ﺳﺎﻣﺎﻥ ﺟﻮﻥ ﺍﯾﻨﺒﺎﺭ ﻓﺮﻕ ﺩﺍﺭﻩ . ﭼﻮﻥ ﺷﺮﺍﯾﻂ ﺗﯿﻢ ﻣﺎ ﺍﻻﻥ ﺧﯿﻠﯽ ﺑﻬﺘﺮ ﺍﺯ ﺷﻤﺎﺳﺖ :20:
Printable View
ﺳﺎﻣﺎﻥ ﺟﻮﻥ ﺍﯾﻨﺒﺎﺭ ﻓﺮﻕ ﺩﺍﺭﻩ . ﭼﻮﻥ ﺷﺮﺍﯾﻂ ﺗﯿﻢ ﻣﺎ ﺍﻻﻥ ﺧﯿﻠﯽ ﺑﻬﺘﺮ ﺍﺯ ﺷﻤﺎﺳﺖ :20:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگر چه چندین ماه به بازگشایی دوباره بازار نقلوانتقالات بافی مانده است،ولی بازار شایعات در روزنامهها و رسانههای مختلف داغ است.
نام بازیکنان مختلفی در خبرها و گزارشها آمده که منچستریونایتد قصد دارد آنها را در تابستان به خدمت بگیرد.
به گزارش The Mirror وسلی اسنایدر،ستاره اینترمیلان و تیم ملی هلند بازیکن مورد علاقه سران یونایتد است و آنها در تابستان برای جذب این بازیکن وارد مذاکره خواهند شد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از طرف دیگر روزنامههای Sun و Daily Mail گزارش دادهاند که اشلی یانگ یکی از بازیکنانی است که منچستریونایتد قصد دارد به خدمت بگیرد.
همچنین به خاطر بازنشستگی ادوین فندرسار در پایان فصل،Daily Mail گزارش داده که یونایتد برای جانشینی وی مانوئل نویر،رنه آدلر و دیوید دهخئا را در نظر دارد.
این نامها بازیکنان دیگری هستند که رسانهها و روزنامههای مختلف گزارش دادهاند که یونایتد قصد دارد آنها را در تابستان به خدمت بگیرد:
فرناندو یورنته (آتلتیک بیلبائو)،عدنان (آندرلخت)،الکس چمبرلین (ساوثهمپتون)،محمد دمیرسی (بشیکتاش)،جردن هندرسون (ساندرلند)،جک رادول(اورتون)،گرت بیل(تاتنهام)،داگلاس کوستا (شاختار دونتسک)،دنیل دهروسی (آ.اس.رم)،کارل جنکینسون (چارلتون)،چارلی آدام (بلکپول)،آنجلو هنریکز (یونیورسیداد شیلی).
باشگاه منچستریونایتد سیاستی دارد که به دنبال آن در مورد هیچیک از این خبرها اظهار نظر نمیکند.
کد:http://manutd.ir/news.aspx?id=814&TITLE=%D8%B4%D8%A7%DB%8C%D8%B9%D8%A7%D8%AA%20%D9%86%D9%82%D9%84%E2%80%8C%D9%88%D8%A7%D9%86%D8%AA%D9%82%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AA:%D9%85%D8%A7%D9%87%20%D9%85%D8%A7%D8%B1%D8%B3
---------- Post added at 07:15 PM ---------- Previous post was at 07:15 PM ----------
امیدوارم....چون دوس دارم با تمام قدرتتون بیاید تو زمین:5:نقل قول:
اونوقت بد میبینید هاااااااااااااااااا :دی:27::21:نقل قول:
امیدوارم....چون دوس دارم با تمام قدرتتون بیاید تو زمین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اره...بعد میبینیم:46:نقل قول:
خوب رسیدیم به ماه آوریل!:20: یکی از سرنوشت سازترین ماه ها برای تیم های بالانشین لیگ برتری خصوصا یونایتد!:40:
با اجازه رفقا یه مروری کنیم بازی های این ماه یونایتد و البته رقبای اصلی منچستر در پریمیر لیگ، اف ای کاپ و چمپیونز لیگ:
13 فروردین:
وستهام - منچستریونایتد | نتیجه بازی رفت: 3-0 به سود یونایتد | عملکرد وستهام در 5 بازی اخیرش: 10 امتیاز که 9 امتیازش از بازی های خونگیش بوده | نکته جالب: برد خانگی 4-0 مقابل یونایتد در کارلینگ کاپ
آرسنال - بلکبرن | نتیجه بازی رفت: 1-2 به سود آرسنال | عملکرد بلکبرن در 5 بازی اخیرش: 2 امتیاز که هیچ امتیازی در خارج از خانه نگرفته.
استوک سیتی - چلسی | نتیجه بازی رفت: 2-0 به سود چلسی | عملکرد استوک سیتی در 5 بازی اخیرش: 7 امتیاز که هر 7 امتیازش از بازی های خانگیش بوده.
14 فروردین:
منچسترسیتی - ساندرلند | نتیجه بازی رفت: 1-0 به سود ساندرلند | عملکرد ساندرلند در 5 بازی اخیرش: 1 امتیاز! که اونم خارج از خانه بوده! نکته جالب: همین چند وقت پیش تونست از آرسنال در امارات یه مساوی بگیره!
17 فروردین:
چلسی - منچستریونایتد | نتیجه آخرین دیدار این دو تیم: 2-1 به سود چلسی
20 فروردین:
منچستریونایتد - فولهام | نتیجه بازی رفت: 2-2 | عملکرد فولهام در 5 بازی اخیرش: 5 امتیاز که 1 امتیازش از بازی های خارج از خونش بوده. نکته جالب: فولهام تو خونه سیتی یه مساوی بگیره و تو خونه خود چلسی رو متوقف کنه و اونجاه هم یه مساوی بگیره.
چلسی - ویگان | نتیجه بازی رفت: 0-6 به سود چلسی | عملکرد ویگان در 5 بازی اخیرش: 4 امتیاز که 1 امتیازش از بازی های خارج از خونش بوده. نکته جالب: تساوی ویگان در اواخر ماه فوریه در آنفیلد تنها نکته قابله ذکره.
21 فروردین:
بلکپول - آرسنال | نتیجه بازی رفت: 6-0 به سود آرسنال | عملکرد بلکپول در 5 بازی اخیرش: 5 امتیاز که 4 امتیازش از بازی های خانگیش بوده. نکته جالب: پیروزی 3-1 بلکپول در مقابل تاتنهام.
22 فروردین:
لیورپول - منچسترسیتی | نتیجه بازی رفت: 3-0 به سود سیتی | عملکرد لیورپول در 5 بازی اخیرش: 7 امتیاز که 4 امتیازش از بازی های خانگیش بوده.
23 فروردین:
منجستریونایتد - چلسی
27 فروردین:
منچسترسیتی - منچستریونایتد | نتیجه آخرین دیدار این دو تیم: 2-1 به سود یونایتد
وستبرومویچ - چلسی | نتیجه بازی رفت: 6-0 به سود چلسی | عملکرد وستبرومویچ در 5 بازی اخیرش: 7 امتیاز که 3 امتیازش از بازی های خانگیش بوده. نکته جالب: تساوی 2-2 هفته گذشتشون مقابل آرسنال!
28 فروردین:
آرسنال - لیورپول | نتیجه بازی رفت: 1-1
30 فروردین:
نیوکاسل - منچستریونایتد | نتیجه بازی رفت: 3-0 به سود یونایتد | عملکرد نیوکاسل در 5 بازی اخیرش: 5 امتیاز که 1 امتیازش از بازی های خونگیش بوده.
31 فروردین:
تاتنهام - آرسنال | نتیجه بازی رفت: 2-3 به سود تاتنهام | عملکرد تاتنهام در 5 بازی اخیرش: 6 امتیاز که 2 امتیازش از بازی های خونگیش بوده | نکته جالب: آرسنال پیش از بازی رفت دو تیم، در کارلینگ کاپ و در اکسترا تایم 1-4 در وایت هارت لین به پیروزی رسیده بود.
چلسی - بیرمنگام | نتیجه بازی رفت: 1-0 به سود بیرمنگام | عملکرد بیرمنگام در 5 بازی اخیرش: 4 امتیاز که هر 4 امتیاز از بازی های خارج از خونش به دستآورده.
3 اردیبهشت:
منچستریونایتد - اورتون | نتیجه بازی رفت: 3-3 | عملکرد اورتون در 5 بازی اخیرش: 10 امتیاز که 3 امتیاز از بازیه خارج از خونش به دست آورده.
چلسی - وستهام | نتیجه بازی رفت: 1-3 به سود چلسی
4 اردیبهشت:
بولتون - آرسنال | نتیجه بازی رفت: 4-1 به سود آرسنال| عملکرد بولتون در 5 بازی اخیرش: 10 امتیاز که 3 امتیاز از بازیه خونگیش به دست آورده.
5 اردیبهشت:
بلکبرن - منچسترسیتی | نتیجه بازی رفت: 1-1
10 اردیبهشت:
چلسی - تاتنهام | نتیجه بازی رفت: 1-1
.
.
.
به نظرم اگه منچستر بتونه بازی با وستهام رو ببره و چلسی رو تو لندن متوقف کنه و در اف ای کاپ به فینال برسه، شانس زیادی داره که حداقل این فصل دابل کنه. امیدوارم که از این بازی های فشرده و سخت، دست پر بیایم بیرون و هیچ رقمه مصدوم یا محروم ندیم!:20:
راستی نکته جالب تو این 7 بازیه منچستر اینه که 4 بازیش با 3 تیم لندنیه که 2 تا از اون بازی ها هم تو خود لندنه!:31:
یاعلی:11:
مرسی از پست مفیدت حسین جان....در کل بازی های یونایتد خیلی سخت تر و فشرده تره....مهمترین نکته مصدومیت خط دفاع مرکزی منچستر هست که ممکن مشکل ساز بشه
ممنون حسین :10:
+
BREAKING NEWS: "Manchester United's Nemanja Vidic suffers groin injury after his came-back and he'll be out for 2 weeks."
بــه بــه :41:
البته زیاد موثق نیست ولی احتمالا بازی رفت با چلسی رو از دست داده :(
بسیار ممنون از حسین اقا .
فقط یه سوال: پس منچستر- ارسنال چی ؟ مگه 30 اوریل بازی ندارن؟
به امید درخشش ارسنال:11:
خواهش میکنم...:11: :10:بازی آرسنال - منچستریونایتد فکر کنم اول می هستش (بر طبق لینک زیر)نقل قول:
کد:http://soccernet.espn.go.com/team/fixtures?id=360&cc=4716
ممنون .:11:
اخه برنامه ای که اول فصل من گرفته بودم بازی رو 30 اوریل گذاشته بود . گفتم نکنه برنامه رو به من قالب کردن!:31: