بنده خدا چند صفحه پیش لینک مستقیمشم گذاشت فکر کنم، Persiangig آپلود کرد.نقل قول:
Printable View
بنده خدا چند صفحه پیش لینک مستقیمشم گذاشت فکر کنم، Persiangig آپلود کرد.نقل قول:
در مورد اولی که من چنین چیزی ندیدم ولی در مورد دومی برای خودمم پیش اومد که بعد از پاک کردن net frame work و نصب دوباره ی اون از خود فایل RGSC تونستم rgsc رو اجرا کنم بعدش باز بازی نیومد فهمیدم که باید lunch gta iv رو هم بریزم از کرک بعدش ریختم و درست اومد موقع سیو کردن یادتون باشه یک پیغام میاد که میگه اکانت درست کنین شما اونو بزنین بعد برین روی گزینه ی offline بعدش هم یک اکانت بسازین درست میشه.نقل قول:
در رابطه با نمره ها هم که من نمیدونم برای چی اینقدر کمه مال من که عالی بود و کرش هم نمی کرد!
البته بازم پچشو میگیرم چون با این کارت گرافیک من بازم لگ میده چون که من همه ی تنظیمات رو بالا بردم در ضمن این درجه ی تنظیم اولی خیلی از حافظه ی کارت گرافیک رو میبره یادتون باشه.
فکر کنم اشکال از درایورام باشه چون خیلی قدیمین(177.77)
آهان من درایورم 178.13 whql هست .... شاید برا این سایه ها اون مدلیه ... به نظر شما 180.84 رو بریزم حل میشه ؟!
فکر کنم به احتمال زیاد حل شه چون من با اون کرتم مشکل در نور چراغ برق داشتم که کمی غیر طبیعی بود من که دانلود میکنم میریزم.نقل قول:
در ضمن اگه خیلی detail بالا ببرین بازی آهسته میشه من خودم تا جایی که گرافیکم جا داشت بردم البته کمی کمتر ولی خوب از این ور شهر اون برج های ته شهرم دیده میشد!!!!
مطمئن باشید مشکل از همینه !نقل قول:
فکر کنم اشکال از درایورام باشه چون خیلی قدیمین(177.77)
درایور بتای آخر رو دانلود کنید ...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بازی همه چیش خوبه فقط می خام بدونم با گرافیک 8500 تنظیماش میتونه بالاتر بره؟
بعدش beny عزیز واسه گرافیکم کدوم آپدیت رو دانلود کنم.
ببینید دیگه سوالات تکراری نپرسید ! بازی هنوز با مشکلات زیادی روبه رو است . پس نمیشه گفت که با کدام کارت گرافیک در چه حدی اجرا میشه ! الان شما بازی رو خراب فرض کنید و سعی کنید تا پچ و درایور های معتبر مانند لینک زیر اصلا بازی رو انجام ندید که فقط وقتتون گرفته میشه !نقل قول:
اخرین درایور رو طبق ویندزتون نصب کنید !
از لینک زیر :
کد:http://downloads.guru3d.com/GeForce-Forceware-180.84-Windows-Vista-32-bit-download-2139.html
ایشالا فردا میرم تو ولیعصر ببینم می تونم پیدا کنم!!!!!!
کسی می دونه دقیقاً کجا ها دارن؟؟؟
دوستانی که بازی رو از تکین گرفتن
روی جلد بازی ارم تکین داره یا نه؟؟؟؟از کجا بفهمم کدوم مال تکین هستش؟؟؟
مثل اینکه بعضی افراد فقط میخواند پست الکی بدند !نقل قول:
اگه من بگم فلان مغازه شما اگه اونجا نداشت جاهای دیگه نمیری ؟
خوب مطمئنا همه جا رو میگردی دیگه ! همه مغازه ها رو بگردی پیدا میشه ! این که سوال نداره !