جـــــــــان ؟
Printable View
جـــــــــان ؟
بابا اون آموزشه چاقال رو بخونی همه چی دستگیرت میشه...
کدوم چاقال ؟
ارجاع به : چاقال،چگونه دوئلر شويم، انتشارات پي سي ورلد،1388، اينترنت!!!
===
حاج دراگولا ، من اگه جاي شماب بودم روي اسكيل هاي ديگه دوئل كار مي كردم تا اين يارو تافنس!! آيم يا بسته به خودت شوتينگ و ويگور!! البته دليل خاصي ندارم!!! حس مي كنم اينطور بهتره!!!
اگه ميخواي ميتوني تو يه ورلد ديگه روش كار كني ببيني چجوريه!!
ســـــــــــاعت بیست و سی و پنج دقیقه
ولش کن....ببین دوئلر رزیستانس کسیه که ضربه میخوره اما کم میخوره....دوئلره داج کسیه که سعی می کنه تا جایی که میتونه ضربه کم بخوره
اینا که فرقی نمیکنه !! فرق اینا مثل تفاوت دوتا دوقولو هست !! :27:نقل قول:
آخه حاجی یه چندتا شغل هستن که خیلی دلم میخواد بازشون کنم...مثل این شغله که تکیلا میدهنقل قول:
نه خیر باهم فرق دارن...دوئلر رزیستانس براش کار زیاد هست....از طرفی دوئلر داج تو دوئل ها موفق تره...نقل قول:
اين يه شراب مكزيكيه!!!نقل قول:
آخه حاجی یه چندتا شغل هستن که خیلی دلم میخواد بازشون کنم...مثل این شغله که تکیلا میده
اگه شما ميلي بودي به نظرم بهتر بود چون اونوقت روي استرنگ كار كرده بودي و اين كاره زود تر باز ميشد!!
الان بهترين كاري كه روي نقشه برات هست چيه؟!(باز نشده باشه!)
جدا آموزش رو خوندین ؟ :دی
تو آموزش گفته شده برای دوئلر داج 30-60 اسکیل نهایتا صرف شه اون تا لول 50
داج بدون اپیرنس یا تاکتیک تاثیر چندانی نداره و در واقع این اپیرنس و تاکتیک هستن که ایم طرف رو میارن پایین نه داج !
خوندم منتها يادم رفته!! شما ببخش!!!نقل قول:
پس اين يارو داج(!) چي كاره هست؟!نقل قول:
داج بدون اپیرنس یا تاکتیک تاثیر چندانی نداره و در واقع این اپیرنس و تاکتیک هستن که ایم طرف رو میارن پایین نه داج !
شما ببخش حاجی منظورم ممد بودش :دینقل قول:
خوندم منتها يادم رفته!! شما ببخش!!!
جاخالی یه عدد random بین 1 تا اسکیل داج شماست . البته اینو از چند نفر حرفه ای پرسیدم به من گفتن !نقل قول:
پس اين يارو داج(!) چي كاره هست؟!
که این عدد از ایم طرف مقابل کم میکنه . به خاطر همینم گاهی اوقات با داج بالا میبینی اتک میخوری .
و این وقتی نمایان میشه که مثلا ضربه 2 نمیخوره ولی 6 میخوره .
فونتش خیلی خوب بود !! :دینقل قول:
چاقال اسكيل هايي كه درنظر گرفتي برا دوئلر مدافع سلاح سرده داج(!) به نظرم يكم زيادي هست!!
اسكيل هايي كه در نظر گرفتي حد اقل هاش اينا هست : 50 تا ويگور، 80 تا تاكتيك، 30 تا داج(!) و 100 تا آيم(؟)!!
با حساب اين كه تا لول پنجا تمام اتريبيوت ها ميره روي استرنگ پس خيالمون از بابت ويگور راحت ميشه!! ميمونه اسكيل هاي تاكتيك و آيم و داج(!) كه روي هم ميشن 210 تا اسكيل! ولي تا لول 50 بيشتر از 150 تا اسكيل نميشه جور كرد!! فك كنم آيم رو زياد گرفتي!!
برا پول سیلور ماینینگ و برا تجربه شکار بوفالو...نقل قول:
ببینید بذار یه مثال بزنم.
مشخصات مهاجم : ایم 50 - اپیرنس 40 - داج 55
مشخصات مدافع : ایم 60 -داج 35 - تاکتیک 30
مهاجم حمله میکنه.اول appearance-tactics=40-30=10 پس 10 تا از ایم مدافع کم میشه و ایم میشه 50 پس حدود 5 تا از داج مهاجم کمتره پس احتمالا هیچ ضربه ای نمیتونه به مهاجم بزنه.ولی ایم مهاجم 15 تا از مدافع بیشتره پس ضربه های بیشتری به هدف میزنه.
نمیدونم گرفتید چی شد یا نه.:31:
کسی که ساختمون شهر رو میسازه چیزی گیرش میاد ؟ پس برای چی میسازه ؟ این که میشه فقط تلف کردن انرژی !!
فکر کنم آخرای آموزش باشه ! نوشتم تمام اسکیل ها به همراه لباس و ست محاسبه شدند که بعد از هر قسمت لباس ها رو هم گذاشتم . اما در کل راست میگی یکم ایم رو زیاد نوشتم فکر کنم 10-15 تا :27:نقل قول:
نه!!نقل قول:
ببینید بذار یه مثال بزنم.
مشخصات مهاجم : ایم 50 - اپیرنس 40 - داج 55
مشخصات مدافع : ایم 60 -داج 35 - تاکتیک 30
مهاجم حمله میکنه.اول appearance-tactics=40-30=10 پس 10 تا از ایم مدافع کم میشه و ایم میشه 50 پس حدود 5 تا از داج مهاجم کمتره پس احتمالا هیچ ضربه ای نمیتونه به مهاجم بزنه.ولی ایم مهاجم 15 تا از مدافع بیشتره پس ضربه های بیشتری به هدف میزنه.
نمیدونم گرفتید چی شد یا نه. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اول كه فكر نمي كنم اينايي كه گفتي رو با يه جمع و تفريق ساده سر هم كرده باشن!! خيلي هاش شانسه و وابسته به يه عدد رندوم!!
بعلاوه اينطور كه نميشه اگه ايم از داجينگ بيشتر بود هر جا رو هدف گرفتي بخوره و بالاعكس!!
اين سيستمي هم كه گفتي با اوني كه چاقال گفت همخوني نداره!!
حالا كدومشون درسته من نمي دونم!!
اين شكار بوفالو كه خيلي لابور مي خواد(به گمونم!!). آپارانس شايد بد نباشه!!نقل قول:
برا پول سیلور ماینینگ و برا تجربه شکار بوفالو...
من نگفتم کسی که ایمش بیشتر باشه همه رو به هدف میزنه.گفتم ضربه های بیشتری به هدف میزنه.مثلا 5 تا یا 6 تا.بستگی داره چقدر بیشتر باشه.نقل قول:
دراكولا جان!! فكر كنم اگه اسكيل آپارانست رو تا طرفاي 115 برسوني Evangelizing برات باز ميشه كه 61 درصد تجربه ميده!! اگه روي كريسما هم كار كني 90 تا كافيه احتمالا!!
والا اينجا ها يكم بحث پيچيده ميشه(براي من!!) ولي شما مي گي چون آيم مدافع 5 تا از جاخالي مهاجم كمتره پس ضربه نمي تونه بزنه!! ولي به نظر من تا 4 يا 5 تا هم ميتونه بزنه!(البته به جايي كه هدف گرفته هم داره!!)نقل قول:
من نگفتم کسی که ایمش بیشتر باشه همه رو به هدف میزنه.گفتم ضربه های بیشتری به هدف میزنه.مثلا 5 تا یا 6 تا.بستگی داره چقدر بیشتر باشه.
:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::1 8::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18: :18:نقل قول:
من اپیرنسم 26ه...تازه با لباس...بیخیال شدم:دی
نه دیگه...نقل قول:
اگه ایم از داج حریف کمتر باشه یا حتی مساوی باشه نهایت 1 یا 2 ضربه بتونه بزنه.اون 4 یا 5 ضربه وقتیه که ایم خیلی بیشتر از داج باشه مثلا 20 تا.
مشکل بچه های ما حتی خودم اینه که با charisma مشکل داریم :دینقل قول:
من اپیرنسم 26ه...تازه با لباس...بیخیال شدم
اگه اتربیوت ها رو روی این بذاریم هم کارای خوب باز میشه هم میشه کوئست زد هم میشه دوئلر شد فقط نمیدونم چرا هیچکی حسابش نمیکنه توی آموزش هم از عمد اینو گذاشتم بچه ها بیشتر توجه کنن :دی
حذف کردم!!!!!!!!!!!!!
میگم تو لول 34 شوتینگ 62 کافیه؟
بدون لباس آره خوبه.نقل قول:
فکر میکنم همین یکی دو ضربه هم بخاطر رندوم بودن داج هستش .نقل قول:
نه دیگه...
اگه ایم از داج حریف کمتر باشه یا حتی مساوی باشه نهایت 1 یا 2 ضربه بتونه بزنه.اون 4 یا 5 ضربه وقتیه که ایم خیلی بیشتر از داج باشه مثلا 20 تا.
به نظرم وقتي اين دوتا مساوي بشن كار پنجا پنجا ميشه در نتيجه احتمال زدن يا نزدن مساويه!! و اگه اون مدافع خوش شانس باشه شايد از 4 تا هم بيشتر بزنه(البته اسكيل هاي ديگه هم خيلي موثرن!!)نقل قول:
نه دیگه...
بدون لباس 40هنقل قول:
عکساشو نگاه کردم فقط :دینقل قول:
اما خوب نوشته بودی فقط من یه کم با ایتم های پیشنهادیت مشکل دارم
من نه رو اپرینس کار کردم نه تاکتیک واسه همینم تا جا داره کتک میخورم :31:
تو دوئل های من که همیشه نمایانه :31:نقل قول:
نگرفتم چی چی شد !! حالا این همه حساب کتاب کردی اخرش چی شد ؟؟؟نقل قول:
اره یه جایی گفتی با رنگ قرمزنقل قول:
این که 25 کیلو بیشتر نیستنقل قول:
احتمالا....نقل قول:
کلا فکر کنم فرمول منطقی باشه نه؟نظرت چیه؟
ظرز به دست آوردن تيكويلا؟! خب ميري دوساعت كارش رو انجام ميده بهت ميده!!نقل قول:
برای اینکه تاپیک رو مفید! کرده باشم طرز تهیه تکیلا(همون که واسه ست لباس مکزیکی لازمه) رو براتون میذارم:
تو پست من هست :دینقل قول:
این یارو چه حالی داشته این همه فک زده :دی من که نخوندم فقط جواب دادم تو چند جمله خلاصشو واسم بگونقل قول:
Hi,
We have never spoken before but I felt I had to mail you after the past few weeks. For the record I follow the west forum and I have watched the goings on for some time.
I and my towns have been present in ALL SSF and Middleton Fights. In big numbers I may add. The two attacks on Middleton Stance, Middleton AND the Craggy one. We have been on both sides ( I won't disclose why ) and what I have seen has appalled me.
We have observed Gaffey missing the Craggy one leading from the back on the two Middleton Stance ones and being totally absent from the Midlleton one.
Personally I am not a fan of the SSF but I am friends with a number of members . They, and probably you don't deserve this kind of ..... Well I'm not even going to call it leadership.
I don't think anyone should need to put up with a bad leader or indeed an organization that can't keep it's members updated on what's going on or, have no idea of how to lead troops into battle.
Here we are looking only for quality not quantity and that is why I have contacted you. I am not interested what class you are, other than you are good at what you do. There are places here for players such as you.
I Have members here now from varied towns and a lot of them were previous enemies. They are here because I asked them and we provide the comradeship and direction that all town members deserve.
You may notice a few SSF have moved over and now I'd like to offer you that same opportunity.
I treat my town members with respect and keep them informed. We are very active but we are a team and as such everyone is kept up to date with what's going on, all the time. We have a great laugh enjoy the comradeship and as a result our forums are red hot ! Is your town the same ?
Our true enemies here are 0 although we fight just about anyone and everyone. We are a fighting town but without do so without malice or hatred. Most of our best fighters have been previous opponents and all I believe will tell you they are very happy with their choice. Contact some if you wish to verify :)
If you are interested on joining a crack team then let me know. There will be no restrictions or rules to who you can hit other than one Ally in another fort we share. Shopping in over 30 towns is available so kitting up is not a problem .
As long as your very active, live for the fight and can relied on when required you are welcome. I don't care about your past or current group, we are all Brothers on the battlefield and that is enough.
Do not misunderstand this letter, it is not a general recruiting one only to members of your organisation I consider to be worthy of note and deserving of a better atmosphere. If you are not interested then I wish you well and no further contact will be made.
Thank you for reading
Vic
چیکار حجم داری...دانلود کن ببین تا حالا چی جمع می کردی تو وست؟نقل قول:
با 2 ساعت کار شیشه خالی شو بهت میدهنقل قول:
کمه.نقل قول:
من خودم لول 61 هستم بدون لباس شوتینگم 133 هست.با لباس دوئل حدود 170 میشه ولی باز هم احساس میکنم کم هست.بازیکنای ورلد 1 خیلی قوین.
من که میدونم چی جمع کردم :5:نقل قول:
حالا جدی ویروس و این چیزا نباشه