سلام
من V*P*N گوشيم فعاله ولي اندرويد ماركت رو گوشيم نصب نيست . چطور ميتونم به گوشيم اضافه كنم تا بتونم برنامه هاي اندرويد رو دانلود كنم ؟
نرم افزار باركد اسكنر هم دارم ولي با اون هم نميشه برنامه دانلود كرد :-(
ممنون ميشم كمكم كنيد
سلام
من V*P*N گوشيم فعاله ولي اندرويد ماركت رو گوشيم نصب نيست . چطور ميتونم به گوشيم اضافه كنم تا بتونم برنامه هاي اندرويد رو دانلود كنم ؟
نرم افزار باركد اسكنر هم دارم ولي با اون هم نميشه برنامه دانلود كرد :-(
ممنون ميشم كمكم كنيد
یادمه تو انجمن اندو ایرانی،داستان خرید گوشی اندرویدی (قیمت گرفتن در حقیقت!) توی ایلام رو نوشتم و باعث شد که خیلی ها سفره ی دلشون رو واز کنن و کلی داستان خوندم که کلی باحال بود!!!نقل قول:
میگم این داستان خریدن وسایل الکترونیکی تو ایران هم واسه خودش فیلمی هستا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از یارو که گفته سامسونگ اصلا گارانتی نداره خیلی خوشم اومد!!
حالا خوبه اونجاها قیمت میدن تو اصفهان باید پول رو نشون بدی تا بهت تازه قیمت بدن:31:
تازه تقریبا از ۱۰۰ مغازه ۵ یا ۶ تا از مغازه ها گوشی رو دارن
---------- Post added at 06:18 PM ---------- Previous post was at 06:15 PM ----------
راستی حالا که حرف انجمن اندو ایرانی اومد
میشه یکی بگه دارن چیکار میکنن که یک ماه هست سایت رو بالا نمیاره
سلام دوستان:5:
یکی از مهمترین دولوپرها با نام codeworkx خبر داده که موفق به پورت کردن اندروید 2.3 Gingerbread بر روی گالاکسی اس شده و در تست Quadrant توانسته به امتیاز 2227 دستیابی پیدا کند:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کد:http://android.hdblog.it/2010/12/26/continua-il-porting-di-gingerbread-su-galaxy-s-quadrant-va-gia-oltre-i-2200/
سلام...چرا ميزني؟:31:من اون موقع كه گفتم هنوز ديزايرو از نزديك نديده بود:27:....از يه بابت درست ميگي يه زماني خود من همين حرفو ميزدم(الانم ميگم...) ولي اونروز تو علاالدين از فروشنده ها پرسيدم ميگفتند ديزاير اچدي...منو هوايي و گيج كردن (مغزمو شستشو دادن:31:)شايد بخاطر منفعت خودشون ميگفتند...گفتم بيام از شما اساتيد بپرسم:8:كه ديدم واقعا بهتره ببخشيد اگه من كمي وسواسيم...:27:در ضمن ممنون از لينكي كه دادي خيلي مفيد بود از اول ميدادي.:11::11::11:نقل قول:
دوست عزیز خودتون توو تاپیک دیزایر اچ دی با دلیل و منطق میای میگی گلکسی با قیمت برابر هم از دیزایر اچ دی گوشی بهتریه چه برسه به 200 تومن ارزون بودن گلکسی , خو وقتی خودتون براتون قضیه ثابت شده احتیاج به ثابت کردن ما نداره ! ولی بازم اگه نظر مارو میخوای حتما بدونی , بله نظر بنده هم مثل نظر شماست , منم فکر میکنم گلکسی اگه قیمت رو اصلا به حساب نیاریم برتری داره نسبت به دیزایر اچ دی و فعلا بهترین اندرویدی بازار گوشی های موبایل هستش .
دوستدار شما ياشار
بابا این سایت روزانه یکی دو هزار کاربر داره...حالا اینا میخوان این تعداد کاربر فعال رو با سرور های معمولی راه بندازن!!!نقل قول:
میشه یکی بگه دارن چیکار میکنن که یک ماه هست سایت رو بالا نمیاره
من دو ماه تو گوششون خوندم که سرور ابری بگیرین ارزون تر و سریع تر و بی مشکله! قبول نکردن که نکردن...الان هم هاست ها رو گرفتن و مشکلاتشون تقریبا برطرف شده!!باید دید که کی انجمن رو باز میکنن باز...یه مدت کلا ارور میداد و انجمن حتی باز هم نمیشد!!
سلام دوستان بعد از مدتها برگشتم...
من رام گوشیم مشکل پیدا کرده کند شده بنچمارک 1600 میده!! بد جوری داره اذیتم میکنه... لطفا" اگه کسی لینکی از رام spike 4 داره بده... رام الانم spike 3 هستش...
مرسی
داش پوریا من فرویو 2.2.1 نصب کردم.
بیا اینجا بگیر.چیز خوبیه....
یه h از handheld بردارکد:http://www.hhandheldusers.com/forum/t9861-5.html
دمت گرم اساسی....:10::46::11::8:نقل قول:
2.2.1 اروپاست ؟
یا فارسی هم اووومده ؟
-----------------------------
ویرایش:
لینکو باز کردم
دیدم سوالم چقدر مسخره بود