مادربرد سیستم هارو میخوام MSI H81M-P33 بگیرم .کارت شبکه onboard داره.
به نظر شما همین کافیه واسه کلاینت و سرور؟عایا؟
Printable View
مادربرد سیستم هارو میخوام MSI H81M-P33 بگیرم .کارت شبکه onboard داره.
به نظر شما همین کافیه واسه کلاینت و سرور؟عایا؟
دمت گرم دستت درد نکنه خدا خیرت بده واقعا کمکم کردی خیلی تو وقتم صرفه جویی شد.:n12:
بازم ممنون.:n16:
سلامنقل قول:
آره دیدم مادربورد خوبی بود؛ همین کافیه.
سلام و مرسی.
آقا الان فرض رو بر این میگیریم که من دو سر کابل رو سوکت هاشو(RJ.45) زدم و میخوام بدونم اتصال درسته یا نه! :n01: (منظورم اتصال سوکت هاست!)
چیکار میتونم انجام بدم؟:n13:
سلامنقل قول:
بهترین راه که استفاده از Tester هست. یه وسیله ای دو تکه هست که یکیش به یه سر کابل و اون یکی هم به سر دوم کابل وصل میشه و توی اون نشون میده که قدرت ارتباط چقدره و سالم هست یا نه.
اما اگر تستر نداری فقط می تونی روی دو تا سیستم تست کنی. مثلا دو تا سیستم رو تنظیم کن که بتونن File Share کنن و بعد کابل رو بزن و ببین می تونی یه فایل کپی کنی یا نه. این کار رو واسه همه ی کابل ها انجام بده.
البته اگر از نوع کابل مطمئنی و بتونی درست سوکت بزنی میتونی تست هم نکنی، ولی خب به ریسکش نمی ارزه که همه ی کارها رو انجام بدی بعد بفهمی که کابل مشکل داشته.
ممنون خیلی زیاد.:n16:
پس اینطور میشه.
1-کارت شبکه که نمیخواد! داریم انبورده!
2-سر کابلهای cat5e رو سوکت میزنیم.درسته ؟ (دو برابر سیستم ها سوکت میخرم)
3-کلاینت و سرور رو به سوییچ (16 پورت مد نظرمه!) وصل میکنیم؟
4-یه هر سیستم یه ip میدیم.(البت منظم!)
5-بعد برنامه مدیریتی رو نصب میکنیم.)فک کنم نرم افزار [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خیلی به دردم بخوره!....)
6-و بعدش یا علی دیگه شروع کاسبی!!:n20:
7-این مراحل رو درس گفتم؟ چیزی از قلم نیفتاد یا اشتباه شده باشه
8-من اولین تجربمه تو این کار به نظر چه چیزهایی رو باید رعایت کنم.؟
9-فقط یه سوال دیگه دارم! cpu سیستمIntel Pentium G3220 Haswell هستش و گرافیک داخلی داره.به نظرت این gpu به کارم میاد یعنی میشه گرافیک نگیرم!!؟(البت بعید میدونم!!)
10-ممنون از راهنماییهای کاملت داداش.:n16:
سلام
1. درسته دیگه نمیخواد؛ کارت شبکه ی خودش هم خوبه و 1000 هستش.
2. درسته. اگر داری اون جا رو کابل کشی میکنی و هنوز کابل نخریدی برو Cat6 بخر. یهتر از Cat5e هست و برای آینده هم خوبه.
3. درسته. همه رو به سویچ وصل می کنی.
4. درسته. باید همه ی IP ها توی یه رنج باشه.
5. از این برنامه استفاده نکردم؛ ولی هرچی باشه خوبه، ولی قبلش اگر کسی داره برو و مشکلاتش رو ازش بپرس؛ Backup این برنامه خیلی مهمه چون شارژ Account ها توی اون نگهداری میشه و ممکنه بعدا داستان بشه.
6. پول دار شدی دست ما رو هم بگیر :n02:
7. اگر سیستم ها رو همه رو یکی میخری، یه چیزی یادت رفت: Backup. من قبلا برای چند نفر کافی نت راه انداختم؛ برای سیستم هاشون با Acronis یه Backup می گرفتم؛ هم سریع همه رو نصب می کردم و هم اگر یه سیستم به مشکل می خورد کمتر از 10 دقیقه طول میکشید تا مثل روز اول بشه.
پس اگر سیستم ها همشون یکیه، روی یکی همه ی تنظیمات رو انجام بده (به غیر از IP و نام سیستم و برنامه هایی که باید برای هر سیستم جداگانه تنظیم بشن) و بع از اون یه Backuo با Acronis True Image بگیر و اون رو روی باقی سیستم ها برگردون. بعد همون ایمیج رو روی هارد هر سیستم هم نگهدار. اینطوری اگر یه سیستم خراب شد سرع Backup رو برمیگردونی و بعد برنامه های آخر رو نصب می کنی و آخرین تنظیمات رو انجام میدی و همین؛ سیستم دوباره برمیگرده و شروع به کار میکنه.
البته اگر سیستم ها یکی نیست هم راه های دیگه ای داریم. مثل Sysprep توی ویندوز 7 به بعد.
یه چیزی هم یادت باشه؛ همیشه یه سری برنامه ها هستند مثل Anti-Virus و مرورگر وب و ... که همیشه باید نسخه ی جدیدشون نصب بشه، اونا رو یچ وقت توی سیستم اول نصب نکن که میخوای ازش Backup بگیری؛ سعی کن سیستم اول یه جورایی خام باشه؛ بعد اون برنامه های جدید رو جداگونه نصب کن. اینطوری شاید هر سالی یکبار نیاز باشه که ackup جدید بگیری.
8. مورد 7 رو بخون. و یه مقداری که بگذره و مشکلات اصلی دستت بیاد راه میافتی.
9. بستگی داره که چه بازی هایی رو بخوای اجرا کنی.
آقا محمد دستت درد نکنه باور کن خدا وکیلی کارت جایی گیر باشه امروز فرداست که راه بیفته از بس دعات کردم!!!!!:n18: خدا خیرت بده واقعا کمکم کردی. مرسی داداش:n16:
یعنی این پیشنهادت حرف نداشت خیلی خیلی خوبه یه همچین برنامه ایی.باور کن فکر نصب ویندوز و برنامه و بازی رو میکردم ماتم میگرفتم!:n28: دمت گرم رییس :n06:
طبق معمول سوال برام پیش اومده!
1-این برنامه از ویندوز هم backup میگیره؟ .... فرض رو بر ایم میزاریم که backup گرفته شده و میخوام رو یه سیستم که اصلا ویندوز نداره Restore کنم؟جواب میده؟ باید رو سی رایت شه و بوت کنیم؟ یا فقط وقتی ویندوز خرابه و به زور بالا مید کار میکنه!!؟(منظورم اینه یعنی حتما باید ویندوز باشه و از داخل ویندوز ریستور کرد؟)
2-ویندوز رو جدا بکاپ میگیره برنامه هارو جدا؟ یا از رو هارد بکاپ میگیره؟
3-کدوم نسخه رو نصب کنم به نظر شما بهتره؟ 2012؟ 2013؟ 2014؟(این نظر شخصیمه= درسته ورژن جدید بهتره اما معمولا پچ و کرک مشکل دارن!!!!)
3-سوالامو زیاد نمیکنم برنامه رو مینصبم ببینم چی به چیه!!!:n16:
:n12::n12::n12::n12::n12::n12::n12::n16::n16::n16: :n16::n16::n16::n16:
سلام
ممنون؛ کاری نکردم؛ بازم خوشحال میشم تجربیاتم رو تو این زمینه در اختیارت قرار بدم. خیلی مخلصم :n16:
1. آره از همه چیز میتونه Backup بگیره؛ مثلا شما بهش میگید که از کل پارتیشن C بگیره و اونم میگیره؛ حالا هر چی که توی C میخواد باشه.
نیازی به ویندوز نداره؛ سیستم فقط یه هارد داشته باشه کافیه (حتی اون هارد اصلا پارتیشن بندی هم نشده باشه).
بستگی به حجم ایمیجی که میگیره داره، میتونی هم اونو توی یه فلش یا هارد اکسترنال و یا DVD بزنی و ازش استفاده کنی.
2. از هارد Backup میگیره.
3. نیازی نیست که نسخه ی نصبی رو نصب کنید؛ نسخه ی Bootable رو روی CD رایت کن یا تو فلش بریز و از اون استفاده کن. (آخرین نسخه بهتره)
به صورت کلی:
- روی هارد ویندوز نصب کن و تنظیمات رو انجام بده و برنامه ها رو نصب کن.
- برنامه ی Acronis True Image ر نسخه ی Bootable رو از یه سایتی دانلود کن.
- از پارتیشن ویندوز (و اگر ویندوز 7 به بعد نصب می کنی، از اون پارتیشن 100 یا 350 مگابایتی) ایمیج بگیر و داخل یه پارتیشن دیگه از هارد بریز.
- هارد باقی سیستم ها رو به این سیستم وصل کن و کل هارد رو روی هارد جدیدی Clone کن؛ اینطوری هم پارتیشن ویندوز رو کپی کردی و هم توی یه پارتیشن دیگه همون ایمیج رو داری.
- هارد رو به سیستم ها وصل کن و باقی تنظیمات رو انجام بده.
پس فردا خدای نکرده یه سیستم خراب شد و خواستی Image رو برگردونی:
- اون CD بذار و بوت کن و برو توی همون پارتیشن که Image رو اونجا گرفتی، از اونجا انتخاب کن و بگو که توی C برگردونه.
- خیلی سریع این قضیه تموم میشه.
این تجربه ی من بوده؛ چون مثلا حجم ایمیج ممکنه مثلا 15 گیگ بشه؛ پس بهتره که یه نسخه از اون ایمیج توی یه پارتیشن از همه ی هاردها باشه؛ حجم کمیه، ولی خب دیگه بعدا دردسر نداری برای اینکه بگی اونو رایت کنی و یا از توی فلش و... به برنامه ی Acronis برسونی که برگردونه.
بازم سلام رفیق:n16:
با یه اصطلاح برخورد کردم به نام "پینگ" اصلا یادم نمیاد که شنیده باشم برام خودمم عجیب بود!!
امکانش هست این اصطلاحاتی که استفاده میشه رو با یه توضیح مختصر و خودمونی! تعریف کنی؟
با سپاس فراوان