من k850 دارم
گوشیم خیلی با ایرانسل بد انتن میده انتنش پره ولی از اون طرف اشغال میزنه از این طرفم نمیگیره ولی ای ام اس میفرسته
فکر کنم با همراه اول خطا رو قاطی میکنه
کسی نمیتونه مشکلشو؟؟؟
با اپدیت حل میشه؟؟
من k850 دارم
گوشیم خیلی با ایرانسل بد انتن میده انتنش پره ولی از اون طرف اشغال میزنه از این طرفم نمیگیره ولی ای ام اس میفرسته
فکر کنم با همراه اول خطا رو قاطی میکنه
کسی نمیتونه مشکلشو؟؟؟
با اپدیت حل میشه؟؟
سلا خدمت دوستان عزیز...به سفارش یکی از دوستانم که گوشیه K800 داره این سوال رو می پرسم:
اگه دقت کنید،وقتی چند تا فایل رو برای گوشی k800 ارسال می کنید،باید پشت سر هم گزینه ی Accept رو بزنیم تا فایل ها بیاد...ولی در گوشی ای مثل N73 نوکیا،اینجوری نیست...می خواستم بپرسم که آیا راهی هست که فقط 1 بار گزینه ی Accept رو بزنه؟؟؟
ممنون...
دوســـت عزیز با برنامه نمیشـــه باید گوشیتو هک کنی با Elf و پچ باید اینکارو کنـــی :11:نقل قول:
موفق باشید!:40:
سلام
من یه K810 دارم گوشی داشت کار می کرد که زنگ زده به گوشی و گوشی هنگید
هیچ کدوم از دکمه هاش کار نمی کرد باتری رو در اوردم دوباره جا گذاشتم دیگه روشن نشد و فقط یه چراغ قرمز قسمت اینفرارد روشن میشه
گوشیم سوخته؟
ممنون...ولی من با هک کردن K800 آشنایی ندارم...میشه راهنمایی کنید؟آیا خود شما امتحان کردید؟؟؟چون واقعا روی اعصابه:13:نقل قول:
به نظر شما كام بهتر است
k550
يا
s500i
من میخوام g900 بگیرم ایا گوشی خوبی هست؟
ایا دوربینش غیر قابل تحمل؟
بستگي به انتظارت از گوشي داره.
اگه فقط به فكر دوربين هستي نخر.
در حد متوسط بین دوربین و صدا و صفحه ی لمسی و بتونه با ke990 رقابت کنه.
حالا بگین.
گوشیتون نسوخــــته دوست عزیز گوشیتون برای بالا اومدن احتیاج به فلش داره :20:نقل قول:
آره دوست عزیز خودم امتحان کردم ...نقل قول:
تو همین انجمن سونی و هـــک برید تایپک های مربوط بخونیــــد 100% یاد میگیـــریـــد تایپک پچ هم سر بزنیـــــد :11:
موفق باشید!:40: