در تاپيك خودتون دنبال كنيد لطفا و سوالتون رو يك جا بپرسيدنقل قول:
Printable View
در تاپيك خودتون دنبال كنيد لطفا و سوالتون رو يك جا بپرسيدنقل قول:
سلام
من وسترو 1510 دارم، روش برنامه (finger touch( protector suit رو نصب کردم، ، وقتی یه فولدر می سازم که فقط با اثر انگشت باز بشه، این مشکل پیش میاد که اولا هر فایلی رو بخام تو اون فولدر بریزم، خیلی طول می مس کشه، به دلیل incrypt کردن و غیره، بعدش یه چیز عجیب اینه که اگر رو اون فولدر راست کلیک کنم و delete رو بزنم اون فولدر به راحتی پاک میشه. بدون اینکه رمزی چیزی بخاد. و محتواتشم پاک میشه، آیا راه حلی دارد، که از این کار جلو گیری شود...
سوال دومم اینه که چه برنامه ای سبکی برای قفل مردن فولدر ها پیشنهاد می کنید
ممنون
درود
من یک 5738 جی دارم ایسر بعد میخواستم بدونم اگر همیشه به برق باشه موقع استفاده کردن ایا مشکلی بوجود میاد فروشنده گفت به هیچ وجه باطری در نیار
ذر کل چون زیاد استفاده میکنم راه حلی داره
ممنون
سلام یه مشکل با بلوتوس sony fw 490jab
نمی تونم زمانی که روی فایل مورد نظرم کلید میکنم ومی خوام از طریق بلوتوس بفرستم این پیغام رو میده
bluetooth device not font
please verify that your bluetooth devise is properly connected and turned on.
حتی درایور مربوط به بلوتوس رو هم دانلود کردم از سایت سونی و نصب کردم اما بازم حل نشد
یه مدتی کار میکردا اما ...
یه سوال دیگه چه طور میشه با وایرس لپ ناپ شبکه ها رو سرج کرد ایا میشه یا باید به مودم وصل کرد
اگه میشه تنظیماتش چطوریه ؟
نقل قول:
اگر با تفنگ هم اومدن مجبورت کنن باتری رو دربیاری قبول نکن!
به برق باشه ایرادی نداره اما به نظر من هفته ای یک بار باتری تو مصرف کن.
حقیقتش این پارتیشن بندی خود ویندوز زیاد دقیق نیست من بهت هرنس بوت سیدی رو پیشنهاد میکنم که آکرونیس یکی از نرم افزاراش هست برای پارتیشن بندی. من وقتی با آکرونیس اومدم بالا این سیستم لینپوس لینوکس پاک کردم فضا اشغال کرده بود .نقل قول:
سلام دوستان من یه لپ تاپ hp nc6000 دارم توی کاتالوگش نوشته که وایرلس و بلوتوث داره ولی کار نمی کنه و هیچ گزینه ای نداره می خواستم بدونم میشه قطعشو بخرم ؟آخه مدل این لپ تاپ قدیمیه گفتم شاید تو بازار نباشه...
یه سوال دیگه :من سوکتی رو که به مودم کامپیوتر خونگی وصل می کردم و کارم می کرد رو به لپ تاپ وصل کردم وخطا میده می گه در مودم یا جا های دیگه اشکال وجود داره (فکر کنم خطای672)واین در حالیه که با یه خط دیگه باهاش به اینترنت وصل شدم...اگه علت رو بگید ممنون میشم.
شما وقتي در نزديكي يك شبكه مبتني بر Access Point باشيد بدون نياز به چيزي ميتونيد به راحتي بهش وصل بشيد ، اما براي وصل شدن بصورت AdHoc بايد تنظيمات IP انجام بديدنقل قول:
به انجمن شبكه مراجعه كنيد
سلام
من یه cw14fx خریدم اما با بلوتوثش مشکل دارم هیچ دیوایسی رو پیدا نمی کنه
ممنون میشم اهنماییم کنید