بهونه که ندارننقل قول:
پر رو شدن:n02:
تو این هفته جرو بخثام باهاشون شدت میگیره....:n25:
Printable View
بهونه که ندارننقل قول:
پر رو شدن:n02:
تو این هفته جرو بخثام باهاشون شدت میگیره....:n25:
فعلا که من روزانه شدم 512 شبانه هم 256 بعدش پول 2 مگ دادم اسمشم اینه رو 6 مگ بسته شده . خوب مگه دیوانه ام اینقدر پول بدم این سرعت و پینگ و داشته باشم به محض اتمام سرویس جمع اوری میکنم مگر اینکه معجزه قرن بشه و تک لینک حداقل سرعت از سرور خارجی 250 بده و پینگ 150 تا 200 و شبانه هم سرعت همان 250 و سرور داخلی هم همان 600 تا 700
512?:n04:نقل قول:
شوخی میکنی؟
زنگ بزن برات درست کنن!!!!
دوستان
من از اسیاتک سرویس میگیرم امروز هیچ سایت خارجی برای من باز نمیشه حتی پی سی ورلد هم با هیتلر شکن اومدم اخه چرا؟:n27:
برو داخل تنظیمات dns این ip ها رو قرار بده احتمالا درست بشه:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون مشکل حل شد..:n16:نقل قول:
دوست عزیز من هم وضعیت اینترنت کشور رو می دونم ! اما قیاس شما را قبول ندارم !!نقل قول:
قیمت هر واحد STM-1 برای شرکت زیرساخت در مبادی ورودی کشور حدود 6000 دلار آب می خورد (معادل 155.5 Mbit/s) . تا انجا که من خبر دارم برای هر STM-1 حدود 5000 دلار هم هزینه (ف . ی .ل ت ری ن گ) می کنند ! . قبل از گرانفروشی دلار توسط دولت محترم ، هر واحد را حدود 37 میلیون تومان به شرکتهای PAP داخلی می فروختند ! ( همینجا ببینید انحصار واردات اینترنت چه سود هنگفتی به جیب برادران عزیز می رساند !! :n04:) اما اکنون هر واحد را 55 میلیون می فروشند ! یعنی کمتر از 50 درصد گرانتر شده است که به نسبت قیمت ارز و طلا و حتی تورم واقعی کشور ،خیلی کمتر از حد مورد انتظار بوده !
توجه : پهنای باند تا قبل از ورود به شرکتهای داخلی ، محدودیت ترافیک ندارد . یعنی هر مگ پهنای باند ( Kbit/s 1024 = 128 KByte/s) در ماه حدود 324 گیگابایت ترافیک دارد ! ! !
در مورد نماینده خطاب کردن شما عذرخواهی می کنم . قصد جسارت نبود ! اما طرفداری شما از شرکت این شائبه بمن دست داد که واقعاً ار اعضای آنها هستید .
اگر در مورد شرکتها اطلاعات دقیقی دارید ممنون میشیم که با ما در میان بذارید . مثلا اینکه هرکدام چندتا پورت دارند . کدوم شرکت مادر محسوب میشه و ....
همون اولش هم قبل از اینکه دلار گرون بشه قیمت اینترنت بالا بودنقل قول:
در همین وضعیت فعلی هم نمیتونند زیاد قیمتارو بالا ببرن چون خودشون میدونن گرون دارن میدن
فکر کنم پول اینشم باید از جیب ما داده بشه:n02:نقل قول:
تا انجا که من خبر دارم برای هر STM-1 حدود 5000 دلار هم هزینه (ف . ی .ل ت ری ن گ) می کنند !
به نظرم از علت هایی که شرکت ها سرویس حجمی ارایه میدن بخاطر اینه تا کاربر کمتر مصرف بکنه و بتونن به تعداد بیشتری اینترنت بفروشن و STM-1 کمتری بخرند! درست میگم؟
نقل قول:
این عدد رقما رو از کجا اوردید!؟!؟!؟!؟! (تقریبا همش با عدد رقمهایی که من اطلاع دارم متفاوت است!)
دقیقاً همینطوره . هزینه محدود کردنمان از جیب خودمان میرهنقل قول:
بله . هر گیگ رو 5000 تومن می فروشند . پیدا کنید سود را (یا پرتقال فروش ! )
دوست عزیز اطلاعات خودتان را ارائه کنید ! شاید من اشتباه می کنم ! با کمک بقیه دوستان اصلاح میکنیم !نقل قول:
من از یک منبع معتبر اطلاع می گیرم.
گفتم که معجزه قرننقل قول:
زنگ نمیخواد یه اس ام اس بدم کارم راه میوفته آخه
مشتری مداری یکی از اجبارات آسیاتر هستش
Sent from my iPhone 5 using Tapatalk 2
محدودیت سرعت شبانه رو کم داشتیم اینم روش اضافه شد::n02:
اینم سرعت الان من که از 5مگ به این رسید :
سرعت نامحدود 2 مگ نقره ای، پس از تموم شدن هدیه پر سرعت، دقیقا میاد روی 1 مگ یا همون 120 کیلوبایت بر ثانیه در دانلود. من این ماه این سرویس رو گرفتم.
اشتباه کردی گرفتی...در بدترین وضعیت از اسیاتک چنین سرویسو گرفتی! قبلا هم گفته بودم رو 1مگ میبندننقل قول:
میتونستی با همین پول 2مگ نامحدود مخابرات با سرعت بیشدر + پینگ پایین بگیری....
بگذریم. مهم اینه که خودت راضی باشی....:n01:
شما آخرش اینوری هستی یا اونوری؟! قبلاً طرفدار آسیاتک بودی! پورسانتت رو به موقع نداده آسیاتک داری زیرآبش رو میزنی؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
فعلا طرف تو هستم:n02:نقل قول:
دیروز 1گیگ پورسانت ازت گرفتم تا بقیش ......:n09:
هنوز توی شوک اون 1 گیگم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
ایشاالله یه فایل حجم بالا رو بزاری دانلود تا 99.99% بره آخرش قطع شه قابلیت ادامهی دانلود هم نداشته باشه! حجمت به فنا بره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چرا تو شوک؟نقل قول:
من تا لینک سالم انتخاب نکنم دانلود نمیزارم اونم فایل حجیم....شده کل نت رو زیرو رو میکنم تا لینک خوب پیدا کنم! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پس ایشالله ضـــرتی بزنن کابل تلفن محلتونو اشتباهی ببرن تا پایان دوره اینترنت نداشته باشی کل حجمت به فنا بره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
سلام دوستان عزیز
کسی از من این سوال رو پرسید :
آیا میشه از یک شرکت که اینترنت داشته باشی (یا مثلا مخابرات) , قبل از اتمام آن تو شرکت دیگری ثبت نام کنی و اون شرکت زودتر اینترنت شرکت قبلی را می تونه قطع کنه ؟
با تشکر.
به هیچ وجه . شرکت جدید حق قطع شرکت قبلی رو نداره و یا خط کامل تخلیه نشده باشه نمیتونن وصل کنننقل قول:
دقیقا همین طوری هنقل قول:
واسه این ماه 512 نامحدود گرفتم تا ببینم چی میشه
تو خود سایت آسیاتک زده که تا زمانی که بستر مناسب باشه شبانه رایگانه فک کنم همین روزا که شبانه کلا قطع کنن
پشتیبانی هم که روشون زیاد شده میگن همین که هست :n24:
این نامحدود های برنزی و نقره ای و طلایی چه فرقی باهم میکنن ؟؟
نامحدود هاش هم مثل شاتل از این لوس بازی ها ندارن که زیاد دانلود کنی سرعتتو کم کنن ؟؟
من حدود 7-8 ساله شاتل دارم
میخوام عوض کنم .
آسیاتک بگیرم ؟
512 طلایی یا 1024 نقره ای یا 2048 برنزی کدوم بهتره ؟
سرعت دانلود هرکدوم حدودا چنده ؟
بعد پینگش هم خوبه دیگه ؟
مرسی
فکر کنم دفعهی 498 ام هست این سوال پرسیده میشود! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
فرق اینا تو گیگ سرعت بالاترهنقل قول:
یعنی سرعت بیشتر از سرعت درخواستی شما
ظاهرا که آسیاتک از قانون مصرف منصفانه استفاده نمی کنه و محدودیتی در دانلود نداری
پینگ آسیاتک رو می تونید با مرور همین تاپیک و تاپیک سرعت speedtest متوجه بشید
نقل قول:
اتفاقا الان بهترین موقع برای گرفتن این سرویس هست. ضمن اینکه از قدیم هم این سرویس روی همین 1 مگ بسته شده بود و به نوعی تنها سرویسی هست که نوسان نداشته و تکلیف ش از قبل مشخص بوده بر خلاف شبانه های محدود. آسیاتک و کلا هیچ isp دیگه ای 2 مگ نامحدود نداشتن از قدیم و الان هم ندارن. البته یکی دو تا isp سرویس 2 مگ نامحدود ارائه میدن که ماهی بیشتر از 300 هزار تومان هزینه شه !!
مخابرات هم که کلا داغونه. مخابرات زمانیکه که وصل هست پینگ ش خوبه، ولی مسئله ای که داره اینه که در اکثر مواقع قطع ه ! یا اینکه برای مثال به جای 1 مگ، روی 512 هست. 2 مگ نامحدود هم در تهران من ندیدم زیاد ارائه بدن چون تو همین سرویس 1 مگ هم فعلا خیلی مشکل دارن حتی در جاهایی که مرکز مخابراتی خلوت هست. حداقل در تهران که اینطوریه.
الان با 2 مگ نامحدود نقره ای در عرض کمتر از یک روز 22 گیگ هدیه پر سرعت رو دانلود کردم و بعد اومده روی 1 مگ که روزی 10 گیگ دارم دانلود میکنم. در پست های قبلیم توضیح دادم و مقایسه کردم وضعیت سرویس های محدود و نامحدود رو . . .
کجاست اون دوستی که میگفت تا اول ماه اوضاع خوب میشه ؟ :n02:
هر روز پینگ بهتر میشه ولی سرعت بدتر
امروز زنگ زدم یارو میگفت سروی 128 همون 128 بهتون میدم سرعت رو 2 مگ رو هم 2 مگ حجمی ها///نامحدود نه
بزودی همه سرویس های نامحدود برنزی به شدت افت سرعت پیدا می کنه .
منبع معتبر
دم منبعش گرم :n10:نقل قول:
من که راحتم، پینگ تو بازی سرور فرانکفورت زیر 150 هست مخابرات خوزستان :n19:
هرشب سرعت رو کم و کمتر می کنن !
آسیا تک ! هر روز بدتر از دیروز !
من دبروز چندتا مشتریشونو پروندم .
تو دولت جدید قراره پوست شرکتهای کلاهبردار و شارلاتان مثل آسیاتک رو بکنن :n24: ( منبع کاملا موثق)
خدا کنه:n02: من که چشمم آب نمیخوره:n30:نقل قول:
دوستان سرعت سرویس 512 محدود در روز چقدره ؟
من 1 مگ نامحدود دارم اندازهی 512 هم دانلود نمیکنه!
الان وضعیت آسیاتک بهم ریخته فکر کنم ورشکسته شده که نمیتونه پهنای باند بخره
چون من دیروز زنگ زدم یارو میگفت سرویس 128 رو گرفتی ما تضمین همون سرعت رو میکنیم یعنی همون 16 تا20 بهش گفت حجمی میخوام نه نامحدود گفت میدونم همون حجمی
من سه ماه دارم از سرویس های 1 مگ (یک ماه حجمی و بعد نامحدودبرنزی) استفاده میکنم. کلن هر چندوقت یکبار دچار مشکل میشدم اما 1 روزه حل میشد. ایندفعه یک هفته است که افت کرده. اولش که تماس گرفتم پاسخگوی گویا میگفت کلا مشکل دارن! منم بیخیال شدم. بعد از دو روز خوب نشد دوباره تماس گرفتم، گفتن محدودیت سرعت پیدا کردیم بزودی درست میشه. سه روز بعدش تماس گرفتم مجددا گفتن محدودیت سرعت دارن و معلوم نیست کی درست میشه!
پینگ گرفتم همه بالای 400ms بعلاوه 25 درصد تا 100 درصد لاست! سه بار speed test گرفتم زیر 500k دانلود زیر 120k آپلود! خوب مگه بیمارم که همچین پولی بدم و این سرویس رو بگیرم! خوشبختانه سرویس خود مخابرات رو روی یک خط دیگه دارم که هنوز اکتیو هست، لااقل هرچی پول میدم آش میخورم!
نقل قول:من هم یک هفته هستش سرویس 2 مگ محدودم شده 512 و شب ها 256 واقعی. پول 2 مگ محدود دادم 4 روز بعدش اینطوری شد حداقل اندازه 2 مگ واقعی هم سرعت نمیده 220-250 خوب دزدی از این واضح تر ندیدم. من هم کوچ می کنم.نقل قول:
سرعت شبا داره همین جور که کم می شه سرعت دانلود روز ها هم کمتر می شهنقل قول:
من سرعت دانلودم ام 150 بود آلان شده 110 :n03:
خدا کنه روحانی پدر همشونو در بیاره:n16:
اونا هم میان طبق قانون اجرا میکنن 128 رو 16 میدن قیمت 1 مگ 2 مگ هم مثل شاتل میبن بالا که کسی نگیرن