حق با شماست . هیچوقت به من نگفتن ویندوز عوض کن شاید شگرد جدید این هفته بهشون گفتن :-D . ایمیل هم بزننقل قول:
Printable View
حق با شماست . هیچوقت به من نگفتن ویندوز عوض کن شاید شگرد جدید این هفته بهشون گفتن :-D . ایمیل هم بزننقل قول:
سلام دوستان.
یکی از بچهها وایمکس میخواد،تو کرج هیچ نمایندگی ای مودمش رو نداره،تهران هم به همه نمایندگی ها رنگ زد کسی نداشت و همه 3g و 4g پیشنهاد میدادن،ولی اینا خوب آنتن نمیدن تو منطقشون! وایمکس قرار جمع بشه؟
احتمالا خود ایرانسل دیگه مودم بازار نمیده .آره تقریبا میخواد برداشته بشه و lte.wimax جایگزین بشه و مودماشم گرونه اگه بیاد . به خدا منو که کلافه کرده وایمکس اگه adsl بگیره خوبه که اگرم هم پوشش نداره و پولش برسه اینترنت وایرلس بگیرهنقل قول:
اینترنتی از خود سایت ایرانسل ثبت نام کنید براتون مودم رو میفرستننقل قول:
الان وضعیت سمت شهرک راه آهن افتضاحه سرعت دان از ۶۰ به ۱۲ تا ۲۰ رسیده این پیام هم بعد ده دقیقه تلاش گذاشتم!!!!!
دوستان میخوام یه مطلبی را بگم :
من نمیدونم این شایعه از کجا اومده که میگید وایمکس LTE قرار هست بیاد و مودم هاش گرونتر هست و فلان .
من سرچ کردم در گوگل ، حتی یک خبر هم درین باره ندیدم !
خب الان چند تا سوال مطرح میشه :
1- ایرانسل همین الان تعرفه های 6 ماهه و یکساله را داره ، اگر کسی الان تعرفه بلند مدت انتخاب کنه ( که صد درصد هستند کسانی که اینکار را میکنند ) اونوقت با اومدن LTE ، تکلیف این دوستان چی میشه ؟
دو تا جواب میشه داد :
الف : سرعت اینترنت بالاتری روی LTE ارائه میشه ولی کسانی که مودم های کنونی را هم دارند میتونن تعرفه بگیرند اما سرعتشون کمتره ، مثل موبایلی که 3G را ساپورت نمیکنه و با همون GPRS وصل میشه به نت ! یعنی سرعت بالاترم میتونه داشته باشه اما به دلیل نبود وسیله ی به روز ( یعنی موبایل 3G ساپورت ) از سرعت کمتری میتونه استفاده کنه .
ب : با مودم هایی که الان داریم نمیتونه وصل بشه به نت !
ج : نمیدونم شما بگید !
2- اگر با مودم هایی که الان داریم نتونیم به اینترنت وصل بشیم ، تکلیف این مودم هایی که داریم چی میشه ؟
به شخصه 1 سال قبل 200 دادم برای این مودم ، واقعا زورم میاد دوباره پول مودم بخوام بدم .
دو تا جواب میشه داد :
الف : مودم هایی که الان داریم را از ما برمیدارند و با گرفتن مبلغی مودم جدید به ما میدن !
که چون اینجا ایران هست ، حقوق مشتری برابر با کشک هست و جیب سوراخ آقایون مهم بوده ، پس بعید میدونم .
ب : مودم را باید بندازیم سطل زباله و دوباره پول بالای مودم بدیم !
واقعا اگر این شایعه حقیقت داشته باشه و قرار بر این باشه دوباره ماهارو مجبور کنن به خریدن مودم باید از الان پیگیری کنیم و گرنه ...
من در این دوسال که اول مبین نت داشتم و بعدا ایرانسل ، نردیک 1.5 تومن پول مودم و اینترنت دادم ، واقعا اگر قرار بر این باشه دوباره پول مودم بدم زنگ میزنم هر چی عقده و بدبختی ازین مملکت بی صاحب دارم سر ایرانسل در میارم .
