واقعا مسخره هس از 22.49 1.17 تا الان که 6.20 1.18 هس نت قطعه زنگ زدم به پشتیبانی میگه کل کشور قطعه 8 صبح وصل میشه
Printable View
واقعا مسخره هس از 22.49 1.17 تا الان که 6.20 1.18 هس نت قطعه زنگ زدم به پشتیبانی میگه کل کشور قطعه 8 صبح وصل میشه
سلام محمد جاننقل قول:
این حداقل ترافیک ماهیانه تو سرویسهای نامحدود ربطی به محدود کردن سرعت نداره. چون تو پارسآنلاین در شرایط معمول سرعت سرویسهای نامحدود زیر سرعت اسمی سرویس نمیآد هیچ وقت. یعنی برای سرویس 128کیلوبیت، سرعت هیچ وقت زیر 16 به طور معمول نباید بیاد.
این حداقل ترافیک مربوط به ضریب اشتراک سرویسه. یعنی سرویس نامحدود 128 با حداقل 11 گیگ ترافیک ماهیانه یعنی این که شما یه سرویسی خریدید با ضریب اشتراک 1 به 3. ببین با یه سرویس 128 کیلوبیت، در حالت تئوری در طول 30 روز ماه حداکثر میشه 39.5 گیگ ترافیک دانلود ایجاد کرد که در شرایط واقعی به دلایل مختلف حداکثر 85 درصد این مقدار ظرفیت ترافیک این سرویس میتونه باشه که تقریبن میشه 33گیگ در ماه. چون ضریب اشتراک 1 به 3 در نظر گرفته شده، سهم شما از کل این ترافیک در ماه حداقل همون 11 گیگه. حالا اگه اون دو نفر دیگه کمتر از شما استفاده کنن شما میتونی بیشتر از 11 گیگ هم بگیری. ولی سرعتت قاعدتن از همون سرعت اسمی پایینتر نمیآد. مگه این که تو یه مرکز مخابراتی کمبود شدید پهنای باند باشه. که اون وقت ممکنه در بعضی ساعتها یا حتی اغلب اوقات سرعت پایینی بگیری که ربطی به محدودیت به خاطر دانلود نداره.
سلام دوستان ، من از شرکت فن اوا درخواست تخلیه دادم و گفتن 10 روز طول میکشه :n04: من باید صبر کنم تخلیه شه یا الان میتونم برم پارس انلاین ثبت نام کنم ؟
همین الان برو سایت 195 و یه شکایت ثبت کن با موضوع عدم جمع آوری سرویس و در متن بنویس که بهت گفتن 2هفته طول خواهد کشید ولی قانونا باید 72 ساعته تخلیه بشه و غیره... با این کار ، 2-3 روزه خطتو تخلیه میکنن...نقل قول:
تصور میکنم شما الان هم میتونید ثبت نام کنید تا شما را در لیست رزرو قرار دهند. اما بهتر بود قبل از تخلیه خط قبلی ، از پشتیبانی پارس آنلاین درباره داشتن پورت خالی در مرکز مخابراتی خودتان سوال میکردید که اگر پورت نداشته باشند بدون اینترنت نمانیدنقل قول:
رفتم تو سایت پارس قسمت مناطق تحت پوشش ، منطقه ما رو پوشش میداد این کافی نیست ؟نقل قول:
دوستان یک سوال فنی
آیا سرعت آپلود همیشه روی پینگ تاثیر داره ؟
یعنی هروقت و هر مقدار ک سرعتش رو بیشتر کنیم پینگ هم کاهش پیدا میکنه یا تا یک جایی موثره بقیه ش بی تاثیره ؟
ایده آلش چند مگ هست ؟
با تشکر :n40:
دوستان مودم چی پیشنهاد میدید برای پارس آنلاین ؟ من الان 7 سال هستش که Zyxel P550 دارم و دیگه خیلی داره اذیت میکنه میخوام تعویضش کنم...
خودشون تو سایتشون چند مدل پیشنهاد دادند میخاین همون مدلا رو بخریدنقل قول:
اگر دیدید گرون میفروشن برید از جای دیگه بخرید ولی من دی لینک 2740 دارم خوبه با تجهیزاتشون میسازه
به نظر من ، اگه منزلتون آنچنان بزرگ نیست ، دی لینک 2730u مشکی ولی اگه فضا زیاده و بزرگه دی لینک 2750u مشکی بگیر! فقط حواست باشه که سفید نگیری ، چون سفیدا چیپش ریلتکه و اگه نویز خطت بیاد پایین ، مقاومتش کمه و هی لینکت میپره ولی مشکی ها چیپش برودکام و بر عکس سفیدا ( مقاومتش بیشتره و ... )نقل قول:
دی لینک 2740 زیاد جالب نیست و کلا چیپش ریلتکه و زیاد راضی نیستن ازش...
حالا من در مورد باقی برند ها زیاد اطلاعات ندارم که چی خوبه و بازم تحقیق کن که یه چیز خوب بگیری...