فقط خداكنه گيم پلي بازي رو مثل نسخه سه نكنه
و همون هسته و سبك ادامه پيدا كنه
Printable View
فقط خداكنه گيم پلي بازي رو مثل نسخه سه نكنه
و همون هسته و سبك ادامه پيدا كنه
ژنرال 2" منتشر خواهد شد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Frostbite 2:موتور برای ساخت
BioWare VGA رسما از پروژه مرموز جدید ، خود پرده برداری کرد.
سری جدید بازی کاملا کلاسیک و مدرن خواهد بود و با نام "Command & Conquer Generals 2 " ، و در سال 2013 منتشر خواهد شد دقیقا ده سال پس از انتشار اولین سری این بازی و این نشا نه ای از محبو بیت این بازی در میان بازی باز ها است که تا ده سال بر ای این بازی مد های بسیاری ساخته شده و بار ها و بار ها شر کت سازنده را با امضا های بسیار تحت فشار قر ار دادند بر ای ساخت شماره دوم این بازی که این شر کت بنا بر دلایل نا معلوم همچنان 4 شماره از سری بازی های نچندان موفق تایبریم را ادامه داد .....
حال شر کت سازنده بالاخره دست از موتور قدیمی خود بر داشت و برای ساخت این بازی از موتور قدر تمند بازی Battlefield 3 ، یا "جنگ 3" همان بازی پر جنجال ...(حداقل در ایر ان) استفاده خواهد کرد که همان موتور ،Frostbite 2 است .
که هنوز در ابتدای راه ساخت این بازی است و کار بسیاری مانده ....
، پلت فرم هنوز اعلام نشده است ، اما تخمین زده می شود بر ای PC ، XBOX360 و PS3 منتشر گردد .
این بازی حال و هوای مثل بازی جنرال ها خو اهد داشت که ایالات متحده و چین به عنوان متحدان آینده و نزدیک ارائه خواهند شد ، و سازمان های تروریستی به نام "ارتش آزادی جهانی" یا همان " GLA " ایفای نقش خواهند کرد و یک دوئل تمام عیار توسط استودیو bioware در لوس آنجلس تولید خواهد شد ،.....
تصاویری از بازی :
همچنین شر کت EA Game سیستم مورد نیاز برای PC رااعلام کرد حداقل سیستم مورد نیاز :
سیستم عامل : ویندوز ویستا (سرویس پک 1) 32 بیتی
پردازنده : 2 گیگاهرتز دو هسته (Core 2 Duo و 2.4 گیگاهرتز یا پردازنده Athlon X2 2.7 گیگاهرتز)
RAM : 2 GB
فضای خالی دیسک سخت : 20 گیگابایت !!
کارت (AMD) : از DirectX 10.1 سازگار با 512 MB RAM (ATI
کارت گرافیک Radeon 3000 ، 4000 ، 5000 یا 6000 سری ، با نام ATI Radeon 3870 یا بالاتر عملکرد)
کارت گرافیک (NVIDIA) : از DirectX 10.0 سازگار با 512 MB RAM (کارت گرافیک NVIDIA GeForce 8 ، 9 ، 200 ، 300 ، 400 و یا 500 سری با کارت گرافیک NVIDIA GeForce 8800 GT و یا بالاتر عملکرد)
کارت صدا : سازگار با DirectX
ماوس و دی وی دی درایو
سیستم توصیه شده : سیستم عامل : ویندوز 7 64 بیتی
CPU : چهار هسته CPU
حافظه : 4 گیگابایت
فضای خالی دیسک سخت : 20 گیگابایت
گرافیک : از DirectX 11 سازگار با 1024 MB RAM
(NVIDIA کارت گرافیک GeForce GTX 570 و یا ATI کارت گرافیک Radeon 6950)
کارت صدا : سازگار با DirectX
ماوس و دی وی دی درایو
من جنرالز رو روی سی دی دارم
هی گفتم ازشون ایمیج بگیرم تو دی وی دی نگه شون دارم
هی هم یادم رفت :دی
آخرش هم دیروز گذاشتم نصب کنم که نشد :دی
اقا یوفو اون لینک 300 مگی که میگفتید هم جنرالز یک داره و هم زرو آور ، لینکش رو لطف کنید بذارید تا اونو دانلود کنم
چیزی از بازی اصلی که کم و کاست نداره ؟
سلام نه دوست گرامی کامل کامله هم جنرال یک و هم جنرال زرو را دارد ...فقط روش فشرده کردنش فرق می کنه که حجمش اینقدر کم شدهنقل قول:
دانلود بازی جنرالها دانلود جنرال یک و دانلود جنرال زرو لینک مستقیم
Command & Conquer Generals and Generals Zero Hour for Windows XP (Free) - download
محتویات فایل :
بعد از اینکه فایل فشر ده را از حالت فشر ده خارج کردید داخل
پو شه :
GENERALS 1.2
شما یک فایل با نام :
GENERALS -GENERALS ZH-WWW-AFM-RAYAN.COM.exe
خواهید دید ، که مجموع دو بازی جنرالها با حجم بسیار اندک است، بدون نیاز به کرک یا نصب آپدیتهای مختلف به صورت نصب آسان می باشد، .و همچنین یک پوشه دارید
به نام پوشه:
Data
که مر بوط به تعقییر زبان بازی از زبان چینی به انگلیسی است.
------------------
طریقه نصب:
ابتدا فایل :
GENERALS -GENERALS ZH-WWW-AFM-RAYAN.COM.exe
را اجرا کنید و صبر کنید تا هر دو بازی به صورت *کامل نصب گردد(البته در قسمت آدرس می توانید آدرس مورد نظر خود را انتخاب یا تایپ کنید ) توجه داشته باشید
که نصب بازی کمی طولانی است و این هم به دلیل روش فشرده سازی این فایل است
...
انگلیسی کردن زبان بازی :
بعد از نصب * کامل بازی، بازی قابل اجراست ولی زبان بازی چینی است بر ای انگلیسی کردن زبان بازی کافی است
پوشه:Data
را در محل نصب بازی کپی ریپلیس کنید به این صورت که رو ی پوشه دیتا کلیک راست کنید سپس گزینه کپی را انتخاب
و به پوشه نصب بازی جای که بازی را نصب کرده اید بروید(این مورد در هر دو بازی هم بازی جنرال یک و هم جنرال زرو یکسان است)
و در محل نصب بازی کلیک راست کنید و گزینه پیس را بزنید و در قبال پرسش ، گزینه: بله
و گزینه ریپلیس را بزنید .
تمام شد بازی به صورت کامل انگلیسی شد .حالا وارد بازی شوید و لذت ببرید .
لینک دانلود :
حجم فقط :381 مگابایت
لینک مستقیم (با تشکر از دوست گرامی:alihami:11:کد:http://www.4shared.com/file/tvRR9e9d/CC_Generals_12.html
سلام
contra008 نیامده هنوز ؟
ولی shockowave یک اپدیت جدید داده بیرون برای مدش خیلی جالب شده ! 1.1 :46:
با اجازه اقای منصوری من لینک دانلود بازی جنرال 1و 2 را برای خودم مستقیم کردم
گفتم برای بقیه دوستان هم قرار بدم که بتونن با سرعت بالا و مستقیم دریافت کنند
سلام
چطور می تونم این بازی رو بصورت شبکه تو خونه بازی کنم؟
ممنون
بو خاك مرده گرفته اينجا :5:
------------
خبر های خوب در راه است
به زودی پکی را بهتون می دم که می تونید روی هر مدی بخواید نصب کنید و تفاوت بسیار زیاد ی را ببینید و اون هم تفاوت بافت زمین و دیدن آسمان در نقشه های بازی جنرال ها ست که گرا فیک اب و گرافیک محیط کا ملا تعقییر پیدا کرده درختهای جدید و کلی تعقیرات که تا نبینید باور تون نمی شه .....
تیم من دارند سخت روی گرافیک بازی کار می کنند امیدواریم که بتونیم گرافیک و دید جدی در بازی جنرالها ایجاد کنیم