شما بعد از تمدید کردن گزینه اجرای تمدید که دقیقا بعد از ورود شما به اکانتتون هست رو میزنین؟نقل قول:
Printable View
شما بعد از تمدید کردن گزینه اجرای تمدید که دقیقا بعد از ورود شما به اکانتتون هست رو میزنین؟نقل قول:
512 نامحدود مخابرات سرعت بین 65 تا 70!
من از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] همیشه اکانتم را شارژ میکنم بعد از وارد شدن گزینه سرویس ماهیانه حجمی که برای ماه بعد را می خوام انتخاب می کنم و بعد از اون که مراحل پرداخت پول هستش و پول را پرداخت میکنم دوباره میام صفحه اول که میگه شما مجاز به اسفاده از تمدید دیگری نمی باشید و گزینه ی دیگر هم برقرای ارتباط موقت 3 روزه هستش و گزینه دیگری نداره که بتونم خودم اکانتم را فعال کنم و حجم و مدت استفاده هم صفر هستش دوستان کمک کنند چی کار کنم چطوری متونم بدون اینکه اندیشه اکانتم را فعال کنه خودم فعالش کنمنقل قول:
شما از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تمدید کنین.نقل قول:
شما بعد از تمدید از همون صفحه اصلی ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) وارد اکانتت شو یه قسمتی اون پایین اضافه میشه به نام اجرای تمدید یا یه چیز تو این مایه ها اونو بزن تمومهنقل قول:
پ.ن: خودم همیشه تمدید موقت میکنم سه روزمو کامل استفاده میکنم ساعت 12 شب روز سوم خودش dc میشه زنگ میزنم فعال کنن حالا مثلا ساعت 11 شب اگه خودم فعال کنم تاریخ تمدید بعدی یک ماه بعد تو همین تاریخه ولی با اونکاری که من میکنم یه روز بهش اضافه میشه. حالا یه روز چیزی نیستا ولی در کل باید حداکثر استفاده رو برد دیگه:31:
سلامنقل قول:
برای برقراری موقت 3 روزه باید زنگ بزنیم اندیشه برامون فعال کنن یا خودمون هم میتونیم فعالش کنیم بعد چند مگ حجم برای دانلود میدن
از قسمت ADSL quick task خودت میتونی فعال کنینقل قول:
واسه نامحدودا که سه روز نامحدوده واسه 128 3 گیگ کلا 300 مگه، بقیه حجمیا رو مطمئن نیستم ولی فک کنم همین 300 مگ باشه:46:
سلام
دوستان من بالاخره تونستم از سایت اندیشه ۱۲۸ ۳گیگ رو به ۲۵۶ ۲گیگ ارتقا بدم
الانم اجراش کردم
فقط نمیدونم چرا سرعت از ۱۲۰-۱۳۰ بیشتر نمیشه
مگه ۲۵۶ اصل نیست؟(Real)
خط 5
قبلا که اینطوری بود سرعت 128 و 256 و 512 دقیقا یکی بودن و رو 1 مگ فیکس بودن.نقل قول:
سلام
بنده چند تا سوال دارم که اگه دوستان جواب بدن ممنون میشم . پیشاپیش هم ازتون تشکر می کنم .
1- سوال اولم در مورد اینترنت مخابرات هستش که توسط پارس وی ارایه میشه . اینکه سرعت دانلودش چطوره ، مثلا 256 سرعتش ثبات داره یا نوسان شدید داره یا مثلا سرعت دانلودش بین 30 تا 50 کیلوبایت هستش ؟؟ اصلا فقط اشتراک 1 به 10 میده یا نه ؟
2- هر چی با شماره اندیشه (7750000 )تماس میگیرم گوشی زنگ میزنه ولی کسی جواب نمیده . چطوریاست ؟ شمارشون عوض شده ؟
3- آدرس یه سایت هستش ( سایت خارجی ) که تا همین دو روز پیش با س*ا*ک*س به راحتی بازش میکردم اما الان دو روزه ارور میده . با gprs و adsl تست کردم ولی بازم این مشکل رو داره . دوستان اگه امکان داره یه تست واسه ما بزنن که ببینن مشکل از منه یا کلا سایته تعطیل شده . اینم بگم که شیلتر شکن مشکل نداره چون سایتای دیگه رو راحت باز میکنه .اینم آدرسش:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گرفتم پشیمون شدم !نقل قول:
1- سوال اولم در مورد اینترنت مخابرات هستش که توسط پارس وی ارایه میشه . اینکه سرعت دانلودش چطوره ، مثلا 256 سرعتش ثبات داره یا نوسان شدید داره یا مثلا سرعت دانلودش بین 30 تا 50 کیلوبایت هستش ؟؟ اصلا فقط اشتراک 1 به 10 میده یا نه ؟
اشتراک ۱ به ۱۰ هست . اول اینکه بعد از کلی کاغذ بازی و جواز کسب و .... تونستم از مخابرات ۱ مگ بگیرم
سرعت هم که قربونش برم . فقط ۲ روز اول از ۷۰ بالاتر رفت
الان ثابتش حدود ۴۵ هست . بعضی وقتها کمتر هم میشه .
iهمین روزا باید عوضش کنم
2- از اندیشه بیشتر از این انتظار نمیرهنقل قول:
2- هر چی با شماره اندیشه (7750000 )تماس میگیرم گوشی زنگ میزنه ولی کسی جواب نمیده . چطوریاست ؟ شمارشون عوض شده ؟
3- آدرس یه سایت هستش ( سایت خارجی ) که تا همین دو روز پیش با س*ا*ک*س به راحتی بازش میکردم اما الان دو روزه ارور میده . با gprs و adsl تست کردم ولی بازم این مشکل رو داره . دوستان اگه امکان داره یه تست واسه ما بزنن که ببینن مشکل از منه یا کلا سایته تعطیل شده . اینم بگم که شیلتر شکن مشکل نداره چون سایتای دیگه رو راحت باز میکنه .اینم آدرسش:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
3- 2 روزه سرورش پوکیده
1-یعنی تمام سرویساش 1 به 10 بسته شده.؟؟ بعد تو خود سایت پارس آنلاین اصلا در این زمینه اطلاعاتی در دست نیست. کجا میشه تعرفه هاشو دید و .....؟؟؟:10::11:نقل قول:
2-مدارکی که برای 256 نامحدود لازمه چیه؟
3-پس ثبات داره ، درسته؟؟( منظورم از ثبات اینه که مثلا سرعتش همیشه بین 30 تا 35 باشه و زیاد قطعی یا بلا پایین شدن سرعته ) از نظر پینگ یا لود شدن صفحات چطور ؟و همچنین در استفاده از شیلترشکن محدودیتی که نداره ؟؟
از سر ناچاری من مجبورم ازش استفاده کنم.:2:
دوستانی که ۲۵۶ محدود اندیشه دارن
لطف میکنن بگن سرعتشون تو روز چقدری؟
من می خوام ADSL بگیرم الان خود مخابرات نامحدود 128 رو میگه ماهی 10 تومن بعد منوفرستاد پارس انلاین گفت اونا کار رو انجام میدن خب فرقش چیه و به نظر شما از مخابرات بگیرم به صرفه نیست بعد با ساکس و اینا مشکل ندارن
من از هر کی که شنیدم از مخابرات گرفته ناراضی بوده.راجع به مشکلش با س ا ک س نمیدونم ولی اینو مد نظر داشته باش که مخابرات وابسته به سپاهه و دیگه خوت تا تهش رو بخون.نقل قول:
من امروز زنگ زدم اندیشه طرف یه چیزایی در مورد محاسبات سرعت بهم گفت،خدائی نفهمیدم،میگفت بایت رو باید به بیت تبدیل کنیو این جور چیزا!!!!
لطفا ۱کی بهم بگه این ADSLها باید سرعتش در روز چند باشه؟
128 محدود
256 محدود
512 محدود
تا جایی که من میدوم سیاست همه isp ها اینه که سرویس های محدود رو سرعت واقعی نمیدن و بیشتر میدن که طرف گیگ تموم کنه بره گیگ اضافه بخره حالا این هیچی اما اگه سرع واقعی سرویس هرو می خوای بدونی به این شکله :نقل قول:
128 : 128 / 8 = 16 KB/s
256 : 256 / 8 = 32 KB/s
512 : 512 / 8 = 64 KB/s
1024 : 1024 / 8 = 128 KB/s
2048 : 2048 / 8 = 256 KB/s
سرویس هایی هم که شما میبینید تو لیست فروش isp ها بر حسب بیت نوشته شده
من که البرز داشتم و الان خیلی خوشحالم که اومدم اندیشه و بهتون پیشنهاد میکنم اصلا سمته اون نرید چون البرز آشغال ترین ISP رشته
شاتل که هیچ.....
اندیشه هم که تازگیا داره زیادی کاربر میگیره اولا پهنای باند بیشتری میدادن شب و روز سرعت 128 نامحدود 30 بود ولی الان هر چی به شب نزدیک تر میشیم سرعت کم تر میشه و به 16 میرسه
البته من ترجیه میدم برم 1 مگ رو امتحان کنم دوستم داره میگه سرعتش تو صبح 300 تا 300 خورده ای میرسه شبا هم میشه استاندارد که همون 128 هستش حداقل 4 تا فیلم میشه شب گذاشت دان کرد با این سرعت نامحدود 30 میخوام دو برابر پول خرید تعرفه پول برق بدم که چی میخوام 24 ساعت 4 قسمت از فلان سریالو بگیرم؟!
1 مگ فعلا نسبت به بقیه تعرفه هاش بهتره
---------- Post added at 11:08 PM ---------- Previous post was at 11:07 PM ----------
بخوام باز ترش کنیم میشه:نقل قول:
هر چی تو اون ورق زده به کیلو بیت هستش همون رو تقسیم بر 8 کن میشه کیلو بایت
دوست عزیز ، سرویس های حجمی شرکت اندیشه فقط از ساعت 1 تا 3/5 شب به سرعت استاندارد و نامی کاهش پیدا میکنن ! یعنی اگه شما سرویس 1 مگ بگیرید ، سرعت دانلود ساعات رایگان از ساعت 1 تا 3/5 شب 128 کیلو بایت و از اون به بعد مثل سرعت روزه !! ماه پیش که من سرویس 1مگ داشتم هر شب حدود 4 گیگ از مدیا فایر دانلود رایگان داشتم !!! :46:نقل قول:
نوشته شده توسط kambiz_mbi;6890523
البته من ترجیه میدم برم 1 مگ رو امتحان کنم دوستم داره میگه سرعتش تو صبح 300 تا 300 خورده ای میرسه شبا هم میشه استاندارد که همون 128 هستش ...[COLOR="Silver"
اوه اوه داداش دمت گرم خدایی خیلی مرسی من خدا خدا میکنم زود تر این ماه تموم شه برم سراغ اون:31:نقل قول:
سلام دوستان!
روی اندیشه من چند تا چیز پی ان رو تست کردم دیدم نمیشه!
بستن پورت رو یا من فقط نمیتونم وصل بشم؟!
کسی چیز پی ان رایگان یا حتی تست نداره بده به ما؟
آبرار قربان:11:
چرا چیز پی ان ، خوب از س*ا*ک*س استفاده کن.100% جواب میده.:31:نقل قول:
از XP استفاده میکنم... :41:نقل قول:
مگه با Xp نمیشه با ساگش کار کرد؟نقل قول:
خوب منم از xp استفاده می کنم . اونم سرویس پک 2.نقل قول:
سلام من یک سوال دارم من خط 128 اندیشه محدود دارم شبها اگه سرعت خوب باشه حدود 1.1 gig دان می کنم خواستم بدونم اگه تغییر سرویس بدم به 256 شب چقد می تونم بگیرم 1024 چی؟
یک سوال دیگه هم دارم سرعت 512 تو روز چقدره سرعت 1024 چقدر؟(چون بعضی دوستان می گن با 128 تو روز فرقی نمی کنه)
بچه ها کسی اندیشه داره که پیش شمارشون 885 باشه؟میخواستم بدونم سرعت دانلودش با 7 گلسار فرق میکنه؟
سلام زنگ زدم اندیشه به کارشناس فنیش گفتم به منازل که خطشون جوریه که adsl نمیتونن بگیرن شما وایرلس میدین یا نه ؟
گفت فقط تو گلسار با شرایط خاص
گفتم فرکانس کاری انتناتون تو 2.4GHz یا/5.8GHz گفت متوجه نمیشم چی میگید
گفتم عزیز از چه استانداردی پشتیبانی میکنه اگه بخواییم انتن بخریم 2.4 یا 5.8 گفت متوجه نمیشم چی میگین شما !
