میانگین سرعت دانلودتون شبانه رایگان چنده ؟ (کیلوبایت بر ثانیه)نقل قول:
Printable View
میانگین سرعت دانلودتون شبانه رایگان چنده ؟ (کیلوبایت بر ثانیه)نقل قول:
نقل قول:
دوست عزیز میانگین سرعت هم 256 شاید یک یا دو کیلو بایت بیشتر یا کمتر بشه
و دلیل این سرعت هم اینه که خط ها روی 1 میگ بسته شدند
یعنی با سرویس 256کیلوبیت این سرعتو میده ؟
هزینه ماهانه چقدر پرداخت میکنید ؟
دقیقانقل قول:
هزینه پرداختی هم 12900 که 6 درصد مالیات میخوره و میشه 13670 تومن
من که چند وقت پیش به های وب زنگ زدم در مورد سرویس 256 نامحدود ازشون سوال کردم که گفتن 32 کیلو بایت سرعت دانلود داری
حساب کردم تو 24 ساعت یک گیگ و خودر ای میتونستم دانلود کنم.
حتما سرویس های 128 و 256 محدود و کم حجم رو روی سرعت بالا بستن تا جلب مشتری کنن
نقل قول:
دوست عزیز من یک ماهی سرویس نامحدود 128 های وب هم داشتم کلا شرکت های خصوصی نامحدودشون سرعت هاشون جالب نیست و فقط سرویس های حجمی اون هم به خاطر فروش حجم و در نتیجه سود بیشتر سرعت ها رو بالا ارائه میدن البته یکی از دوستان هم سرویس 256 با ترافیک 8 گیگ در ماه و بازه رایگان 2 تا 5 داشت که سرعت دانلود ایشون هم در تمام بازه های زمانی ثابت و همون 256 بود که قیمتی که پرداخت میکرد برای این سرویس هم با حساب مالیات 6 درصد یه چیزی در حدود 25 هزار تومن بود و اگر کسی قصد داره از مخابرات سرویس های حجمی بگیره به نظر من به صرفست از شرکت های خصوصی این سرویس ها رو بگیره البته نه هر شرکت خصوصی چون بعضی از شرکت های خصوصی سرعت بازه رایگانشون افتضاست ولی اگر قصد گرفتن سرویس نامحدوده مسلما مخابرات بهتره چون اگر هم سرعت دانلودش با شرکت های خصوصی فرقی نمیکنه ولی حداقل هزینش نصف شرکت های خصوصیه که در حال حاضر مخابرات اراک اصلا سرویس نامحدود ارائه نمیده
سلام امروز جیمیل و اوت لوک برای من با مشکل مواجه شده. کسی این مشکل را داره؟
با سلام به دوستان
دوستان کسی اینجا هست که سرویس مخابرات مرکز مالک اشتر داشته باشه؟
چه سرعتی داره؟
و شبانه رنج دانلودش تو چه محدوده ای هست؟
سپاسگذارم
سلام دوستان
من اینترنت مخابرات 1 mb رو گرفتم میخواستم بدونم دانلود شبانه داره یا نه ؟ مثلا میشه از 1 تا 7 صبح دانلود رایگان کرد؟
چون بعضی جاها دیدم میگفتن اینترنت از 512 به بالا دانلود رایگان شبانه نداره...
فعلا که دارهنقل قول:
باید چند وقت یکبار زنگ بزنی 2020 بپرسی مطمئن شی:n02: