با این برنامه میتونید برای بازی رمز بسازید!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]_______________________
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Addication-x
Printable View
با این برنامه میتونید برای بازی رمز بسازید!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]_______________________
Addication-x
یه تفنگ به نام برتا!
Addication-x
سلام دوستان توی اون مرحله ای که یه هواپیما داره با لاس ونتورس میاد و من باید با هوا پیما از اون حلقه ای که بالای یر هوپیما دشمنه عبور کنم تا نمی دونم چی بشه. من هر کاری می کنم نمی تون از اون حلقه عبور کنم آخه هواپیماهه سریع میاد رد مشه و همش یکی دو میلی متر کم میارم. یه بار ولی عبور کردم ولی باز هم هواپیما رسید به شهر و من باختم. این لینک سیوش هست اگه کسی تونست برام ردش کنه.
با تشکر.
آره عزیز. hotcoffe دارم.نقل قول:
کجا رو میگید؟ هات کافی رو دارید یا نه؟
خیلی ممنون بچه ها. درست شد! باید با دکمه ی شیفت ,حالت ها انجام کار رو تغییر بدید تا پر بشه! :d
دوست من اون مرحله یه قلق خیلی کوچیک داره که بدونیش میتونی ردش کنی .نقل قول:
سلام دوستان توی اون مرحله ای که یه هواپیما داره با لاس ونتورس میاد و من باید با هوا پیما از اون حلقه ای که بالای یر هوپیما دشمنه عبور کنم تا نمی دونم چی بشه. من هر کاری می کنم نمی تون از اون حلقه عبور کنم آخه هواپیماهه سریع میاد رد مشه و همش یکی دو میلی متر کم میارم. یه بار ولی عبور کردم ولی باز هم هواپیما رسید به شهر و من باختم. این لینک سیوش هست اگه کسی تونست برام ردش کنه.
با تشکر.
ببین شما اول باید ارتفاع هواپیماتو با اون هواپیما تنظیم کنی .
چطوری ؟
وقتی داری پرواز میکنی ، به نقشه نگاه کن . آیکون اون هواپیما مثلث هست . شما انقدر باید بالا پایین بری که مربع بشه . در این صورت ارتفاع شما با اون هواپیما یکی میشه .
حالا برای انجام این مرحله :
وقتی هم ارتفاع شدی ، اول رو به طرف آیکون اون هواپیما حرکت کن . بعد یواش یواش برو سمت راست ( با حفظ ارتفاع ) بعد همینطوری برو ، یکمی که حس کردی داری بهش نزدیک میشی ، سریع هواپیما رو برعکس کن . یعنی هم جهت اون هواپیما بشی . با اینکار خیلی راحت میتونی داخل حلقه بشی . البته یکمی تمرین میخواد .
بعد از اون هم خیلی سادس .
اگه نتونستی بگو تا دوستان واست رد کنند .
آره اگر کسی می تونه واسم ردش کنه.نقل قول:
ممنون میشم.
دوستان ممنون ردش کردم.نقل قول:
الان هم مرحله آخرم
تشکر ویژه از آقای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] vbmenu_register("postmenu_1990896", true); که سوالهای من را جواب می دادند.
دوست من دیدی خودت رد میکنی چه کیفی داره ؟!نقل قول:
دوستان ممنون ردش کردم.
الان هم مرحله آخرم
تشکر ویژه از آقای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] vbmenu_register("postmenu_1990896", true); که سوالهای من را جواب می دادند.
مرحله ی آخرش هم فقط قسمت رانندگیش یکمی مشکله که اونم با یکمی تمرین خیلی راحت میتونی حلش کنی .
موفق باشی .
marhale akhar hamechish moshkel bod :D akhar majbor shodim ba cheat code radesh konim :Dنقل قول: