ممنون ولی بوده حجم pesedit هم نزدیکه 1 گیگ خورده ای بوده !!!نقل قول:
حالا دقیقا مشخص نیست کی این دوتا پک میان
و این که اسم و چهره بازیکنای استقلال هم تواین دوتا پک درست شده یا نه؟!!
و آیا گیم پلی بازی هم فرق میکنه یا نه
Printable View
ممنون ولی بوده حجم pesedit هم نزدیکه 1 گیگ خورده ای بوده !!!نقل قول:
حالا دقیقا مشخص نیست کی این دوتا پک میان
و این که اسم و چهره بازیکنای استقلال هم تواین دوتا پک درست شده یا نه؟!!
و آیا گیم پلی بازی هم فرق میکنه یا نه
این پچش نمیاد چرا فک کنم این هفته دیگه بیاد
گیم پلی که تغییر کرده و باگ هاش برطرف شده ولی فک نکنم تو چهره تیم های ایرانی تغییر ایچاد شده و بله داشتیم پچش 1 گیگ و خورده ای بوده ولی پچ ها آخر مثلا 2012 اگه از الان یک گیگ و خورده ای بشه که پچ اخری چند گیگ میشه بخاطر همین یک پچ جدا میزنن
وقتی که پچ جدید ارائه شد لطفا لینک دانلود بازی رو به همراه پچ pes edit اپلود کنین،باید بازی رو هم دانلود کنم
لینک دانلود بازی و دیتا و پچ،هرچی هست اپ کنین بی زحمت
Sent from my iPhone 3GS using Tapatalk
یعنی الان بازی رو به همراه دیتا پک دانلود کنم !!؟؟ منتظر یه اینستالر نباشم که همه چیز داخلش باشه ؟نقل قول:
ایا اگه الان بازی رو به همراه دیتا پک دانلود کنم بعدا چند روز دیگه وقتی پچ اومد فقط پچ رو نصب کنم !!؟؟ اگه اینجوریه پس لینک اخرین ورژن از بازی با لینک ورژن اخر دیتا پک برای دانلود بدین ؟
سلامنقل قول:
شما ابتدا بازی اصلی را دانلود کنید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نسخه BlackBox با حجم 2.8 گیگ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نسخه RELOADED با حجم 5 گیگ
بخش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بخش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بخش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بخش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بخش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بخش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد از اون آخرین پچ تا این لحظه :
آخرین پچ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منبع : پی سی دی
سلام پچ رسمی کونامی اومد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/ میشه لینک مستقیم واسه دانلودش بذارید خواهشا و این که چجوری نصب میشه
دی ال سی 2 اومدهنقل قول:
ولی باید صبر کرد با پچ پیس ادیت بیاد که تا اخر این هفته قرار هست منتشر بشه
پس فعلا نه بازی رو دانلود میکنم نه patch نه dlc که ایشالا وقتی pes edit یه اینستالر کامل بیرون داد نصب کنمنقل قول:
من احتمال میدم به 2 دلیل PESEDIT پچ جدید رو به تاخیر انداخته
1- مشخص شدن گروه بندی 32 تیم حاضر در جام جهانی 2014 برزیل که 15 آذر انجام میشه و باید دربازی هم اعمال بشه :n05:
2- دست دست کردن کفاشیان برای تایید نهایی و رونمایی از پیراهن جدید تیم ملی ایران توسط آل اشپورت آلمان
آخه PESEDIT میخواد کیت تیم ملی ایران رو هم در پچ جدید قرار بده :n02:
گروه PESEDIT معطل کفاشیان هستن :n08:
سلام
پچ pesedit 1.4 فعلا دو تا مشکل داره
یکی کرک سالم ریلودد برای data pack 2.0 هنوز منتشر نشده
دومی هم اینکه جناب jenkey برنامه file loader جدید رو نساخته
پس ممکنه پچ بدون فایل لودر و کرک بیرون بیاد.
Pat هم که مدیر اصلی pesedit هست گفته اگه ریلودد و جنکی،بزودی کار خودشون رو انجام ندهند،ما پچ خودمون رو بدون محصولات آنها بیرون میدیم!
یکی از مشکلاتی که در دیتا پک جدید بوجود اومده اینه که pes بعد از بازی دوم فریز میشه