آره ...منظورم بهترین بازیه سال بود...:46:نقل قول:
Printable View
آره ...منظورم بهترین بازیه سال بود...:46:نقل قول:
محتوای مخفی: نقد بازی
برادر چی میشد عکسارو بزاری تو اسپویلر؟:41:نقل قول:
یا مثلا لینکشونو بزاری؟:13:
گذاشتمش.:10:نقل قول:
بچه ها سایتی برای فروش این بازی سراغ ندارین ؟
بچه ها من یه جای بازی گیر کردم عکشم میزارم . هی میگه E رو بزن بعد هر چی میزنم منو میکشه با یارمو
کمک کنید . 2 روزه اینجای بازی گیر کردم .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد یارمو پرت میکنه اونور خودمو یه تیر میزنه میمیرم .
اگر دیدین یه مرحله جلو نمیره و مشکل داره ریستش کنید مرحله رو. طبیعتا اگه اون دکمه هایی که میگه رو بزنید باید طرف رو له کنید.نقل قول:
لطفا یکی راهنمایی کنه که چجوری میشه bf3 رو آنلاین بازی کرد. چون بتلفیلد فقط آنلاینش حال میده single player ضعیفه!
با خریدن نسخه ی اصلی بازی. خرید cd key و ...! :20:حالا حالا ها منتظر کرک شدن و این حرفا نباش که بتلفیلد 2 هنوز بگیر نگیر داره بعد از این همه سال :دینقل قول:
[میدان نبرد ۲۱۴۳ در میدان نبرد ۳
شاید این نشان میدهد یک ادامه از بازی میدان نبرد ۲۱۴۲ در حال ساخت است و این موضوع در عکس در بازی میدان نبرد ۳ مشخص است. بلاگ طرفدارن میدان نبرد از میدان نبرد ۳ میگوید:در نقشه جدید این بازی با نام Wake Island در روی دیواری شمارگان ۲۱۴۳ حک شده بود.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 1002x560. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این سایت گفته است که DICE ممکن است این نشان را به عنوان ساخت یک بازی در زمان اینده در جهان نشان داده باشد که عاقبت ادامه بازی میدان نبرد ۲۱۴۲ نیز ساخته خواهد شد. چنان چه در نقشه های میدان نبرد ۲ نیز موضوع مشابهی بود این بازی سال ۲۰۰۶ توسط DICE ساخته شد و در مورد جنگ در اینده دور بوده است زمانی که کره زمین یخبندان میکند و ملت ها به جان هم می افتند.
منبع:
کد:http://www.dbazinews.com/?p=13308