الان طرح دو مگ 6 ماهه من فردا تموم میشه و 512 سه ماهه را انتخاب کردم ، هنوز پولش را نریختم .
موندم باید چه کار کنم !
دوستانی که زنگ میزنید ایرانسل ، آیا درین باره چیزی پرسیدین ؟
الان با خوندن پیام دوستمون که نوشته مودم برای فروش نبوده ، این فرضیه به حقیقت نزدیک به نظر میاد .
الان سوالم از شما دوستان وایمکسی اینه :
اگر بگن مودمت را بنداز دور بیا 400 تومن بده یک مودم دیگه بخر ، چکار میکنن ؟
بله کاملا درسته . هنوز خبر رسمی درباره مودم های وایمکس ال تی ای منتشر نشده. من و شما حدود یکساله که مودم خریدیم .تکلیف اونهایی که ماه پیش مودم خریدن چی میشه یا ایرانسل همین الان هم میفروشه و طرح های بلند مدتش هم فعاله این نشون میده فعلا وایمکس با وضعیت کنونی فعاله و نمیتونه پانصد هزار مشترک رو سر در گم کنه بدون هیچ اطلاع رسانی قبلی . به نظر من فعلا تغییری نخواهیم دید
سلام
امروز 8 اردیبهشت از شماره 02632285747 تماس گرفتن گفتن من از ایرانسل هستم و همچنین گفتن مودم وایمکس من (ایستاده Wix-fbr 105)رو به قیمت 70 هزار تومن میخرن و با تخفیف یک مودم 4G با سیمکارت به قیمت 235 هزار تومان میدن (مودم اصلی 400 تومنه) و گفتن آدرس بده تا تحویل بدیم
نمی دونم شاید ایرانسل از تصمیمی کهدر نظر داشت تا مودم LTE بده عقب نشینی کرده باشه.
فکر کنم این تصمیم شخصیه نماینده است. اگه به من پیشنهاد بشه من که قبول نمیکنم چون دانلود شبانه برام مهمه و هر شب بین یک و نیم تا دو گیگ دانلود دارم با وایمکس با اینترنت همراه که نمیشه دانلود کرد
سلاممن مودم جیبی ایرانسل دارم.از این قدیمیها.سرعتش 1024 و با دانلود مشکلی ندارم.فقط الان حدود 10 روزه سرعت باز شدن صفحه های وب به تمام معنا افتضاح شده.صفحه گوگل که قبلا 1 ثانیه باز میشد.الان شاید 10 ثانیه.تازه ابن خوبه.بعضی سایتها تا 1 دقیقه.یاد dial up که چند سال پیش داشتم میافتم!!!!تهران هستم و سمت آزادیحالا میخواستم بدونم برای همه اینطوره؟؟زنگ هم زدم گفتن از طرف ما مشکلی نیست.جاشو تغییر بده با مرورگر عوض کن.ولی انگار که نه انگارمیمونه اینترنت مدام قطع وصل بشه.چی کار کنم
بله دوست عزیز ما هم دقیقا همین مشکل رو داریم. دانلود مشکلی نداره ولی لود صفحات افتضاح شده .ما هم تماس گرفتیم و دقیقا همین چرت و پرتا رو تحویل ما دادن. کاریش نمیشه کرد ظاهرانقل قول:
تنها راه حل استفاده از یه ف.ی.لترشکن توپه واقعا سرعت وبگردی بالاتر میره وتمامی سایت ها باز میشن
دوستانی که در استانهای فارس و خراسان و آذربایجان شرقی وایمکس ایرانسل دارند دقت کنن که طرح ۱۲۸ ویژه با ضریب یک به یک همان یک مگه. پنج گیگ حجم داره و قیمتش بیست و دو هزار تومان برای یک ماه. یک طرح دیگه هم ویژه این استانها هست که سرعتش یک مگه و حجمش سه گیگ و قیمتش بیست و پنج هزار تومان، یعنی سه هزار تومان از طرح اولی بیشتر و دو گیگ هم کمتر !!!!
من فقط موندم ایرانسل روی چه حسابی این طرح رو گذاشته با وجود طرح اولی . پس سه هزار تومن کمتر پول بدید و دو گیگ بیشتر استفاده کنید با انتخاب طرح ۱۲۸ ویژه که خودمم شش ماهه ازش استفاده میکنم
تا کی اینطوره؟؟کسی خبر دارهاگر بخواد اینجوری پیش بره که نمیشه.من دیگه ماه بعد تمدید نمیکنم همینجوری ادامه دار باشه..!!!!نقل قول:
سلام. چرا تعرفه 2 مگ برای تهرانی ها نامحدوده فقط و برای بقیه شهرستان ها محدود هم هست؟!! :n36:
من الان با تعرفه 512 محدود (3 گیگ) اشکم در اومده! :n28:
منم مشکل دارم خوزستان هستم . مثلا بعضی سایت ها مثل زzoomit مثل خبر فارسی و... خیلی دیر شروع به لود میکنه بعد از یک دقیقه تازه شروع میشه . یک هفته پیش گفتم بهشون از بخش شبکه هم گفتن پیگیر هستن .خیلی مسخره است مشترک براشون ارزشی ندارهنقل قول:
من که فعلا سرویسمو قطع کردم و از رایتل دارم استفاده میکنم
دوای این درد فقط vpn خوب هست یا قندشکن خوب ، اونوقت مشکل وبگردی هم حل میشه .نقل قول:
این مشکل وبگردی 2 هفته هست به وجود اومده ، ربطی هم به نوع تعرفه ها نداره .
تا چند روز قبل 2 مگ داشتم الان 512 دارم .
قند شکن خوب یا vpn وصل کنید مشکل حل میشه
سلام
کسی مشکل مشابه من داشته ؟
آنتنی که همیشه به اون یا یک فرکانس مشخص وصل بودم ناگهانی از اون فرکانس غیب میشه(معمولا بعد از چند روز برمیگرده) و نمیشه بهش وصل شد و باید به آنتن ها دیگه وصل شد.
یعنی من که با فرضا با فرکانس 3586500 به آنتنوصل بودم الان با اون فرکانس به نمیتونم اون آنتن رو پیدا کنم.کد:00:00:15:0E:08:20
الان کسی هست که به آنتنوصل باشه ؟ با چه فرکانسی ؟کد:00:00:15:0E:08:20
به هیچ وج نفهمیدم چی گفتی . واضح بگونقل قول:
ببین من با فرکانسی که گفتم (3586500) به آنتنی که مشخصاتش رو نوشتم همیشه وصل بودم ، منتهی بعضی وقت ها اون آنتن به طور ناگهانی غیب میشه ونمیشه بهش با هیچ فرکانسی وصل شد و این آنتن تنها آنتن به درد بخور هستش بین همه ی آنتن هایی که من میتونم وصل بشم.
