صابر خان اول که تشکر فراوان، بعد اینکه این ورژن TR-069 توش غیر فعال شده و مشکلی از بابت آپدیت خودکار نداره؟
نقل قول:
Printable View
صابر خان اول که تشکر فراوان، بعد اینکه این ورژن TR-069 توش غیر فعال شده و مشکلی از بابت آپدیت خودکار نداره؟
نقل قول:
ip static روش داری؟نقل قول:
با یک سیم td دیگه امتحان کردی؟
یعنی دو تا سیم کارت tdd ایرانسل دارید و اونی که رو این مودم بوده موقع خرید و فعال کردید رو میشناسه و کار میکنه و دومی که با یک مودم دیگه خریداری کردید رو نمیشناسه و کار نمیکنه ؟ با همه فریمورها اینطوری هستش ؟ حتی خود ایرانسل ؟ از پشتیبانی سوالی کردید ؟ یعنی مودم فقط به همون سیم کارت tdd خودش محدود شده ؟ شما imei اون مودم 2510 که هر دو سیم کارت رو میشناسه به مودم tfi انتقال بده و حالا باز چک کن ببین فرقی میکنه . یعنی اول از nvram مودم خودت یه بک اپ بگیر و بعد رو مودمت حتما یه فریمور adb دار باشه و از طریق اسکریپت تغییر imei اقدام به تغییر imei مودت با 2510 کن و بعدش مودم رو ریست کن و تست بزن . اگر محدودیتی باشه از طریق imei هست احتمالا .نقل قول:
نسخه idh که خدا تومن میدن یا نسخه های انلاک دیجی و بامیلو هیچ فرقی با این ایرانسل نداره . این مدل اصلا وای فای 5g نداره و پشتیبانی نمیکنه . شما به سایتهای متفرقه توجه نکن و اون اطلاعات نادرست هست .نقل قول:
هیچ مشکلی نداره و اون گزینه بسته هست .نقل قول:
اگر مشکل از ای پی استاتیک باشه باید اپراتور پاسخ گو باشه و راهنمایی کنه یا اگر از نظر نرم افزاری کمبودی هست باید برطرف کنه .نقل قول:
اره 2 تا سیم دارم اون سیم کارتی که روش آپی دارم سرویس نمیدهنقل قول:
این کارایی که گفتی اصلا نمیتونم انجام بدم
ولی فک کنم بخاطر آی پی استاتیک باشه چون وقتی میخواستم بگیرم iemi مودم ازم میخواستن
دوستامم از این سیم کارت دارن ازشون میگیرم تست مکنم
یکی هم یادمه رو سیم کارت شاتل آی پی داشت اونم همین حرف میزد
خب چون موقع خرید و فعال سازی ای پی استاتیک ازتون imei خواستن پس میتونین imei مودم رو عوض کنید و تست بزنید احتمالا جواب بده و کار بکنه . خیلی راحته کار خاصی نداره خواستید راهنمایی کنم .نقل قول:
در مورد تعویض IMEI در بی 612 جسته گریخته مطلب هست اما اگر بتونید شسته رفته با توضیح خودتون بگید من هم استفاده میکنم و ممنون میشمنقل قول:
رو مودم باید فریمور adb دار نصب شده باشه و با استفاده از این دستورات از طریق تلنت ویندوز میتونید imei مودم رو با خیال راحت هر چند بار خواستید عوض کنید .نقل قول:
کافیه cmd رو اجرا کنید به صورت :administrator و سپس بنویسید :
اگر ip مودم شما چیز دیگری هست اونو باید بنویسید . برا من : 192.168.1.1 بود .کد:telnet 192.168.1.1
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد وصل مودم به تلنت مینویسید :
به جای صفرها imei مود نظر رو وارد کنید .کد:atc 'AT^PHYNUM=IMEI, 000000000000000'
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد ظاهر شدن ok یعنی کار تمام و درست انجام شده با دستور زیر مودم رو ری استارت نمایید و بعد یک بار هم مودم رو ریست کارخانه نمایید از دکمه پشت مودم و تمام .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:atc 'AT^RESET'