شبانه مخابرات با روزانش یکی هست سرعتش ، اما الان %100 رایگان نداره باید صبر کنی شاید برای یه مناسبت خاص طرح ویژه بدننقل قول:
طرح شباهنگ هست اما دقیق نمیدونم چه جوریه ، ولی شبانش 100% رایگان نیست
Printable View
شبانه مخابرات با روزانش یکی هست سرعتش ، اما الان %100 رایگان نداره باید صبر کنی شاید برای یه مناسبت خاص طرح ویژه بدننقل قول:
طرح شباهنگ هست اما دقیق نمیدونم چه جوریه ، ولی شبانش 100% رایگان نیست
اولش که خیلی تبلیغ می کرد ولی ظاهرا بعد از جذب مشتری گند زده؟؟نقل قول:
99 درصد رایگانه ؛ از ساعت 3 تا 9 صبح...سرعت دانلود در شب ها مثل روزها بالا هست
یعنی مثلا من بخوام طرح زرین رو شارژ کنم ؛ اگر سه گیگ به صورت یک جا شارژ کنم ؛ 2200 تومن برام حساب میشه؟نقل قول:
اينترنت کمپين تابستان - پاييز 93 3G-2048K - با2Gماهيانه رايگان هر گیگ 3924 تومان
اينترنت کمپين تابستان - پاييز 93 3G-2048K - با2Gماهيانه رايگا اينترنت کمپين تابستان - پاييز 93 3G-2048K - با2Gماهيانه رايگان
ما که تغییر قیمتی ندیدیم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شباهنگ سه ماهه هم تغییر قیمت نکرده است.:n35:نقل قول:
پینگ از حدود ساعت 12 تا نزدیکای 7 عصر خرابه به نطر هم نمیاد بخوان درستش کنن
کسی قیمت طرح یوتا نت جدیدشون و خبر داره؟
Sent from my SM-G850F using Tapatalk
الان بد تر هم شده :n34:نقل قول:
دوستان من می خوام بتونم روی یک خط تلفن دو تا اکانت مجزا داشته باشم چون تو خونه یک نفر دیگه هم استفاده میکنه و میخوام اکانت و هزینه ها به صورت مجزا باشه...
اینطور که سرچ کردم دیدم مخابرات یک طرح اینترنت خانواده گذاشته و لذا توسط اون میشه اینکارو کرد...توضیحاتش توی سایتشون هست ؛
اما مشکلی که داره اینه که باید 6 ماهه و 12 ماهه خریدادری کنی ، هم برای خودت و هم نفر دوم...
میخوام ببینم کلا انجام اینکار از لحاظ فنی به چه صورتی هست و مخابرات چجوری دو تا اکانت همزمان به من میده؟
به من گفتن باید تنظیمات خاصی توی مودم اعمال کنی ؛ آیا من می تونم این تنظیمات رو خودم انجام بدم و مثلا هم طرح زرین داشته باشم و هم شباهنگ؟
دوستانی که از شبکه سردرمیارن بی زحمت بگن انجام اینکار به چه صورتی هست...
سلام خسته نباشید
بسته شارژ دلچسب چیه اضافه کرده ؟
یعنی مثلا 100 گیگ در 3 ماه فرصت داریم مصرف کنیم قیمت 80 ؟
مثلا اگر 1 ماهه مصرفش کنیم میتونیم مجدد بخریم همین طرحو یا باید تا آخر مثلا 3 ماه صبر کنیم بعد مجدد میتونیم بخریم ؟
اقا این طرح شباهنگ که نوشته 99 درصد رایگان مثلا برای 3 گیگ دانلود حساب میشه 30 مگ ؟ . کسی این سرویس شباهنگ و داره که شبانش مطلع باشه چجوریه ؟
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk
هرچقدر دانلود/آپلود کنی در بازه 3 تا 9 صبح 1 درصدش از ترافیکت کم میشه 99 درصدش حساب نمیشهنقل قول:
به صرفه است برای 3 گیگ دانلود میشه 30 مگ اگه این سرویس باشه هنوز اسیاتک و جم میکنم میام مخابرات قیمتهاش بهترهنقل قول:
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk
قیمتی بدش نیست فقط مخابرات مشکلات خودشو داره مثلا کیفیت پایین پشتیبانی و مواردی که داخل همین تاپیک میتونی بخونینقل قول:
در ضمن حتما رو 10 مگ نمی بندن هرچی حال بکنن بستگی به مرکز مخابراتی شما داره
از من 3 مگ بود بعدش کردن 6 بعد مدتی شد 10 بعدش باز 6 الانم باز 10 !
یهو وسط کارم تغییر پیدا کردی تعجب نکن
سرعت شبانه چجوریه ؟نقل قول:
هیچ فرقی با سرعت روز ندارهنقل قول:
نقل قول:
سلام، شارژ مازاد است دیگه و ربطی به طرح ندارد، هر وقت خریدی، یک دقیقه بعدش هم میتونی باز بخری (منتها از زمان خرید هر صد گیگ سه ماه وقتی داری تا مصرف کنی).
من بدبخت آرزو به دلم موند بازی آنلاین بازی کنم با این پینگ خراب مخارات
از سرویس های کاهش پینگ یا افزایش سرعت دانلود استفاده کنید. روی کیفیت و پینگ مخابرات به هیچ وجه حساب باز نکنیدنقل قول:
دوستان این طرح ها جدید چطوره
Sent from my SM-J500H using Tapatalk
درود
کسی طرح یوتانت ثبت نام و دریافت کرده ؟
یوتا نت و فقط تو محدوده 4 باغ بالا میدن قیمتشم مشخص نیست تو سایت منم پرسیدم کسی اینجا جوابمو ندادنقل قول:
درود و تشکرنقل قول:
خیابان توحید هم جدیدا اضافه شده
ولی من فکر نکنم این طرح اجرایی و عملی باشه به این زودیها
الان منطقه ما هم زده تحت پوشش درحالیکه ما اصلا فیبر نیستیم
هیچی از این طرح مشخص نیست ... مثل بقیه مسائل
اگه به فیبر بودنه که منطقه ما اولین منطقه اصفهانه که کامل زیرساختش فیبر نوریهنقل قول:
شهرک ولی عصر مخابرات استقلال
اما این طرح اینجا نیست
و فکر هم میکنم قیمتش بالای ماهی 100 تومن باشه
Sent from my SM-G850F using Tapatalk
با این سرعتی که مخابرات میگه ارائه میده، یعنی تا خود مجتمع باید فیبر بکشن یا همون fttb، چون سیم مسی فک نکنم در شرایط ایده آل بیش از بیست و سه چهار مگ جواب بده.نقل قول:
ببینید دوست عزیز من بازی رینبو 6 رو با پینگ متغیر بین 150 تا 200 به صورت نرم و روون بازی میکنم شما چه بازی انجام میدید؟ تو کانتر هم کانتر CS Go از سرور های گیم نیکو ک مال خود مخابراته استفاده کنید خیلی پینگتون اونجا کمه بازی DotA2 هم با پینگ زیر 200 نرم و بدون تاخیر میتونین بازی کنین اما اگه پینگتون خیلی بالاست از کاهش پینگ استفاده کنید ولی از سرویس افزایش سرعت دانلود استفاده نکنین چون هیچ تاثیری روی isp مخابرات نداره برای کسی موثره ک سرعتش از طرف isp محدود شده باشه (چیزی ک تو سایت خودشون هم نوشته) و خب خوش بختانه مخابرات سرعت رو روی محدوده خاصی محدود نکرده مثلا ب من ک طرح حرفه ای دارمگفته از ۲مگ تا ۱۰ ۱۲ مگ و واقعا هم همینه و اون سرویس هم بیش از ۱۲مگ ب من سرعت نمیدهنقل قول:
امیدوارم مفید بوده باشه
یاحق
Sent from my SM-G903F using Tapatalk
ببینید دوست عزیز من بازی رینبو 6 رو با پینگ متغیر بین 150 تا 200 به صورت نرم و روون بازی میکنم شما چه بازی انجام میدید؟ تو کانتر هم کانتر CS Go از سرور های گیم نیکو ک مال خود مخابراته استفاده کنید خیلی پینگتون اونجا کمه بازی DotA2 هم با پینگ زیر 200 نرم و بدون تاخیر میتونین بازی کنین اما اگه پینگتون خیلی بالاست از کاهش پینگ استفاده کنیدنقل قول:
من بازی های معروف و پر پلیر رو مثال زدم
ولی از سرویس افزایش سرعت دانلود استفاده نکنین چون هیچ تاثیری روی isp مخابرات نداره برای کسی موثره ک سرعتش از طرف isp محدود شده باشه (چیزی ک تو سایت خودشون هم نوشته) و خب خوش بختانه مخابرات سرعت رو روی محدوده خاصی محدود نکرده مثلا ب من ک طرح حرفه ای دارمگفته از ۲مگ تا ۱۰ ۱۲ مگ و واقعا هم همینه و اون سرویس هم بیش از ۱۲مگ ب من سرعت نمیده
امیدوارم مفید بوده باشه
یاحق
سلام دوستان یه سوال!
شما هم با آپلود سنتر ترین بیت مشکل دارید یا فقط از منه چون دیشب زدم رو دانلود لینکای دانلود هم همگی مستقیم بود ولی کلا تا 307 مگ بیشتر دانلود نمیکرد یعنی هر کدوم رو دو ساعت و خوردی طولش میداد!
سلام دوستان یه سوال!
شما هم با آپلود سنتر ترین بیت مشکل دارید یا فقط از منه چون دیشب زدم رو دانلود لینکای دانلود هم همگی مستقیم بود ولی کلا تا 307 مگ بیشتر دانلود نمیکرد یعنی هر کدوم رو دو ساعت و خوردی طولش میداد!
چند وقت بود مخابرات هر گيت ١٢٨٠ مگ حساب ميكرد ولي امروز كه حجم خريدم ١٠٢٤ مگ حساب كرد! ارزوني اينترنت تاثيري انگار نداشت براي ما!
شما چه طرحی هستی؟؟نقل قول:
والا من ک طرح حرفه ای ام هنوز همچنان ۱۲۸۰ مگ میگیرم حتی بیشتر گاهی
نقل قول:مخابرات از 1 شهریور اومده و مانند سایر شرکت ها آپلود را رایگان کرده.نقل قول:
من قبلا ازشون شکایت کرده بودم که چرا مثل بقیه اپلود را رایگان حساب نمی کنید گفتند مصوبه سازمان تنظیم دو حالت داره؛ یا آپلود باید رایگان باشه یا به ازای ترافیکی که میخرید 25% بیشتر بگیرید( تبدیل 1024 به 1280).
فکر کنم الان که آپلود رایگان شده اومدن و اون 25% را حذف کردند.
عجب !!نقل قول:
ولی من موافق نیستم با این حرکت شما با نهایت سرعت ۲۰۰ ۳۰۰ کیلوبایت بر ثانیه سرعت آپ داری در صورتی ک سرعت دانلودت خیلی بالاتره و کلا معمولا کاربران خانگی اکثرا دانلود بالایی دارن تا آپلود پس صرف با زمانیه ک ۲۵ در صد بیشتر بگیریم مگه چقد داده اپ میکنین شما؟
ایا کسی هست که بیاد ۲ گیگ فیلم رو با نت خودش اپ کنه رو سایت؟ کسی ک اپلودر هستش معمولا VPS سرور مجازی شخصی میگیره نه با نت خونشون !!
والا کاری از دست ما برنمیاد، تصمیمی هستند که اونها گرفتند و الان هم اجرایی شده :n03:نقل قول:
وگرنه معلومه صرفه به حالت قبل بود، 4 گیگ بخری 5 گیگ بگیری، من برا این ازشون شکایت کرده بودم که این قانونا نمیدونستم. اونم نه الان شاید یکسال پیش.
دوستان ميگم بيايم همگي درخواست بديم به مخابرات كه براي طرح بي نهايت يه حالت ريموت دانلود مثل شاتل لند بزاره! احتمالش زياده قبول كنن اگه تعداد زيادي از كاربرا اين درخواست بدن!
ریموت دانلود چیه؟نقل قول:
شاتل لند هم مثه همین بینهایت مخابراته؟ میزاره از یه سایت مشخص یا بهتر بگم یه سرور مشخص یه مقدار مشخص دانلود کنی بدون کسر از ترافیک؟؟
يعني يه فضايي مجازي به شما اختصاص بدن و شما فايل هايي كه ميخواي را بهش انتقال بدي! شاتل لند به اين صورت كه شاتل به شما ١٠٠ گيگ فضا اختصاص ميده و بعد شما فايل هايي كه ميخواي را از طريق لينكش به اون فضا انتقال ميدي(ريموت دانلود) بعد از اونجا تو سيستم خودت دانلود ميكني! اگه اكانتش بخري بله انگار از ترافيكت كم نميكنه ولي خب بايد حتما از خود شاتل سرويس داشته باشينقل قول:
پس با این حساب شما تمام فایل هایی که لینکمستقیم دارند رو میتونی رایگان دانلود کنی درستمیگم؟؟ چون انتقال میدی به فضات بعد پاکش میکنی جاش بازمیشهنقل قول:
یا اینکه اون مقدار فضا رو که بت میده ریموت دانلود میزنه از مقدار اون فضا کم میکنه و غیر قابل بازگشته ؟
اينا را بهتره برين تو تاپيك خودش بپرسين ولي تا اونجا كه درباره شاتل لند فهميدم اگه فايل ها را پاك كني فضات باز ميشهنقل قول:
رایگان شدن آپلود خیلی عالی شد