دوستان بانک ایرانیان اعتباری بهش هست ؟
جدیدا سپرده 3 ماه با 23 درصد سود میده اما باید حداقل 30 میلیون بگذاری
Printable View
دوستان بانک ایرانیان اعتباری بهش هست ؟
جدیدا سپرده 3 ماه با 23 درصد سود میده اما باید حداقل 30 میلیون بگذاری
سلام . سود یک ماه بعد از افتتاح واریز میشه .البته بعضی از صندوقها روزانه سود رو واریز میکنند مثل عسکریهنقل قول:
رفتار بانکها و تلاششون برای جذب پول و رقابتشون در پرداخت سود , یه جورایی علامت بالا رفتن نرخ ارز و طلا و ملک و کالا در آینده ی نزدیک هست .ظاهراً روزهائی سخت تر از این روزها در راهه .
سلام . واحد اندازه گیریِ سود , درصد در سال هست . سود روزشمار 20% یعنی 20% در سالنقل قول:
نقل قول:
ممنون بنده حدود 30 م گذاشته بودم روز شمار ملت 22 درصد امروز دیدم 115000 ت به حسابم واریز شوده!!!!:n04: این که میشه 7 درصد! البته 7 بهمن حساب باز کرده بودم نمیدونم چطوری سود حساب میکنن.
اگر هنوز یک ماه از افتتاح نگذشته پس بانک ملت اول هر ماه پرداخت میکنه . شما هفت بهمن حساب باز کردین . باید حدود 400 ت واریز بشه . ازشون سوال کنین . درضمن تا حالا نشنیدم ملت روزشمار 22% بده .نقل قول:
نقل قول:
نه 7 بهمن باز کردم.
طرحه جدیده کفه 10 میلیون 22 درصد روز شمار میتونی واریز و برداشت داشته باشی.
دوستان با تجربه در زمينه بانكداري
يه سوال خيلي مهم .
در بين بانكها كدوم بانكها روز شمار و بلند مدت از همه بيشتر سود ميدن؟
بلند مدت تو سررسید بانک پارسیان 180 درصد سپرده ممتاز-بانک پاسارگاد هم 180 هست که مشخص نیست تا آخر امسال باشه یا نه.نقل قول:
یه سری طرح های ویژه هستن که سودهاشون خوبن و ماه به ماه واریز میشن بلند مدت هستن خوبن.اگه روز شمار میخوای بانک شهر خوبه.بانک پاسارگاد هم سپرده ای داره که 5 سال هست ولی از یکسال به بعد 22 درصد حساب میشه قبل یکسال هم 20 درصد میتونی واریز و برداشت کنی کف موجودی هم نداره