حالا پرسیدم که کسی این مشکل من رو داشته ؟
و اینکه کسی هست که الان به اون آنتن که مشخصاتش رو گفتم وصل باشه ؟
اسم آنتن:
کد:00:00:15:0E:08:20
بله دوست عزیز منم اینجور میشه برام. من الان ساکن خرمشهر استان خوزستان هستم. اینجا چهار تا دکل وجود داره که دورترینش بهمنطقه ما بهترین کیفیت رو داره .مثلا دانلود شبانه با اون سه تای دیگه نهایتا هشتصد مگ میشه .اما به این دکلی که بهترینه تا دو گیگ هم میره .یکی از دکل ها که چهار تا خیابون با ما بیشتر فاصله نداره و rssi 47 میده واقعا افتضاحه. اون که بهترینه و البته دورترین به من گاهی وصل نمیشه. یعنی اگر من مودمو خاموش کنم و روشن کنم دیگه پیدا کردنش کار حضرت فیله هی باید مودمو و تکون بدم تا یهو پیدا بشه. اینو هم بگم که مودمو توی دیوار نصب کردم برای سیگنال بهتر.و زمانی که بر روی چند روز ناپدید میشه شما باید مودم رو جا به جا کنید و در یک محل دیگه پیدا میشه. خودمم نمیدونم چرا اینجوری میشه
سلام ADSL دارم و گاهی تلفن قطع میشه و مجبورم چون کارهای اینترنتی انجام میدهم به اینترنت همیشه دسترسی داشته باشم و وایمکس سرعت 512 گرفتم و سررعت افتضاح بود و من کارم باز کردن صفحات هست نه دانلود و الان بالای 3 ماهه وصل میشه سایتی رو وا نمی کنه و آنتنش کامله و روزی شاید 1 سایت وا شه با زور که پشیمون میشم باز میرم ADSL و فقط پول پرداخت می کنم قطع نشه .... ولی استفاده نداره اصلآ و الان می خواهم مبین نت بگیرم و پشتیبانی مبین نت گفت که مودم 130 ایرانسل به مبین نت تبدیل می شود ... آیا مبین نت بهتره ؟ و باز می گم من فقط می خواهم سایت باز کنم نه دانلود و متآسفانه ایرانسل سرعت 1 مگابایت و 2 مگابایتش توی اهواز فقط با گیگ بالا حجم بالا داده میشه و 1 مگش بالای 50 هزار تومانه و ارزش نداره و 512 اصلآ سایتی وا نمی کنه .......نقل قول:
شنیدم مبین نت بهتر هست به نظر شما مودم رو تبدیل کنم یا یک مودم مبین نت بگیرم 240 هزار تومان ...
شما مودم را تبدیل کنی به مبین نت خیلی بهتره تا اینکه بخواهید پول برای یک مودم بی ارزش دیگر پرداخت کنی...در کل وایمکس ایرانسل رو به نابودی هست...نقل قول:
Sent from my iPhone using Tapatalk
[QUOهمnload;8615559]سلام ADSL دارم و گاهی تلفن قطع میشه و مجبورم چون کارهای اینترنتی انجام میدهم به اینترنت همیشه دسترسی داشته باشم و وایمکس سرعت 512 گرفتم و سررعت افتضاح بود و من کارم باز کردن صفحات هست نه دانلود و الان بالای 3 ماهه وصل میشه سایتی رو وا نمی کنه و آنتنش کامله و روزی شاید 1 سایت وا شه با زور که پشیمون میشم باز میرم ADSL و فقط پول پرداخت می کنم قطع نشه .... ولی استفاده نداره اصلآ و الان می خواهم مبین نت بگیرم و پشتیبانی مبین نت گفت که مودم 130 ایرانسل به مبین نت تبدیل می شود ... آیا مبین نت بهتره ؟ و باز می گم من فقط می خواهم سایت باز کنم نه دانلود و متآسفانه ایرانسل سرعت 1 مگابایت و 2 مگابایتش توی اهواز فقط با گیگ بالا حجم بالا داده میشه و 1 مگش بالای 50 هزار تومانه و ارزش نداره و 512 اصلآ سایتی وا نمی کنه .......
شنیدم مبین نت بهتر هست به نظر شما مودم رو تبدیل کنم یا یک مودم مبین نت بگیرم 240 هزار تومان ...[/QUOTE]
بله همونطور که دوستمون هم گفتن تبدیل کنید و پول الکی ندید مودم نو بگیرید. من هم خوزستان هستم اما چون ثبت نامم در شبراز بود از تعرفه های استان فارس استفاده میکنم و طرح ۱۲۸ با ضریب یک به یک برام به صرفه است.اما در کل وایمکس ایرانسل در خوزستان افتضاحه و جوابگو نیست
دادم نمایندگی مبین نت گفت سه روز زمان میگیره و بیست و پنج هزار برای تبدیل و ۳۵ هزار برای سرعت یک مگابایت یک ماهه گرفت
امیدوارم یک مگ خوب باشه تا از ماه دیگه شش ماهه بگیرم با ۱۸ گیگ دانلود ۱۵۳ هزار
3G را امتحان نکردید؟ فکر کنم به عنوان پشتیبان کار راه بنداز باشه.نقل قول:
سلام
دوستان، تهران هنوز مشکل دیر باز شدن صفحات وب وجود داره یا رفعش کردن؟
مشکل باز شدن صفحات که مربوط میشه به مسیر یابی و مشکل با بسیاری از هاست ها (البته تا جایی که میدونم هاست های خارجی) هنوز رفع نشده.:n15:نقل قول:
با استفاده از یک ف . ی. ل. ت. ر شکن خوب (یا هر کانکشن که IP شما رو عوض کنه به حتی یک ISP داخلی میتونید) تا حل این مشکل میتونید به راحتی وب گردی کنید
سلامنقل قول:
فکر کنم شما مودم را از ایرانسل به مبین نت تغییر دادید :
نمیدونم چرا اینکار را کردید ! من 9 ماه مبین نت داشتم دزد تر از مبین نت ندیدم . در طول 9 ماهی که داشتم 3 بار تعرفه ها را گرون کرد و ساعت شبانه رایگان را دو ساعت کم کرد و محدودیت استفاده از شبانه رایگان گذاشت .
من اونموقع طرح دو مگ 6 ماهه داشتم ، هنوز سه ماه از طرحم باقی مونده بود که اومد محدودیت شبانه گذاشت و 2 ساعت کمش کرد حتی برای کسانی که قبل از تغییر ، تعرفه بلند مدت داشتند ! یعنی نقض توافقنامه به صورت یکطرفه !
اون موقع طرح دو مگ 6 ماهه 165 بود با 15 گیگ اعتبار ، یعنی یکسال قبل ! الان چنده ؟؟؟
یکساله ایرانسل دارم انصافا گرون نکرده اگرم بوده در حد دو تومن سه تومن شاید بوده که من نفهمیدم !
با بچه های همین فروم بالای 100 نفر بودیم که شکایت فرستادیم و به همه ما چند بار زنگ زدن برای پیگیری شکایت و آخرش هم حق ما ضایع شد ، تا جایی که من مودم مبین نت را با 2 ماه تعرفه دو مگ بردم فروختم به کسی که نمایندگی داشت .
سرعت آپلود در مبین نت فوق العاده افتضاح ، دو مگ داشتم سرعت آپلود از 6 کیلوبایت رد نمیشد .
در حالی که من دو مگ ایرانسل دارم سرعت آپلود 40 بود .
از نظر پینگ ، الان من دستور 4.2.2.4 را در cmd بزنم پینگم با ایرانسل بین 180 تا 200 هست و بدون تایم اوت .
با مبین نت پینگ من بین 300 تا 500 در نوسان بود و اکثرا تایم اوت میداد .
با مبین نت میزدم دانلود سرعت دانلود شبانه من اکثرا نصف بود ولی با ایرانسل در طی 6 ماهی که دومگ داشتم 5 ماهش سرعت دانلودم بین 250 تا 270 بود .
از نظر تعرفه هم که ایرانسل خیلی قیمت هاش بهتر از مبین نت هست .
از نظر پاسخگویی به مشکلات کاربر ، درسته دوستان میگن ایرانسل فلانه ولی باور کنید شرف داره به مبین نت .
مبین نت هیچ به فکر کاربر نیست من که هنوز دارم لعنت میفرستم به صاحبش و شرکتش !
مبین نت پول اون طراحی گرافیک سایتش را از جیب کاربر میگیره .
امیدورام پشیمان نشید ، من یکساله ایرانسل دارم واقعا راضی ام از ایرانسل ، من را از شر مبین نت دزد نجات داد .
یه دوستی هست در پرشین تولز و فکر کنم بچه خوزستان باشه ، میتونه مودم را طوری آماده کنه که همزمان هم بتونید از ایرانسل تعرفه بگیرید و هم از مبین نت ، یعنی جفتش روی یک مودم ( خودشون نمایندگی جفتش را دارند )
برای مودم ایرانسل من چون نه کارت دانشجویی داشتم نه جواز کسب سرعت بالاتر از 128 ندادند ، این دوستمون واسم ردیفش کرد و 6 تومن گرفت .
اگه کسی خواست من یوزرشون در پی تی را پخ میکنم .
سلامنقل قول:
من چند روزی هست وی پی ان میزنم که دیگه مشکلی ندارم .
وی پی ان خوب وصل کنید حله !
آقا برای بیشتر از 128 هنوز نامه میخوان اینا؟ میخوام wimax بگیرم
دفه اوله بعد میشه تغییر سرعت داد
مثلا این ماه 128 میگیرم ماه بعد 512؟
پنل داره مثه adsl?
قیمت اولیه چقدر در میاد با مودم و اینا ممنون
واسه ما که آره دو سال پیش میخواست وقتی هم گرفتی میتونی به هر تعرفه ای تغییر بدی . ولی سوالم اینه چرا وایمکس ؟! که توی خوزستان باشی سرعت افتضاح وب باز کردن دو هفته است مشکل داره بعد از یه دقیقه شروع باز شدن میکنه . اگر واقعا منطقه شما adsl نداره 260 هزاری که میخوای به وایمکس بدی بعدشم پشیمون بشی یه چند تومن دیگه بزار وایرلس بگیرنقل قول:
درسته شاید توی شهر های دیگه خوب باشه ایرانسل ولی اهواز بیشتر سرعت ۵۱۲ داده نمیشه سرعت یک مگ ایرانسل توی اهواز ماهیانه ۵۶ هزار تومانه و شکایت کردم و ایرانسل پاسخ داده بود بزرای اینکه خوزستان استفاده کننده زیاده برای اینکه بتوانیم کیفیت را بالا ببریم تعرفه ها را گران تر میدهند و سرعت یک ماهی ۵۶ هزار به صرف نیست و توی این هفت هست ماه که ۵۱۲ داشتم افتضاح بود سایت با بدبختی وا میکرد و چند ماهه سایتی وا نمیکنه و پشتیبانی هم بی فایده هست ...و من اینترنت پرسرعت دارم این رو پشتیبان اون میخواهم چون کار اینترنتی انجام میدهم و امروز باید تحویلش بگیرم ..... الان سرعت یک مگابایت شش ماهه بدون حساب مالیات ۱۶۵ هزار هست اگه اشتباه نکنم ...نقل قول:
نقل قول:
دوست عزیز هر موقع مبین نت شما فعال شد لطفا از کیفیتش و سرعت دانلودش ما رو هم با خبر کنید.
سلام
دوستان شماهم مشکل سرعت دارید؟
تعرفه 2 مگ نامحدود
سرعت به حدی پایینه که دیوونه میشه آدم. سایت هارو به سختی باز میکنه. وسط دانلود(بعد از حدود 8-9 مگ دانلود) اتصال قطع میشه و بعد چند دیقه باز یه 8-9 مگ دیگه میگیره. اصن دیوونم کرده!
دلمون خوشه اینترنت پرسرعت داریم خبر مرگمون. با این وضع تا ریال آخر پولم حرومش باشه!
الان ساعت دانلود رایگان شبانه از چند تا چنده ؟
شاید چون نامحدود اونم با سرعت بالا گرفتید اینطوری باشه .نقل قول:
من طرح 6 ماهه دو مگ داشتم ، به غیر از یکماهش که سرعت دورو بر 150 بود باقی روزها سرعت دانلود 250 تا 270 بود .
اینقدر فایل گرفتم که دو ماه آخر تقریبا بیخیال دانلود زدن شده بودم .
یکبار 256 نامحدود گرفته بودم سرعت دانلود 35 بود .
شما دکل را عوض کنید ممکنه بهتر بشه واستون .
از ساعت 2 تا 8 صبحنقل قول: