دوستان سلام .ایا بازی رو میشه با ریختن پچ بروز کرد.
Printable View
دوستان سلام .ایا بازی رو میشه با ریختن پچ بروز کرد.
سلام . آقا الان آنلکا اومده یوونتوس ولی تو بازی نیس اصن ... آپدیتی جیزی نیومده ؟! دلپیرو هم همین طوریه ... :n03:
بابا پس جواب سواله من چی شد گزارشگر آلمانی از کجا دانلود کنم:n24:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] d l g r atuit .com/fifa-13-patch/fifa-13-commentaries/fifa-13-language-commentary-files.htmlنقل قول:
======================
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . k e t ubanjiwa .com/2012/10/fifa-13-language-commentary-files-14.html
فاصله ها رو حذف کن
موفق بای
دوستان فیفا باز سلام
خیلی وقته من فیفا pc نمیزنم ولی همچنان علاقه به پچ های این بازی دارم
این سایت روبرین پچهای جالبی داره مثلا پچ گیم پلی یا گرافیک یا فیس و چمن
راستی واسه دانلود کردن یوزر نیم میخواد بزنیدکد:http://www.fifakorea.net/pds2/list2.html?lang=en&ca=800000&page=1
underali
111111
سلام دوستان، من یه مشکلی دارم، میخواستم ببینم کسی میتونه حلش کنه؟من بعد از 6 فصل بازی وقتی میرم توی ترانسفر خرید بازیکن تا میاد قراردادش نهایی بشه بازی میپره بیرون، همینجوری تحمل کردم، ولی بعد از 8 فصل همون مشکل رو دارم و همچنین وقتی میرم توی ترانسفر و میخوام بازیکن های خودم رو برای فروش یا قرض بزارم هم میپره بیرون! خواهشاً راهنمایی کنید.
چه جوری پچ ها رو نصب کنم؟نقل قول:
از کجا دانلود کردی؟نقل قول:
عزیز همه پست ها تون رو میتونستی تو یه پست بنویسی اینجوری شلوغ نمیشهنقل قول:
==================================
والا من نسخه پی سی اصلا ندارم و با کنسول بازی میکنم
ولی اصولا قبلا با پی سی پچ میگرفتم و نصب میکردم اکثرا فایل اجرای بودند یا همراهشون یا فایل راهنما بود که اکثرا همونجا که دایرکتوری بازی بود باید میریختی همین
از دوست عزیز که واسشون گذاشتم بپرس شاید راهنمایتون بکنه
تو اون سایت فیفا کره که دوستمون گذاشته برید خیلی سایت کاملی هست من فیفا 10 و 11 رو پچ هاشو برای دوستام از اونجا دان میکردم خیلی کامله
دو شب قبل خیلی کند بود سرور فیفا...الان ابدیت اومده؟