بچهها اینا دیگه اخرشن طرف اسم خودشو گزاشته کارشناس فنی اونوقت از 2 تا استاندارد کاری که هر یوزری میدونه بیخبره ؟
یا من دارم اشتباه میکنم و انتنای وایرلس فرکانس استاندارد ندارن و با آبکشم میشه انتن گزاشت ؟
به هر حال کسی میدونه آنتنای اندیشه رو 2.4 هست یا رو 5.8 ؟
شاتل یا پارس آنلاین خبر دارین کجاها وایرلس میده ؟ فرکانس کاریشون رو چنده ؟
خوب شاتلم سوتی داد
به خانومه میگم وایرلس میخوام میگه ما وایمکس نداریم !!!
میگم خانوم وایرلس میخوام وایمکس چیه دیگه میگه اها
ما فقط adsl داریم !!!
:18: این توی شماره 216 بایت نوشته شده بود. ادم نمیدونه چی بگه :13:نقل قول:
بسيارى از شرك تهاى خصوصى نمى توانند به كسانى كه اشتراك
تلفنشان در بستر فيبر نورى است، خدمات ارائه دهند و اين عده كه
تعدادشان هم كم نيست، تنها بايد از خود شركت مخابرات اشتراك
خريدارى كنند. دست آخر هم كافى است تنها يك بار از شركت
مخابرات اينترنت خريدارى شود تا پورت اين شركت كه يك قطعه
كوچك است، براى هميشه روى خط شما جا خوش كند و ديگر هيچ
وقت نتوانيد از شرك تهاى خصوصى اينترنت دريافت كنيد.
درود
دوستان این بیلبورد جلو مخابرات گلسار چی میگه اینترنت adsl نامحدود!!!؟
کسی سرویس مخابرات رو گرفنه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1 به 10نقل قول:
داغونه
طرفش نرو که گرفتار میشی
مخابرات دارم
دیروز حدود ۳ ساعت دی سی بودم
پشتیبانی هم که نداره آدم زنگ بزنه پیگیری کنن !
الانم وضعیت درست و حسابی ندارم !
این پینگم
Pinging 4.2.2.4 with 32 bytes of data:
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=740ms TTL=240
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=692ms TTL=240
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=721ms TTL=240
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=739ms TTL=240
یکی از دوستام از مخابرات 512 نامحدود داره دیشب ساعت 1 شب ازش پرسیدم پینگش 200 بود+سرعتشم بین 60-80 شبانه روز در نوسان!
راستي
1)دامون نت از از پيشگامان توسعه ارتباطات نت ميگيره.نمايندگي اونه
2)كاربران دامون ميتونن با همديگه با سرعت 2 مگ اطلاعات تبادل كنن رايگان و با سرعت يه مگ نرم افزار دانلود كنن از سرور دامون نت!!!
3)مخابرات تو فومنم adsl ميده(به اسم پارس آنلاين) حتي تو روستاها هم داره ميده!!!!!!!!
قیمت این سرویس چقدره ؟؟؟نقل قول:
آقا من دو هفته اس دارم تست میکنم 2 تا خطمو(مخابرات)!خوشبختانه 1 به 10 نیست! (اینجا (رودسر) که اینجور نیست)
سرعتش هم خوبه!
256 = 30 تا 35
512 = 65 تا 70
---------- Post added at 05:58 PM ---------- Previous post was at 05:56 PM ----------
نقل قول:
21300 تومن!
دوستان سلام
من 128-گیگ3 دارم. سرعت دانلودم تو روز 128 هستش، اما چند وقتیه تو شب (بعد از ساعت 1) سرعتم به یک کیلوبایت هم نمیرسه!!
قبلا شبی 1.5 گیگ دانلود داشتم اما الان به 100 مگ هم نمیرسه :41:
لطفا راهنماییم کنید
واسه منم مثل شمایه دوست عزیزنقل قول:
اگه بهشون زنگ بزنیم علکی وقتمون رو گرفتیم هیچ کاری نمیکنن . کاریش نمیشه کرد
خدا به ما صبر بده با این نت ی که ماها داریم
کسی خبر نداره امسالم مثل سال گذشته عید رایگانه یا نه؟ پارس انلاین رو میگم