ممنون از پاسخنقل قول:
همیشه همین جور استفاده میکردم اما فکر میکنم کلید رایگان رو خودش تبدیل میکنه به انتی ویروس . اینجور نیست؟ سایتی میشناسید که کلید اینترنت سکوریتی رو بده؟
Printable View
ممنون از پاسخنقل قول:
همیشه همین جور استفاده میکردم اما فکر میکنم کلید رایگان رو خودش تبدیل میکنه به انتی ویروس . اینجور نیست؟ سایتی میشناسید که کلید اینترنت سکوریتی رو بده؟
خواهش میکنمنقل قول:
همین 2 هفته پیش فعالسازی کردم و مشکلی ندیدم، مگر اینکه در این چندروز شده باشه که بازم بعیده، چون کاربری دوست داره به حالت آزمایشی از نسخه اینترنت سکیوریتی استفاده کنه، اگه با این روش به آنتی ویروس تبدیل شه، به چه درد میخوره اونوقت.
در اینترنت یه جستجو بزنید سایت های زیادی رو میاره
موفق باشید
سلام
دوستان من همیشه با لایسنس کی انتی ویروسم رو اکتیو میکردم ولی الان چند روزیه که اصلا به سرور وصل نمیشه و انتی ویروس غیرفعال شده . با -پ ر و ک س ی هم امتحان کردم ولی فایده نداشت
چکار کنم ،کاملا گیج شدم
برای منم همچین اتفاقی افتاد. الان شده آنتی ویروس.نقل قول:
سلام
دوستان توی نسخه جدید نورد لایسنس ها را باید تبدیل کرد یا نیازی نیست؟
سلامنقل قول:
منم به همین مشکل گرفتار شدم.کسی راه حلی نداره؟
سلام
برای من این اتفاق افتاد که اسمارت سکیوریتی پس از دادن کلیدهای ترایال به آنتی ویروس تبدیل شد چند بار هم آنیستال کردم دوباره اینستال کردم همینطور شد. دست آخر اینترنت سکیوریتی نصب کردم مشکل حل شد.
اقا یه سوال من تو حالت سیف مد نسخه 2018 رو میزنم اسکن بشه ولی در حالت سیف مد اجرا نمیشه جریان چیه
سلام
من از وقتی eset internet security نصب کردم ، قسمت data usage و network monitor در تسک منیجر از کار افتاده.
تو خود فروم ایست هم این مشکل مطرح شده اما کسی راه حلی پیدا نکرده.
لطفا اگه کسی راه حلی داره منو راهنمایی کنه
مرسی
کسی در مورد آپدیت آفلاین و یا تغییر سرور آپدیت نسخههای 9 به بالا اطلاعاتی داره؟
شاد باشید:n12: