مورینیو: رضایت هواداران برایم مهمتر از هر چیزی بود
مرجع خبري رئال-مادريد: خوزه مورینیو در اولین صحبت هایش پس از تمدید قراردادش با رئال مادرید تا 2016 گفت : خیلی خوشحالم . اگر این طور نبود ، این قرارداد را امضا نمی کردم . دوست داشتم نه فقط من ، بلکه مادریدیسموها هم راضی باشند . مدیر ، خوزه آنخل سانچز و دیگر اعضای هیئت مدیره ، به من اعتماد کردند و فکر کردند که من مربی ایده آلی برای این پروژه تا سال 2016 هستم . بیش از هر چیزی رضایت مادریدیسموها برایم شرط بود . فکر می کنم که اکثریشتشان از این تصمیم هیئت مدیره که تصمیم من هم بود ، راضی باشند . با تماسهایی که با بازیکنان در ماه های اخیر داشتم و بررسی شرایط ، حسم این است که تیم هم عموما از این تصمیم ، خرسند است . همسرم و بچه هایم که مرکز ثقل تصمیمات حرفه ایم هستند هم از این تصمیم ، رضایت دارند. *دلایل برای تمدید: مربی پرتغالی در مصاحبه با وبسایت رئال مادرید در مورد علل تمدید قراردادش گفت : این پروژه ، برنامه های خاصی را دنبال می کرد . تصمیم مدیر چیز یبود که در فوتبال امروز ، رایج نیست . این که به بلندمدت فکر کنیم . همیشه به کار و شخص من ، اعتماد کرد . "حسی" که همیشه داشت خیلی مهم بود ، به خصوص در زمانی که من گفتم که شاید بروم . همیشه گفته ام که او برایم خیلی مهم بود و البته همین طور حس هواداران و تیم و این که چقدر نسبت به کار من ، مطمئن باشند . من آرام آرام چیزهای بیشتری را از این باشگاه و کم و کیف کارم ، یاد گرفتم و با مشکلات کوچکی که در تمامی تیمها و افرادش وجود داشتند ، سازگاری پیدا کردم و خوشحالم که ادامه می دهم و برنامه ورزشی رئال مادرید برای آینده را طراحی می کنم که طبیعتا می دانیم که باید چه فکری در مورد فردایمان داشته باشیم . این چیزی است که برایش در دو فصل اخیر ، تلاش کردیم . کار کردن برای آینده و فکر کردن به جلو . اگر به تیم نگاه کنید ، می بینید که با قطعیت از تفکرمان برای آینده می گویند . اما در باشگاهی با این عظمت ، باید نتیجه گرفت . باید برنده شد و این کاری است که در دو سالی که گذشت برایش تلاش کردیم و در چهار سال آینده هم برایش تلاش خواهیم کرد. *اهداف برای فصل بعد: مورینیو گفت که در سال دوم ، همان طور که طرح ریزی کرده بودیم لیگ را بردیم و باید ببینیم که چه می شود . اما این گونه نبود که تمام فکر و دکرمان را به این کار اختصاص دهیم چرا که فایده ای ندارد . تنها فکر و ذکرمان این بود که این گروه باید چه کار کند که در موردش کاملا مطمئن بودیم . این که با حرفه ای گری و تعهد ، کارمان را انجام دهیم . همیشه تا جایی که می توانیم و بر اساس حد و مرزهایی که تاریخ رئال مادرید دارد ، کارمان را انجام دهیم . این جا و با این امید ، برنامه های کارمان را برای امروز و فردا می چینیم . یک پروژه چهار ساله دیگر داریم و باید از آن لذت ببریم.
مورینیو به عنوان مدل پورشه دیزاین!
نگاهی به عکسهای برتر مورینیو در 2سال حضور در برنابئو
زیدان: قهرمانی در اروپا ضروری است
مرجع خبري رئال-مادريد: زین الدین زیدان ، اسطوره فرانسوی با یکی از وبسایت های هواداری خود مصاحبه کرد و به بررسی فصل گذشته رئال پرداخت . وی در مورد اهمیت قهرمانی اروپا گفت : قهرمانی اروپا ، ضروری است . می توانستیم امسال به آن برسیم اما سال بعد ، خواهیم رسید . این رویا امسال خیلی نزدیک بود اما بایرن مونیخ مانعش شد : نیازی نیست که در آن بازی متوقف شویم . گاهی اوقات شرایط به سود ما هستند و گاهی نه . حذف در ضربات پنالتی ، یک حادثه است و نمی توان در موردش بحث کرد . زیدان به تمجید از دو هموطنش در تیم پرداخت : کریم هنوز جا برای پیش فصل دارد . امسال نشان داد که چه توانایی هایی را می توان از او انتظار داشت . علاوه بر گلهایی که زد ، به خاطر کارش برای تیم ، ماندنی شد . هنوز جوان است و می تواند خیلی بهتر شود . حالا باید برای تیم ملی کشورش در یورو ، همین گونه باشد و فصل فوق العاده ای را به اتمام رساند . در مورد رافائل واران نیز زیزو به تمجید پرداخت . بازیکن جوانی که زیاد در تیم مورینیو بازی نکرد اما در همان مقدار هم درخشید : در هر بازی که انجام داد ، خوب جنگید . پانزده بازی انجام داد . برای فصل اول ، کارش فوق العاده بود . درون زمین جواب داد . همه از او راضی بودند . باهوش است و زود یاد می گیرد . اگر همچنان با په په ، راموس ، آلبیول و مارسلو بازی کند ، خیلی پیشرفت می کند . زیزو در پایان در خلاصه ای از فصل گفت : این یک نبرد مردانه بود . توانستیم بر بارسلونا غلبه کنیم و هدفمان پیشروی است . شرایط مشکلی را داشتیم اما هرگز کم نیاوردیم . رسیدن به 32 برد از 38 بازی را می توان خارق العاده خواند.