یعنی سرویس های ART هم پنج شنبه ها و جمعه ها رایگانه هم 1 تا 7 ؟
Printable View
یعنی سرویس های ART هم پنج شنبه ها و جمعه ها رایگانه هم 1 تا 7 ؟
بله:46:نقل قول:
...................
از اینجا بگیر عکسه رونقل قول:
کد:http://www.4shared.com/file/149183989/8501c1d3/untitled.html
سلام نه اون connect نبودنقل قول:
یعنی از عصر تا حالا هر چی زدم کار نکرد
اگه منطقی نگاه کنیم نباید هم کار کنه چون حالا به هر دیلیلی اگه کسی user و pass ادم رو بفهمه که دیگه کل ترافیک رو میخوره :31:
تو config مودم هم باید تغییر کنه یا فقط تو connection ?
نقل قول:
من خودم تست کردم جواب داده!
اگه bridge تنظیم کردی که توی کانکشنی که توی ویندوز ساختی اگه pppoe که توی مودم!
نمیدونم والانقل قول:
bridge تنظیم کردم جواب نداد
pppoe هم زدم هیچی
دادم یکی دیگه از دوستانم اونم نتونست
راستی الان که رفتم تو myshatel با این u and p دیدم سرویسش eco 512 هست
و ماله ماها Eco 128
دلیلش میتونه این باشه ؟
نه !نقل قول:
شاید جدیدا نشه!
قبلا که من تست کردم میشد!
یا شاید هم برای شهر شما نشه!
الان یک چیز جالبی فهمیدمنقل قول:
رفتم تو my shatel تو قسمت ترافیک مصرفی و گزارش اتصالات pppoe رو زدم دیدم اخرینش مدت اتصالش رو زده 750 دقیقه
که از صبح طرف 11 connect شده و با هر refresh من قسمت ( تا ) میخوره به همین time که هستیم یعنی هنوز dc نشده :18:
و جالب این که تو این 750 دقیقه 30 مگ دان و 10 مگ اپ داشته :31:
خیلی جالبه
فکر کنم برای همینه که 691 میده
کل ترافیکش 7 گیگه که باید تا 12 روز دیگه مصرف شه و سر جمع 62 مگ رفته :31:
چه شود......... :31:
دوستان رانژه خط معمولا چقدر طولش میدن؟
بستگی به مرکز مخابراتت داره اگه توی مخابرات اشنا داشته باشی 1 روزه وصل میشه اگه نه 3 4 روز الی یکی دو هفته..:31::27:نقل قول:
سرویس از ساعت 11 تا الان قطع بودنقل قول:
واقعا جالبه ....
دوستان من نفهمیدم جریان چیه
رفتم بهش گفتم دیدم اصلا modem جداست و سیستم هم خاموشه
پس این اتصال 12 ساعته هر روز از کجاست ؟
هر روز از ساعت 11:02 صبح تا فرداش 11:00
بعد دوباره 2 دقیقه بعد یعنی 11:02 تا فرداش
اصلا هم Send و receive نداره
سلام دوستان
من حدود یکسالی هست که سرویس 128 آسیا دارم و چون دارم جایم را عوض میکنم در نتیجه خط تلفنم هم عوض میشه....
تا به حال از آسیا راضی بودم اما متاسفانه تنها اشکالش اینه که شبانه رایگان نداره... تا بتونم دانلود کنم.!!! البته دانلود من معمولا با آی دی ام بین 60 تا 80 کیلو در ثانیه است !!!
برای همین بین صبانت و شاتل گیر کردم!!! (فکر کنم که این دو سر تر از بقیه باشند از همه نظر!)
صبانت گویا برای شبانه سرعتش 1 مگ میشه (از یکی از دوستانم شنیدم که الان حتی سرویس 128 دانلودش هم خیلی خوبه و گاهی اوقات تا 115 کیلو هم میرسه!!!(روزانه منظورمه!)
شاتل هم که سرویس شبانه اش رایگانه اما برای کسی که سرویس مثلا اکو 128 بگیره با کسی که سرویس اکو 512 بگیره توی شب تا صبح هم فرقی میکنهَ!! همچنین شنیدم که شاتل یه مواقعی هم برای تولد و مناسبتها کادو هم میده(حالا یا حجم و یا مدت!).
لازم بذکره که سرویس 512 شاتل قیمتش در حد 128 صبانته! (البته شاتل مثلا برای سرویس 6 ماه همش 6 گیگ حجم میده و برای هر گیگ هم 9 هزار تومان میگیره!!!)
من برای روزها بیشت برای گشت و گذار در اینترنت مشغولم و میخوام شبها هم یه سری فایل دانلود کنم به نظر شما از کدام شرکت استفاده کنم. با تشکر.
ربطی به آشنا ندارهنقل قول:
خود شاتل کف کرده بود خط منو تو کمتر از 24 ساعت رانژه کرده بودن:31:
سلام
برای تغییر سرویس های اکو چیکار باید انجام بدم؟ تو سایتش به جز آرت گزینه تغییر سرویس - چیز دیگه ای نداره.
این شانس شما بوده!:46:نقل قول:
خیلی خیلی کم پیش میاد اینجور موارد...
باید زنگ یا ایمیل بزنی بهشون یا مراجعه کنی.....نقل قول:
حتما مودم PPPOE کانفیگ شده!نقل قول:
اگه PPPOE باشه مودم که روشن باشه کانکت هست به روشن خاموش بودن سیستم هم ربطی نداره!
ممنون از راهنماییتوننقل قول:
به نظرتون کدومش میسفله ؟
ترافیک شبانه رو که بیخیالش که جون آدم برای وب گردی هم بالا میاد چه برسه به دانلود و این حرفا !
من الان اکو 256 دارم ، سرعت هاش خیلی متفاوته ؟ نرم آرت 1 بگیرم پس فردا سکته ناقص بزنم از کندی سرعت ؟:31:
خب شما چرا eco-128 یک ماهه نمیگیری که هم سرعتش 512 هست و دوبرابر سرعت الانت میشهنقل قول:
و هم در ماه 3 گیگ ترافیک داره که کم نمیاری
هم ماهی 13900 تومن میدی
نقل قول:
چقدر سرعت احتیاج دارید؟؟؟
اگه برا دانلود نمیخواید من الان ART1 دارم اما همون موقع که میخوان خط رو وصل کنن با سرعت ART2 براتون آپ میکنن
سرعت دانلودم بین 20 تا 30 هستش(تا حالا قطعی و افت سرعت هم نداشتم)
سلام من میخوام سرویس بگیرم و بین شاتل و صبا موندم کدوم بهتره؟ در ضمن زیاد دانلود میکنم
سلام
دوستانی که با ویندوز سون دانلود میکنن مشکلی ندارند؟؟؟
مثلا چه مشکلی؟نقل قول:
موفق باشید
امروز از 128 به 256 سفر کردم....
نه! مشكل شما چيه؟نقل قول:
دادا میگم نمیدونم مخابرات داره یه حرکتهایی میکنه یا مشکل جای دیگه هستش
الان که سایت یاهو رو میزنی
تو تایپ میکنیاما اون سایتکد:www.yahoo.com
اما واسه من جالب اینجاست که این حرف M قبل از www میادکد:http://m.www.yahoo.com
من به یکی از بچه ها که با دیال اپ وصل بود هم گفتم و اون هم چک کرد همینطور بود
حالا داستان چیه خدا میدونه
نهنقل قول:
همینش هم جالبه
modem اصلا تو جعبش بود و جدا کرده بودنش
ما هم نفهمیدیم چی شده بود
تا عصری که خود به خود قطع شد و ما تونستیم وصل شیم :31:
عزیز من ندونسته متهم نکنید با قیییییلتر قند شکن و چیز پی آن هم همین آدرس هستنقل قول:
شما که اینقد مشکل داری یه جوری با سازمان اصلی تماس بگیر شاید دارن جایی حقتو میخورن آخه نمیشه اینقد قطعی داشته باشهنقل قول:
با این لینک میتونید سرعت اینترنتون تو اون لحظه ببینید. البته سرعت DL ام نشون میده.
کد:http://www.techprone.com/bandwidth-meter/chrome.php
بچه ها من 256 گرفتم ببینید خوبه؟؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اصلا ربطی به مخابرات ندارهنقل قول:
دادا میگم نمیدونم مخابرات داره یه حرکتهایی میکنه یا مشکل جای دیگه هستش
الان که سایت یاهو رو میزنی
تو تایپ میکنی کد:
www.yahoo.com
اما اون سایت کد:
http://m.کد:www.yahoo.com
اما واسه من جالب اینجاست که این حرف M قبل از www میاد
من به یکی از بچه ها که با دیال اپ وصل بود هم گفتم و اون هم چک کرد همینطور بود
حالا داستان چیه خدا میدونه
این ماله خود سایته یاهو هستش
مگه مثلا شما سنجش رو ندیدن
بعضی وقتها میزاره
www6.sanjesh......
چیز خیلی طبیعی هستش
من قطعی ندارم دوست عزیزنقل قول:
پست های من رو خوندی تو این چند صفحه ؟
فکر کنم جریان رو نمیدونی چیه
جریان این بوده که من یکی از دوستام یک 512 با 7 گیگ ترافیک گرفت
ولی نمیخواست استفاده کنه و user و pass رو داد به من
منم از دیروز میخواستم وارد شم گیر 691 میداد و وقتی رفتم تو my shatel و توی اتصالات pppoe دیدم از ساعت 11 صبح تا 11 شب connect بوده بدونه Send و receive
که رفتم پیشش اصلا سیستم حاموش بود و modem هم تو جعبش
خلاصه تا امروز ساعت 7 که یهو تونستم وارد شم و شروع کنم به مصرف اون 7 گیگ ترافیک اون دوستم :31:
آخه شبای قبل همش قطعی داشتی :31:(فکر کردم الانم قطعی داری)پدر این پشتیبانی شاتل رو در آوردی:31:نقل قول:
خب به سلامتی بخور ترافیکشو
آقا مال من که کرجم از دو روز پیش سرعت افتضاح شده و همش نوسان داره میخواستم ببینم مال دوستانم افت کرده ؟
ممنونم .
تکرارییییییییییی
آقا ممنون. اسم شرکتی که ازش adsl گرفتید چیه؟نقل قول:
ممنون.
سلام دوستان
من میخواستم از لایزر نقل مکان کنم و احتمالا بیام سراغ شاتل چند تا سوال داشتم که ممنون میشم اگه جواب بدین :
1- هزینه راه اندازی سرویس چقدره ؟ ( در واقع چقدر پول زور میگیرن چون لایزر هیچ پولی بابت این قضیه نمی گرفت)
2- سرعت سرویس ECO 128 چقدره؟ (چون شنیدم که بعضی ها میگن خیلی بیشتر از 128 میده) آیا افت سرعت هم داره (یعنی از 128 پایین تر هم میاد ؟)
3- وضعیت DC شدنش چه جوریاست (یعنی کلا DC داره یا نه)
4-برای اون ترافیک مجانی سرویس اکو (که فکر می کنم از ساعت 1 تا 7 صبح باشه) یوزرنیم و پسورد جدا میدن یا روی همون اکانت اصلی اعمال میشه ؟
چون معمولا ترافیک رایگان توی آی اس پی های مختلف سرویس مزخرفیه و زارت و زورت DC میشه و سرعت شدیدا افت میکنه. و چون من بعضی اوقات شب کارم حاضرم که از ترافیک رایگان استفاده نکنم ولی DC و افت سرعت هم نداشته باشم
سلام . آقا این اینترنت من قاط زده یا همه همینطورن ؟! الان من هیچ سایتی ور نمیتونم باز کنم . (بجز بعضی سایت های خاص)
هیچ فایلی رو هم نمی تونم بگیرم. اتصال هم مشکلی نداره . الانم با وی-پی-n اومدم اینجا .
اعصابم داره خورد میشه . نمیشه کاریش کرد ؟
..... ویرایش شد .....
یعنی از دوستان کسی نبود که پاسخ ما را بدهد!نقل قول:
من به خاطر كارم بايد 3 روز در هفته بيام تهران و به شدت به اينترنت احتياج دارم توي منطقه ما معروفترين سرويس دهنده اينترنت شاتل هست مي خواستم ببينم كيفيت سرويس هاش چجوريه؟
مثلا وقتي ميگه 128، سرعت دانلود روي 16 محدود ميشه يا بالاتره (البته شايد پايينتر:20:)
و سرعت دانلود شبانه هم مثل صبح هست يعني شب ها هم مثلا با همون سرعت 16 صبح دانلود ميكنه يا محدوديت سرعت رو برميداره ؟