درود
بابا چرا خون خودتونو چيز ميكنين.....:31::31:
هر برند يه چيز اختصاصي تو مشتش داره حالا چيز يكي بهتر از چيز اونيكيه.....:46:
شما هم برو ناتالتو بگير حال كن چيكار به چيز PC ها داري.....؟؟؟:10:
اميدوارم متوجه چيزي كه گفتم شده باشيد..........:20:
درود
بابا چرا خون خودتونو چيز ميكنين.....:31::31:
هر برند يه چيز اختصاصي تو مشتش داره حالا چيز يكي بهتر از چيز اونيكيه.....:46:
شما هم برو ناتالتو بگير حال كن چيكار به چيز PC ها داري.....؟؟؟:10:
اميدوارم متوجه چيزي كه گفتم شده باشيد..........:20:
سلام دوست عزیز
من موندم چرا مایکروسافت یه بازیه متفاوت نمیزنه
مثلا همین بازی Alan Wake که شما میگی دمشو دیدم یه بازی ترسناکه حالا کمی متفاوت تر از بازیهای ترسناک دیگه ولی خدا داده بازیه ترسناک
یا بازیه Splinter Cell Convection که گفتی تقربا میشه گفت تو سبک hitman ولی خوب خیلی بهتر از hitman
کارهاش خیلی متفاوت تره ولی بازم تو سبک مخفی کاری این جور چیزها بازم بازی زیاد هست
باید یه بازی بزنه که تا حالا تو سبک بازیش نباشه متفاوت به بقیه ی سبکها باشه
نتقد بازیه heavy rain رو خوندی؟ چه قدر متفاونه بازی تا حالا تو این سبک دیدی؟
فقط ایک جمله از نقدش اینه: این بازی فیلمی است که نویسنده کارگردان و بازیگر آن شما هستید
بازی فیلم یا هر دو مسله این است
خدا شاهده نمیخوام از ps3 تعریف کنم
فقط منظورم اینه چرا یه بازیه متفاوت نمیزنه کنسولی که این همه طرفدار داره
مگی چیش از ps3 کمتره تازه این مایکروسافت که این همه در آمد داره
بخواد یه بازیه توپ بزنه چیزی ازش کم نمیشه
شرط میبندم که همین بازیه Splinter Cell Convection برای ps3 هم میاد
اصلا این قضیه ناتال روی PC حالم رو از هرچی Xbox360 و ماکروسافت هست به هم زد .نقل قول:
امیدوارم روی PS3 هم بیاد .
از این به بعد بنده که فن بوی PS3 می شم . ( پرچم بالاست . )
Convection هم روی PS3 ممکنه که بیاد .
نقل قول:
سلام دوست عزیز
با نظرت کاملا موافقم
ps3 که خودش یه چیز مثل ناتال زده نمیدونم اسمش چیه ولی میدونم زده
convection مطمئنم برای ps3 هم میاد
واقعا خاک تو سر ماکروسافت باشه
نقل قول:
سلام دوست عزیز
من موندم چرا مایکروسافت یه بازیه متفاوت نمیزنه
مثلا همین بازی Alan Wake که شما میگی دمشو دیدم یه بازی ترسناکه حالا کمی متفاوت تر از بازیهای ترسناک دیگه ولی خدا داده بازیه ترسناک
یا بازیه Splinter Cell Convection که گفتی تقربا میشه گفت تو سبک hitman ولی خوب خیلی بهتر از hitman
کارهاش خیلی متفاوت تره ولی بازم تو سبک مخفی کاری این جور چیزها بازم بازی زیاد هست
باید یه بازی بزنه که تا حالا تو سبک بازیش نباشه متفاوت به بقیه ی سبکها باشه
نتقد بازیه heavy rain رو خوندی؟ چه قدر متفاونه بازی تا حالا تو این سبک دیدی؟
فقط ایک جمله از نقدش اینه: این بازی فیلمی است که نویسنده کارگردان و بازیگر آن شما هستید
بازی فیلم یا هر دو مسله این است
خدا شاهده نمیخوام از ps3 تعریف کنم
فقط منظورم اینه چرا یه بازیه متفاوت نمیزنه کنسولی که این همه طرفدار داره
مگی چیش از ps3 کمتره تازه این مایکروسافت که این همه در آمد داره
بخواد یه بازیه توپ بزنه چیزی ازش کم نمیشه
شرط میبندم که همین بازیه Splinter Cell Convection برای ps3 هم میاد
بعد این هارد 250gb که میگین کاری که نکرده PS3 هم این چنین هاردی داره
فقط زحمت کشیده یه دسته گذاشته کاره خاصی نکرده
مطمئنن PS3 هم برای اینکه از غافله عقب نیوفته اونم یه دسته ی دیگه میزاره رو کنسولش با چند تا لوازم جانبیه دیگه
ببخشید تند رفتم آخه بد جوری عصبانی شدم
معذرت میخوام:11:
من قصد توهین به نظره کسی ندارم یه وقت جسارت نشه
من فقط درام نظره شخصی خودمو میگیم
امیدوارم کسی از دستم ناراحت نشه
بازم معذرت میخوام
خاک زیره پای همتون هستم
چه جالب ! شما نمیدونین نباید به ماکروسافت بزرگ بی احترامی نکنین ؟؟؟
تو خواب که conviction رو روی ps3 ملاقات کنیم و کنید !
سلام من 8 ماه پیش یه 360 خریدم از فتحی تا یه ماه پیش هارد نداشتم از رو درایو بازی میکردم روزانه هم فوقش یه ساعت و نیم با هاش بازی میکنم . گاهی تا 10 روز هم که بازی درست و حسابی نبوده باهاش بازی نکردم . تا حالا هم مشکلی نداشته میخواستم بدونم فوقش تا چند سال دیگه با ریختن بازی ها روی هارد عمر مفید مفید میکنه؟ و اینکه الان دستگاه من احتیاج به باز شدن و تمیز کردن داره؟ ممنون.
در ظمن اینکه میگین alan wake هم مثل بقیه بازیهای ترسناک میمونه و نمیان یه بازی متفاوت بزنن ! یکی از کوچکترین مسائل که alan رو از بقیه هم سبک هاش جدا میکنه گرافیک و نورپردازی فوق العاده این بازی که نور پردازیش برای خودش یه جور نواوری و بروز تر کردن بازیهای دیگست...
و دیگه داستانش که اصلا یه انتقاد کوچیک از داستان هم حکم مرگ داره :31:
سلامنقل قول:
والا اگه بازی از روی هارد اجرا بشه خوب عمر لنز درایو خیلی بیشتر میشه! چون در این صورت فعالیت درایو خیلی خیلی کم میشه ولی نمیشه دقیقا گفت چند سال عمرش افزایش پیدا میکنه!
بد نیست یک بار لنز درایو تمیز بشه مخصوصا با بادها و طوفانهای شنی که چند وقتی هست تو کشور میوزه و لنز درایو را دچار مشکل میکنه!
اما در مورد خود کنسول هم موردی نداره وقتی لنز درایو را تمیز میکنید ( این کار را باید بدبد بیرون تا براتون انجام بدن) یه دستی هم به فن های کنسول بکشید که تمیز تمیز بشه!:31:
امیر دادا انگار خیلی دلت پره!:31:نقل قول:
بابا بی خیال شما از بازی و وسایل جانبی لذت ببرو حال کن چیکار به پلتفرومهای دیگه داری!:31:
بالاخره هر شرکتی برای افزایش فروش کنسولهاش یه شیوه ای داره!
اگه ادم از یه بازی خوشش بیاد نباید ازین ناراحت باشه که به عنوان مثال این بازی چرا برای اون یکی پلتفورم هم میاد!
خرید هارد ضروری نیست .نقل قول:
به نظرم درسته که عمر دستگاه بالا میره اما این در مقایسه با حالتیه که طرف 4 ساعت بکوب بازی کنه واسه شما که 1.5 بازی میکنی خرید هارد همچین لازم هم نیست.
از دیسک های متوسط رو به بالای بازار(t-gate+vebatim
استفاده کنی سلامت دستگاهت تضمینه.
خواهش می کنم دوست عزیزنقل قول:
من اصلا ناراحت نشدم به هر حال داریم بحث می کنیم و مشکلی نیست
شما به بازی Heavy Rain اشاره کردید . این بازی مطمئنا یک شاهکاره و شکی درش نیست
اما همیشه هنر این نیست که یک بازی با سبک جدید بیاد . در اصل هنر واقعی اینه که یک بازی با سبک های FPS - TPS - Action Adventure و ... از لحاظ فاکتور های مختلف مثل گیم پلی - گرافیک - صدا گذاری - داستان و ... اون قدر خوب عمل کنه و خوب ساخته بشه که در نزد همه تبدیل به یک شاهکار بشه
کاری که سال گذشته Uncharted 2 انجام داد . کاری که چند وقت پیش Gears of War 2 انجام داد.البته سبک های جدید مشکلاتی هم دارن اینکه معمولا سلیقه ای ظاهر میشن چیزی که در Heavy Rain هم شاهد بودیم با توجه به نمره هایی که بازی گرفت.اما بازی مثل Uncharted 2 با وجود سبک Action Adventure بهترین بازی سال 2009 انتخاب میشه و اگر اشتباه نکنم چیزی حدود 120 جایزه دریافت میکنه!
البته ما اگر یک نگاه اجمالی به بازی Alan Wake داشته باشیم( که بازم تاکید می کنم که یک شاهکاره) می بینیم سبک بازی وحشت یا Horror نیست و حتی سازندگان بازی گفتن که با سبک وحشت بازی مثل Resident Evil مخالفن و سبک Alan Wake در اصل روانشناسانه هست و این یعنی اینکه این بازی از علم روانشناسی استفاده کرده و این یک سبک جدیده.این یعنی اینکه شما در این بازی چیزی فراتر از ترس رو تجربه می کنید و هیجان بازی فوق العاده خواهد بود
اما بحث بعدی ما درباره ی Splinter Cell Convection بود.جالبه بدونید سری بازی های Sc اصولا تعلق به مایکروسافت و Xbox دارن و رقیب درجه ی 1 سری بازی های Metal Gear Solid هستن.تجربه نشون داده معمولا زمانی که بازی MGs به صورت مولتی پلتفرم عرضه شده از این Splinter Cell هم برای PS2 عرضه شده.پس به راحتی می تونیم نتیجه بگیریم با توجه به عرضه نشدن MGS 4 بر روی پلتفرم های مایکروسافت SC : C هم روی PS3 عرضه نخواهد شد و رقیب سرسخت MGS 4 خواهد بود
درباره ی مدل های مختلف Xbox 360 هم باید بگم که وسایلی که روشه فقط یک سری بهانس برای جذب مشتری . چیزی که مهمه خود کنسوله و قابلیت هایی که داره چه الیت چه آرکید و چه سوپر الیت . یکی از کار های خوبی که مایکروسافت مثلا در پک COD MW2 انجام داده بود این بود که کلید های جهت نما یا همون گیم پد دسته رو از هم جدا کرده بود.مطمئنا بزرگترین ایرادی که به دسته های 360 وراد بود همین بود که برای افرادی که تازی کنسول رو خریدن کمی آزار دهندس و در بازی های Fighting و Sport کمی اذیت می کرد البته بعد از مدتی عادت می کردید.خوب به هر حال این هم تغییر جزئی ولی مهمی بوده
درباهره ی اون جمله ی شما که گفتید نمی خواید از PS3 تعریف کنید باید بگم دوست من چه اشکالی داره که شما از یک کنسول مثل PS3 تعریف کنید ؟ مطمئنا ما همه ی ما گیمر ها می دونیم که هر پلتفرمی مزیت های خاص خودشو داره و در هر حال قابل احترامه .
به نظر من امسال MS واقعا برای 360 بازها چیزی کم نذاشته و وقتی که بازی های اختصاصی این کنسول منتشر شدن امیدوارم نهایت لذت رو از اونا ببرید
موفق باشید
سلامنقل قول:
به نظر من هارد برای Xbox 360 واقعا ضروریه
بعضی از مزیت های هارد
1-سرعت لود بازی ها پایین میاد
2-عمر لنز دستگاه بشتر میشه
3-وقتی که دیسک در هارد درایو کنسول نچرخه خودش باعث میشه که کنسول کمتر داغ بشه
4-سرعت لود تکستچر ها کم میشه
واقعا موارد 1و4 در بازی مثل GTA بیداد میکنه و وقتی بازی روی هارد نصب نباشه بسیار آزار دهندس
به نظر من جدا از عمر کنسول برای راحتی خودتون هم که شده حتما یک هارد تهیه کنید
درباره ی تمیز کردن هم به نظر من بذارید حدودا 1 سال بشه و بعد کنسول رو تمیز کنید . البته الان هم می تونید این کار رو انجام بدید ولی با توجه به اینکه این کار اهمیت بسیار زیادی نداره برای تمیز کردن داخل کنسول وعده های یک ساله پیشنهاد میشه مگر در مواردی خاص مثلا اگر در استان های جنوبی زندگی می کنید که گرد و خاکک در هوا زیاده در وعده های کوتاه تر توصیه میشه .
راستش در مورد متال گیر و اون یکی ! اگر SC قرار بود روی Ps3 هم عرضه بشه جاش خیلی خیلی خیلی در مقابل متال گیر تنگ میشد و پروژه پر پر میشد .نقل قول:
mass effect 2 رو جا انداختی.نقل قول:
آره بابا اصلا دسته یه دیسیپلین خاصی داره لامذهب :31:نقل قول:
امیر خان شما اطلاعات NATAL رو بخون اونوقت متوجه میشی هیچ چیز شباهتی به NATAL ندارهنقل قول:
بابا اینا فعلا معلوم نیست دارن چیکار میکنن !! خودشون هم چت زدن !!نقل قول:
اون یکی میاد MGS رو روی Xbox 360 تائید میکنه !! اون یکی NATAL رو برای PC تائید میکنه !!
میلاد جان اصلا اینا باید از اول روال خودشون رو طی میکردن !!نقل قول:
بازیه MGS برای PS3 و SC هم برای Xbox 360
اولین شماره ی SC هم برای Xbox بود که من دقیقا 11 سال پیش شاهد ساختش بودم !!
اینجور که شما درباره ناتال صحبت میکنید ما هم موندیم ...
حالا به غیر از بازی چه کارای دیگه ای میکنه ؟؟؟:18:
کم شدن صدا + کم شدن گرما + افزایش buffer برای Loading های کوتاهتر + Texture Processing بهتر + عمر بالای درایو کنسولنقل قول:
ارزش خرید نداره و ضروری نیست ؟!!؟
دسوت عزیز NATAL در اصل یک تکنولوژی هست که توسط نور مادون قرمز کار میکنه نه دور بین های 2MP یا 3MP :31:نقل قول:
این دستگاه قابلیت اسکن استخوان های بدن انسان رو هم داره و همچنین صدای افراد روهم از هم تشخیص میده.
در ضمن میتونه تکون خوردن انگشت های دست رو تا 4 متر تشخیص بده !!
شما میتونید با کنسول حرف برنید و زندگی کنید ! دیگه چی میخواید ...
نقل قول:ناتال معجزه قرن هستش ، فقط هم برای بازی نیست در حقیقت ارتباط شما رو با دنیای مجازی برقرار میکنه مثل :کد:http://www.xbox.com/en-US/live/projectnatal/
صحبت کردن با کامپیوتر (که فقط محدود به فرمان دادن به ماشین نمیشود و شما میتوانید با ماشین ارتباط کلامی که بین دو انسان برقرار میشود را برقرار کنید)
ارتباط تصویری برقرار کردن با کامپیوتر .
رهایی از قید و بنده دسته و کنترل و ...
اینها سه مشخصه اصلی ناتال هستند ! حالا شما حساب کنید که با این سه مشخصه اصلی چه کارهایی میشود انجام داد .
دیدن فیلمهای ناتال در لینک بالا شدیدا توصیه میشود تا بیشتر باهاش آشنا بشید .
---------- Post added at 01:36 AM ---------- Previous post was at 01:32 AM ----------
نقل قول:
نقل قول:
یعنی اینکه شما به تلویزون خودتون فرمان میدید که کاری رو انجام بده ، مثلا بزن کانال 2 و کانال عوض میشه !
یا با حرکات دستتون میتونید صفحه رو تنظیم کنید از راه دور و نیازی به ریموت نیست ، یا روی گاز خونتون فرمان میدید از توی حمام و گاز خاموش میشه ! و چیز هایی مثل این !
هنوز هم هیچ شرکتی توی دنیا نتونسته به این داستان حتی نزدیک بشه اونی هم که سونی برای PS3 ساخته یه گوشتکوب بیشتر نیست که از روی موشن کنترلر Wii کپی کرده و هیچ ربطی به ناتال نداره ! :2:
این هم گوشتکوب معروف سونی :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و اخبار مربوطه :
کد:http://dvice.com/archives/2009/09/go-figure-final.php
کد:http://www.product-reviews.net/2009/06/03/ps3-motion-controller-vs-xbox-360-project-natal/
تمام قدرت ناتال به اینه که از این جنگولک بازی ها نداره و شما رو از شر کنترل های این شکلی خلاص میکنه ، یعنی بازی بدون هیچ گونه دسته اضافی ! و ارتباط برقرار کردن با سیستم نه اسکی رفتن از روی WII .کد:http://www.gamedaily.com/articles/news/xboxs-natal-ps3-motion-controller-draw-interest-from-suda51/
شرکت سونی حد اقل تا 5 سال آینده نمیتونه همچین چیزی تولید کنه خیالتون راحت :21:
من کوچکتر از اونی هستم که بخوام وارد این بحث بشم. خوب؟
اما اون دوستانی که دارن واسه سونی و اون موشن کنترلر مزخرف مسخرش فن بوی بازی در میارن
بهتره برن یه ذره، به اندازه یه دموی E3 در مورد نتال اطلاعات کسب کنن، بعد یکم فکر کنن، ببینن حرفی میتونن بزنن.
اون موقع هر حرفی داشتن گوش میکنیم.
واقعا من نمیدونم، سونی با اینهمه عظمت و دم و دستگاهش خجالت نکشید بعد از 2 سال اومد یه گوشتکوب تو E3 معرفی کرد که 100 پله بهتر و دقیقترش رو 3 سال هست نینتندو داره تولید میکنه؟
بعد هم یه دموی مسخره اجرا کردن واسه تیر اندازی باهاش. ما که ندیدیم اما هرکی دیده بود جز بدی چیزی ازش ندیده بود.
واقعا آدم یه چیزهایی از بعضیا میخونه که اینجوری میمونه:18: رو چه حسابی این حرفها رو میزنن...
من کوچکتر از اونی هستم که بخوام وارد این بحث بشم. خوب؟
اما اون دوستانی که دارن واسه سونی و اون موشن کنترلر مزخرف مسخرش فن بوی بازی در میارن
بهتره برن یه ذره، به اندازه یه دموی E3 در مورد نتال اطلاعات کسب کنن، بعد یکم فکر کنن، ببینن حرفی میتونن بزنن.
اون موقع هر حرفی داشتن گوش میکنیم.
واقعا من نمیدونم، سونی با اینهمه عظمت و دم و دستگاهش خجالت نکشید بعد از 2 سال اومد یه گوشتکوب تو E3 معرفی کرد که 100 پله بهتر و دقیقترش رو 3 سال هست نینتندو داره تولید میکنه؟
بعد هم یه دموی مسخره اجرا کردن واسه تیر اندازی باهاش. ما که ندیدیم اما هرکی دیده بود جز بدی چیزی ازش ندیده بود.
واقعا آدم یه چیزهایی از بعضیا میخونه که اینجوری میمونه:18: رو چه حسابی این حرفها رو میزنن...
بايد انگليسي باهاش صحبت كنيم يا فارسي هم حاليش ميشه......:38:نقل قول:
شما میتونید با کنسول حرف برنید و زندگی کنید ! دیگه چی میخواید ...
دوستان يكم ديگه طاقت بياريد بعد اينقدر غيبت كنيد........:31::31:
لطفا" كسي به خودش نگيره....نظرمو گفتم:10:
آقا تسلیمنقل قول:
شما درست میگین.
اما این رو هم در نظر بگیرین ایشون تایم زیادی واسه بازی نداره.
سعید دادا مطمعنی استخوانهای بدن را اسکن میکنه!!؟نقل قول:
اخه مادون قرمز توانایی نمایش استخوان را که نداره!
