1-پرواکتیو 2-HIPS روشن 3-مسدود کننده رفتار خاموش 4-فایروال حالت کاربر5-هوش مصنوعی زیادنقل قول:
1-پرواکتیو 2-HIPS روشن 3-مسدود کننده رفتار خاموش 4-فایروال حالت کاربر5-هوش مصنوعی زیادنقل قول:
اره این مشکل وجود داره منم rc بود ولی پیغام نیومد خودم دانلود کردم rc رو انیستال کردم و بعد ورژن جدید رو نصب کردمنقل قول:
جالبته اولین نسخه بتای 7 که اومد برای ابدیت به نسخه rc پیغام ابدیت داد و خودش ابدیت شد ولی برای انتقال از rc به فینال اینجوری نشد
سلام علی اقا
منم بعد از نصب نسخه نهایی کومودو 7 برنامه snagit درست کار نمیکنه زمانی که میخوام از صفحه ای و یا کادر برنامه ای عکس یا فیلم تهیه کنم با پیغام خطا مواجه میشم که بعد از انیستال نسخه 7 و نصب نسخه 6 مشکلم حل شد
موفق باشید
ماشالله اینجا چقدر سوت و کوره
مشکلات قبلیم هیچ ، ولی اگه اینا رو اطلاعی دارید ، راهنمایی کنید:
1- بعد از نصب کومودو 90 درصد کرک هام رو قرنطینه کرده ، بعضی از اونا رو با اینکه از لیست قرنطینه خارج میکنم ولی بازم کار نمیکنن ، چیکار باید بکنم دوباره؟
2- وقتی کومودو رو از کنار ساعت exit مکنم بازم فعاله مگه؟ چون از توی pc یه کرک کپی کردم توی فلش و چون میدونستم کومودو بهش گیر میده ( روی لپ تاپ کومودو دارم و روی pc کسپر ) کومودو رو از کنار ساعت exit کردم ، بعد فلش رو وصل کردم به لپ تاپ ولی بازم کرک کپی نشد و پیام خطا داد.قضیش چیه؟
3- نود 32 یه قابلیت داره که میشه بدون دانلود دیسک نجات ، به وسیله دیتابیسش دیسک نجات ساخت ، حالا میخواستم بپرسم که برای کومودو هم میشه دیسک نجات ساخت؟ ( در صورتی که قبلا اصلا دیسک نجات نداشته باشیم ) ؟
4- و آخرین سوال اینکه ، میشه فونت فارسی برنامه رو خودمون عوض کنیم؟
ببخشید زیاد شد.ممنون از لطفتون
درودنقل قول:
این پست رو بخونید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با exit کردن غیر فعال نمیشه .... برای غیر فعال کردنش باید روی آیکون کومودو در تسکبار کلیک راست کنید و بعد گزینه آنتی ویروس و بعدش گزینه غیر فعال رو انتخاب کنید ( اگه اشتباه میکنم دوستان تصحیح بفرمایند.)نقل قول:
باید اول فایل ایزو رو دانلود کنید... این قابلیت در خودش وجود نداره.نقل قول:
سلامنقل قول:
این مورد یک مشکل نیست. چون فعلا دریافت نسخه 7 را از طریق آپدیت برای نسخه rc قرار ندادند. همانطور که الان اگر شما از سایت کومودو دانلود کنید نسخه 6 قرار داره. همون شب که اقا میثم این مورد را اینجا بیان کرد، من بهشون گفتم و جوابشون این بود که نسخه 7 فعلا در انجمن کومودو منتشر شده و روی سایت قرار ندادیم و ایضا روی سرورهای آپدیت!.... منم گفتم خب پس این باید یک نسخه rc واقعی باشه!:n02:
خیلی ممنون بابت گزارش.:n16:سعی میکنم این مورد را تست کنم..... اگر روی سیستم من مشکلی نبود، اونوقت ایراد را از جانب شما گزارش میدم ( اطلاعات لازم را از شما کسب میکنم)... آخر سال هست کمی مشغله کار و زندگی زیادتر شده. شرمنده.:n27:....ضمن اینکه با تیم کومودو مشغول بررسی یکسری مسائل دیگر بودیم (مخصوصا روی نسخه فارسی)نقل قول:
البته آخر هفته فرصتی مهیا میشه تا اشکالات شما بررسی بشه.:n16:
فقط اجالتاً اگر اتوسندباکس فعال است چک کن ببین فایلهای Snagit اونجا نباشند.... اگر در اون لیست بودند به لیست امن انتقال بدهید.
* فکر نکنم خیلی سوت و کور باشه، دیگه هر روز داره چند پست ارسال میشه توسط کاربران.... که اتفاقا الان که چک کردم میبینم خوشبختانه پستهای دوستان مفید هم بوده... و تا حدی زیادی داره در مورد تمام مسائل بحث میشه.نقل قول:
اما در مورد مشکل قبلی شما، دوستی پیشنهاد نصب مجدد کومودو را دادند که ظاهرا نتیجه ای نداشته.... بنابراین فعلا راهی به ذهن نمیرسه، جز اینکه با شما تماس بگیرم و مورد را بررسی و گزارش کنیم.( رجوع به مطالب بالا)
4- نمیشه.
بقیه مطالب را هم دوستمون پاسخ دادند:n16:
ممنون علی جاننقل قول:
راستش من حدود 5 سالی میشه کسپر دارم و خیلی هم ازش راضیم ولی طبق تعریف بعضی دوستان الان میخوام کومودو رو تست کنم
نصب کردم ، یه سری چیزا هنوز خوب دستم نیومده و آزاردهنده هست ، مثلا همین چپ و راست سئوال پرسیدن و به همه چیز گیر دادن هست
اون مشکل نشون ندادن منو ها هم برای خودش درست میشه و دوباره خراب میشه
ممنون از لطفت داداش
سلام علی اقا
موقع نصب هیچ مشکلی نداره و هیچ پیغامی از سند باکس یا هیپس داده نمیشه به عنوان مثال بعد از گرفتن عکس از صفحه دسکتاپ پیامی مبنی براینکه نمیتونه عکس رو توی داکیومنت و یا ادرس دیگه ذخیره کنه حتی بعد از غیر فعال کردن سندباکس و هیپس بازم مشکل باقیه و تا اونجا که میدونم فایلی ازش در سند باکس نیست ولی چشم اگر بتونم دوباره تست و یا عکسی ازش میزارم
ممنونم برای راهنمایی
سلام
وقتی مثلا نود 32 یک فایل را اسکن میکنه یه سری فایل با رنگ آبی مشخص میکنه این فایلها چی هستند ومعنی آنها چیست؟
در تاپیک مربوطه مطرح نمایید!نقل قول: