eu با gift فرق خاصی فکر نکنم داشته باشه فقط gift ریجن فری باید باشه که اکثرا هست، نسخه social club هم تحت social club ــه و تحت استیم نیستنقل قول:
Printable View
eu با gift فرق خاصی فکر نکنم داشته باشه فقط gift ریجن فری باید باشه که اکثرا هست، نسخه social club هم تحت social club ــه و تحت استیم نیستنقل قول:
اون نسخه ای که 225 هزارتومنه شامل امتیازات پیش فروش بازیهنقل قول:
نسخه gift استیم به نظرم از بقیه بهتره.
شما می تونید از طریق trader های استیم خیلی کمتر گیر بیارید حدود 130 - 150
220 تومن :)
باید به این فروشنده های ایرانی آفرین گفت که توی هر بازاری گند میزنن به همه چی. بازی 45 دلاره ( استور ویتنام یا سنگاپور) که کلا این فروشنده ها خودشون خیلی ارزون میخرن بازی ها رو،با دلاری کمتر از 3 تومن براشون در میاد....
حالا بگیم طرف سود خودش و.. هم بگیره،نهایتا میشه 170 تومن،نه دیگه 200 تومن و بالاتر...
نقل قول:
رم 6
پردازنده فنوم 955
تنظیمات هم high
کسی از گرگان و اطراف هست بازی رو تهیه کرده باشه؟
سلام دوستان من بعد از اون مرحله که باید جیمی رو نجات بدم اونجایی که قایق مایکل دزدیده میشه نه برای مایکل و نه برای فرانکلین هیچ ماموریتی نمیاد فقط سیمون به فرانکلین زنگ زد و تیکه بهش انداخت دیگه هیچ جایی برای ماموریت نیست چیکار کنم یعنی بازیش خرابه یا ن؟
scene قرار نیست ریلیز بده؟ :|
کسی سیو بعد از مرحله ی father or son رو نداره تو باگ گیر کردم حسابی اعصابم خورد شده ماموریت جدید بهم معرفی نمی کنه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
دوستان من میخوام کنترل بازیو مخصوصا موقع رانندگی سوییچ کنم رو دسته بازی چطور باید عمل کنم ؟
تو سری های قبلی میشد از تنظیمات سوییچ کرد مثلا کیبورد+موس یا دسته بازی یا حتی دسته بازی+موس رو انتخاب کرد ، ولی اینجا پیدا نمیکنم یا نیست ؟
مچکر از لطفتون
خدمت شمانقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]