مگه رادیو لوژیه!!:31:
سلام
شرمنده وسط بحث این سوالو میپرسم :31:
این شارژر های وایرلس جریانش چیه ؟
تو ایران هست ؟
قیمتش چنده اگه هست ؟
دمه همگی گرم :11:
عزیز منظوره شما از شارژر وایرلس شارژر دسته هستش دیگه؟نقل قول:
بله توی ایران هست ولی ارزش نداره و کارایی شم خوب نیست...حدود 25 تومان اگر پیدا کنی
دستگاه یا پروژه ناتال شامل 2 دوربین حسگر حرکتی که توسط مادون قرمز ساپورته میشه که تمام حرکات بدن و صداها رو تشخیص میده...حتی بحث هایی شده که این دستگاه احساس آدم هم تشخیص میده...نقل قول:
مثل بازیه MILO که قراره اولین بازی ناتال باشه...توی این بازی احساس شما،دستخطه و نقاشیه شما،قیافه ی شما،توانایی های جسمی،انگلیسی صحبت کردن و ... در روند بازی تاثیر داره و ناتال همه ی اینا رو تشخیص میده...
در آخر با ناتال Xbox دیگه حریفی تو بازار نخواهد داشت...دیگه ps و wii ای وجود نخواهد داشت...
تحولی در صنعت بازی کنسولی ناتال پراژکت
در آخر برای جمع آوری پایانی باید بگم شاهکار ناتال رو با ویدیو هایی مثل بالا نمیشه توصیف کرد بلکه باید فیلمی 30 ساعته در موردش بسازن...کسایی که شک دارن که چیز های کوچولیی مثله Motion Controller یا Magic Wand میتونه حتی به نصف تکنولوژی ناتال برسه باید ویدیو ی بالا رو نگاه کنن یا در مورد بازی Milo تحقیق کنن...کد:http://www.gamespot.com/xbox360/puzzle/miloworkingtitle/video/6245211/ces-2010-interview-microsofts-aaron-greenberg-
ناتال با حرف زدن شما فعال میشه...فقط کافیه بگین سلام تا دستگاه ایکس باکس روشن بشه....هر چیزی توسط ناتال قابل اسکنه...
در آخر یه تحقیقی بکنین بعد یه کم بحث راه بیندارین
یله عزیز اینارو خودم همشو میدونم!نقل قول:
ولی مادونه قرمز ربطی به استخوان نداره من حرفم سره این بود و نه توانایی های NATAL !
در ضمن دوست عزیز این حرفه شما درست نیست! NATAL ربطی به وجود داشتن و نداشتن ps و wii نداره! تکنولوژی همیشه وجود داره و هیچ گاه دچاره رکود نمیشه و همیشه جریان داره! سازندگان NATAL هم که از فضا نیومدن! اومدن؟نقل قول:
در آخر با ناتال Xbox دیگه حریفی تو بازار نخواهد داشت...دیگه ps و wii ای وجود نخواهد داشت...
من خواهشی از دوستان دارم و اون اینه که این قدر روی یه چیز تعصب نشون ندین و دیگر قابلیت های کنسولهای دشمن را هم خواهشا در نظر بگیرید!:31:
اگر کمی عادلانه هم به قابلیتهای هر کنسول نگاه کنیم متوجه میشیم که هر کنسول یک فناوری پیچیده و نوین برای خودش داره! همین wii چند ساله پیش که عرضه شد همه میگفتن وای معجزه شده! مگه میشه همچین چیزی! ولی یه مثل معروف هست که میگه نو که اومد به بازار کهنه میشه دل ازار! واین درست نیست که ما به فناوری پیشرفته کنترل کنسول wii حداقل در زمان خودش توهین کنیم. الان هم به همین صورته و به نظره من ما نباید این قدر یک طرفه به قضیه نگاه کنیم و توانایی های کنسولهای دیگر را زیره سوال ببریم.
من واقعا چیزی نیستم و مخلص همه بچه های این تاپیک هم هستم ولی خواهشی که دارم اینه که فقط قابلیت های NATAL مورد بررسی قرار بگیره و به کنسولهای دیگر و قابلیتهاشون بی احترامی نشه! چون بالاخره اونها هم طرف داران خودشون رو دارن و درست نیست که اینجوری باهاشون رفتار بشه.
ممنون:20:
در ادامه صحبتهای mohammad ؛نقل قول:
باید صبر کنیم ببینیم Alan Wake چه گلی به سر مایکروسافت و طرفداراش میزنه . فقط به بچه هایی که این بازی رو که هنوز نیومده رو مورد کم لطفی خودشون قرار میدن و یه طرفه به قاضی میرن بگم که یه مطلب از طرف سازندگانش خوندم که نوشته بود Alan Wake داستان بسیار قوی داره که به احتمال قوی تنها به یک گیم ساده ختم نخواهد شد و امکان ادامه داستان در انیمی و فیلم و سریال وجود دارد . با دموهایی که ازش دیدم گه خیلی گولاخه ;-) امیدوارم عین دموهاش فضا سازی باحالی داشته باشه و مخ منو بترکونه :27:
واقعا درست نیست که به رقبای دیگه توهین بشه ( از رو تعصب ) . خداییش هر کدوم یه معایب و مزیتهایی دارند . ناتال هم که تو دمو خوب کار کرده باید بیاد و مورد تست من و شما قرار بگیره و بعد ازش طرفداری کنیم . شاید هرقدر هم که شاخ و باحال باشه ما با همین XBOX360 Controller خودمون بیشتر حال کنیم . اینکه دستگاه رو تو خونه خودت داشته باشی و همه جوره باهاش ور بری و فیها خالدونشو در بیاری خیلی فرق میکنه با اینکه فقط ازش دمو ( ویدئو ) دیده باشی .نقل قول:
:31:نقل قول:
خب آره باز اگه مثلا روزی 1 الی 2 ساعت باشه نه زیاد مشکلی نداره.
حرف شما متین.
آخه من چی بگم به تو :31:نقل قول:
منظور من این نبود که بیاد به آدم بگه آقا فلان جات مو برداشته یا اینکه شما مبتلا به پوکی استخوان شدید :31:
میتونه استخوان بندی و شکل بدن رو تشخیص بده .
بله به قل معروف سخنی هم از شوهر عروس :31:نقل قول:
جیگرتو
فعلا زبان های درجه یک دنیا مثل انگلیسی ، آلمانی ، اسپانیایی ، روسی و ...نقل قول:
بد نیست یک سری به یو تیوب یا در صورت شیلتر بودن به سایت خود مایکروسافت بزنید و هم فیلم هاشو ببینید و هم تکنیکال اینفورمیشن هاش رو بخونید .
ببینید حقیقت اینه که ناتال یک دورنما از زندگی ما در 10 سال آینده میده که چه طوری میتونیم با ماشین ارتباط برقرار کنیم و ماشین ها طوری در زندگی ما دخالت میکنند که به قول اون یارو کچله که مدیر مسئول گسترش پروژه ناتال هست (پیتر مولینویکس) یا ارون گرینبرگ شما همچین چیزی رو حتی توی فیلم های علمی تخیلی هم ندیدید .نقل قول:
سونی هم تکنولوژی های خاص خودش رو داره برای مثال رولی !
ولی یادمون باشه که همیشه کشور آمریکا بوده که عصر های مختلف تکنولوژیکی رو به راه انداخته و باقی فقط بسطش دادند .کد:http://www.sony.co.uk/hub/rolly-dancing-mp3-player
هر چیزی که شما امروز در دنیای مدرن الکترونیک استفاده میکنید سر آغازش از آمریکا بوده و باقی فقط گسترشش دادند .:11:
:31:نقل قول:
بله منم منظورم تشخیص شکستگی که نبود!:31:
من یکم منظورتو بد متوجه شدم و تنها دلیلش هم IQ هویجی من هست که در حد برس مسواکه!:31:
دقیقا همینطوره! هر وسیله الکترونیکی سراغازاش از همین امریکای ستمکار بوده:31:نقل قول:
شما مطمعن باشید این عمه ننه ها چیزهایی که ما الان در تخیلمون داریم رو ساختن و دارن برای موارد نظامیشون استفاده میکنن و یه 100 سال دیگه تا خوب ازش استفاده هاشون رو کردن به دنیا معرفی میکنن!
حالا همین NATAL هم به همین صورته اینها چندین سال قبل اینو ساختن و حسابی بهش انگولک اداختن و استفاده کردن و تازه میخوان اواخر سال 2010 به دنیا معرفی کنن!
تنها مشکل در مورد Natal اینه که واقعاً اونجوری که تبلیغ میکنن کار کنه هنوز خیلیا بر این باورن که Natal برای 90٪ بازیها بافایدست.
در ضمن دوست گفت Milo اولین بازیه Natal هست باید بگم این بازی اصلاً زمان عرضه دقیقی نداره و بدون شک جزو اولین بازیهای Natal نخواهد بود.
خیر دوست عزیز این گونه نیست!نقل قول:
اگه قرار بود NATAL تنها برای 10 درصد بازیها باشه از هین الان یک پروژه شکست خورده بود!
سلام
اقا این بحث عمودی یا افقی قرار دادن کنسول به کجا رسید :31:
اگه بازی رو روی هارد نصب کنیم در حین بازی دیسک به هیچ عنوان نمی چرخه . یعنی ثابت میشه . به جز اون موقعه هایی که می خواد از تو دیسک لود کنه
مثلا اگه یک ساعت بازی کنی حدودا چند دقیقه دیسک نمی چرخه (حدودی)
دو تا سوال داشتم
اول اینکه :
همونطور که در جریان هستید دسته Xbox360 خیلی گرونه خواستم بدونم میشه از دسته Ps2 برای Xbox360 استفاده کرد؟ البته با روشهای تبدیل و ... ( آخه فکر کنم یه اینجور چیزی رو تو این فروم خوندم ! ) اگه راهی هست لطفا بگین.
دوم :
فریمور درایو Lite on اطمینانی اومده یا نه؟ منظورم از اطمینانی اینه که حتی 0.1 درصد هم احتمال بن شدن در رفتن به live نباشه .
مورد اول سوالت که کاملا سلیقه ای هست و هر دو شکل میشه گذاشت و standard ساخته شده برای کنسولنقل قول:
مورد دوم هم خیلی جالب بوود
به چه چیز هایی ریز میشی شما :31:
من که فکر نکردم بهش ولی بستگی به بازی داره
دسته 360 الان که ارزون شده شده 35 توماننقل قول:
اون قطعه رو بخوای بخری که نیست اصلا و باید بگی بیارن برات با پولش و پول دسته ps2 خیلی از دسته 360 بیشتر میشه
تازه دسته ps2 کجا 360 کجا
در مورد firmware هم بله مدتهاست اومده و مطمن هست ixtreme LT
استاد جون لینک از اینا لطف میکنی ما هم بریم ببینیم؟نقل قول:
بد نیست یک سری به یو تیوب یا در صورت شیلتر بودن به سایت خود مایکروسافت بزنید و هم فیلم هاشو ببینید و هم تکنیکال اینفورمیشن هاش رو بخونید .
یوتیوب هم باشه مشکلی نداره.
از نظره علمی عمودی افقی قرار دادن کنسول هیچ فرقی نداره اما به قول سعید samgun چون ارمیچر درایو این کنسول از کیفیت پایینی برخورداره بهتره برای کسانی که میخوان بازی را از روی درایو اجرا کنن دستگاه را در حالت افقی قرار بدن! البته این تفاوت هم بسیار کم و نامحسوس هست.نقل قول:
این چه حرفیه شما خودت مسواکی عزیزم :31:نقل قول:
آره شهاب دقیقا همینطوره !!
این پدر سوخته هرچی رو که بخواد از رده ی تکنولوژی های خودش خارج کنه میاد به دنیا نشون میده !!
من 2 سال پیش از یک جایی تونستم بفهمم که USA به لباس نامرئی دست پیدا کرده ولی دیگه به هیچ عنوان از اون 2 سال پیش تا همین امروز خبری از این تکنولوژی نشد که نشد.
خب حرف پدرام جان متین , ولی تا اینجایی که ما فهمیدیم کلا کنسول تو حالت عمودی کمی عمر بیشتری داره .نقل قول:
البته هنوز نتونستیم دلایل کافی برای کارکرد بهتر درایو برای 2 حالت پیدا کنیم.