به این پشتیبانی و شرکت و اینترنت شون ..........
به زور صفحه لود میشه . یادمه در طول روز 100 میشد راحت حالا شده این :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چه جالب نوشته سرور تهران !!! تا حالا که سرور ایران رو نقشه هاش ندیده بودم . جدیدا اضافه شده ؟!!!
آره راست میگه؟:31: :10:نقل قول:
فقط زود برو تا تموم نشده :21::13:
سلام می خوام بدونم پارس آنلاین هم شبا محدودیت سرعت داره؟
آره شديدا محدود ميكنه:13:نقل قول:
من 256 دارم روزا تا 180 ميره شبا بزور به 25 ميرسه :(
باز خیلی خوبه مال من تا 10 میرفت با همون 256... بد بختی اینه که بهشون میگی پرت و پلا میگن من نمیدونم اگه قراره کاربرو محدود کنن چرا فقط من و امثال من بد شانس چرا این همه دیگه رو کاری نمیکنن...؟!نقل قول:
ببخشید یعنی چی که فقط من و امثال بدشانس منو محدود میکنن مگه بقیه چجوری هستند؟نقل قول:
وقتی یه نفر با 128 شبی چند گیگ میگیره ولی من با 256 و 512 نمیگیرم و شرکت پاسخگوش نیست بد شانسیه دیگه چون اون کسی که 3 4 گیگ میگیره کار خاصی نکرده که اونطوری بوده کلا براش...نقل قول:
از هر 1000000 نفر که 128 دارن یکیشون شبی چند گیگ میگیره:31:نقل قول:
من یه بار 256 گرفتم نهایتش 1000 مگ دانلود داشتم :):)
بچه ها 2 تا سوال
512 یک ماهم هست؟
512 با 256 شبانش فرق داره یا همشون یکیه ؟ حالا همون بحث منطقه و......
512 فرقش با 256 محسوس هست یا نه :31:
سلام
کسی می دونه تفاوته 256 محدود و 512 محدود در شب و روز چقدره؟ ( در یه منطقه مشخص 512 نسبت به 256 چقدر فرق داره. در حقیقت باید دوبرابر باشه ولی اینکارو نمی کنن.)
آره هستنقل قول:
من 512 داشتم الانم 256 دارم
تو روز 512 سرعتش تا 250 میره ولی 256 نهایتا تا 195
ولی شب هر دو برای من 15-20 بودن و هستن:دی
سایت پارس آنلاین برا من بالا نمیاد !!
یعنی پارس دی سی هات تو مغزم!
سلام
اینا معلوم نیست دارن چیکار میکنن. هم سرعت و هم وضعیت کانکشن خرابه.نقل قول:
یعنی واقعا پارس آنلاین بهترین ارائه دهنده adsl هست ؟ اگه این بهترین باشه پس بقیه یعنی چجورین؟!
شبا سرعت واسه همه یکسان هستنقل قول:
سلام
رو speedtest که همه چی خوبه ولی در عمل دانلود پایینه.
شما هم مسنجر ندارید؟
باید بگیریم و اعتراض کنیم که سرعت رو درست کنن و مجبورشون کنیم اگه در جا بزنیم اونا هم از خدا می خوان و همون روال قبلی رو در پیش میگیرننقل قول:
این سرویس مشاهده ریزکارکرد چرا انقدر خراب میشه و قابل دسترس نیست در بیشتر وقت ها
معلوم نیست چکار دارن میکنن
من و مکافاتی الان گرفتیم و کمتر از یه هفته دیگه رو به اتمامه کلی هم اعتراض کردیم حتی به خود شرکت اصلی هم زنگ زدم یارو گفت ما قراره حداقل رو تضمین کنیم که کردیم از این بیشتر برامون صرف نداره (که 512 بنده رو بالاتر از 9 کیلوبایت-85 کیلوبیت ببندند) اصلا عین خیالش هم نبود که قانون کیه و... تو این وضعیت این طرح اجرا شدنی نیست باید امیدوار باشیم بلکه با خصوصی شدن و کنار رفتن سازمان یه تحولی داشته باشیم...نقل قول:
من پارس انلاین هستم سرویس 512 قبلا شبی 3 تا 3.8 دان داشتم الان شده 2.2 فکر کنم تا 3 حدودا
خصوصی بشه؟ شما هم نفستون ازجای گرمی بلند میشه ها.نقل قول:
خصوصی بشه میدنش س پ ا ه یک از پکی بدتر هرچی بدبختی داریم از همینهاست :2:
نه دیگه شما نگرفتی چی شد بدن به امثال س پاه که خصوصی نشده مثله پولیه که از جیب چپ رفته به جیب راست... ولی اگه بذارن خصوصی شه درست و حسابی شاید اوضاع بهتر شه...نقل قول:
عجب دل خجسته ای دارید شما ! :31:نقل قول:
دعا کنید وضع از این بدتر نشه !
سلام من مدرک برای بیشتر از 128 ندارم اگه آنلاین 512 تمدید کنم گیر نمیده
دل خجسته من میگه تا هستی دست بالا بگیر تا بدتر نشی هر وقت هم تونستی خدافظ بکن برو اگرچه به گفتن راحته ولی بازم بهتره از هیچی...نقل قول:
نه دوست عزیز مشکلی نیس..نقل قول:
سلام بروبچ پارس آفلاین...:11:
چه خبر؟
پارس آفلاین چطوره؟
آقا من یه مشکل دارم می خوام از رپیدشر نزدیک 7 گیگ لینکهای 999 مگی دانلود کنم که چند روزی داره اعصابم رو خراب میکنه!!!
لینک battlefield 3 هستش...
کسی راهی واسه مستقیم کردنشون نداره حد اکثر واسه 2 روز میخوام این لینکها کار کنه تا دانلودشون کنم...
یا اینن تاپیک درخواست بده تا برات مستقیم کنن :نقل قول:
یا pm کن برای من !کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=282592&page=2267
سلام
باز که سرعت افت کرده
مال من امشب از 30 یا 40 بالاتر نمیره
یه سوال
گرفتن adsl از پارس آنلاین تو تهران چن روز طول میکشه؟ و چه مراحلی داره؟
لعنت به این پارس
شبها سرعت افت میکنه روزها میره بالا
کسی اشتباهی روز بزنه دانلود بدبخت میشه
الان دارم گوشیمو اپدیت میکنم
دقیقا هر 1 دقیقه 10 مگ دانلود میکنه
جالبه برای اولین بار تو این 7 ماهی که پارس بودم دیشب سرعت اصلا افت نداشت و بعد از مدتی یک دانلود خوب هم نصیب ما شد:31:نقل قول:
سلام،من الان از شاتل سرویس میگیرم،یه شب که دانلود میکنم از شبایه بعد به مدت طولانی سرعتمو عجیب میارن پایین در حد 4,5 کیلوبایت،میخواستم ببینم پارس انلاین وضعیت دانلود شباش چجوریه؟ مثل شاتل اینقدر محدودت میکنه یا نه؟ کدوم سرویسش از همه بهتره؟ اگه شبا هر شب دانلود داشته باشی یا هر چند شب یک بار سرعت دانلودتو محدود میکنه یا نه؟
سرویس مثل 1مگ بگیری خوبهنقل قول:
من 2 سال شاتل بودم
شک نکن مزخرف ترینه!
البته پارس دی سی ترکونده