من hp G62 111 رو پیشنهاد میکنم هم قیافه قشنگ داره کارایی اش هم بالاست689000نقل قول:
کد:http://www.rgi.ir/index.php?p=products&cid=11&id=355
من hp G62 111 رو پیشنهاد میکنم هم قیافه قشنگ داره کارایی اش هم بالاست689000نقل قول:
کد:http://www.rgi.ir/index.php?p=products&cid=11&id=355
راستی اگه دوستان از امضام خوششون نمیاد بگید ورش دارم:40::40::40:
سلام دوستان من بين اين 3 مدل موندم نميدونم كدومشو انتخاب كنم اگر هم پشنهاد ديگه اي داريد بفرماييد
Acer Aspire 5741G-434G64Mn
مشخصات کلی: لپ تاپ نوع معمولی - وزن 2.5 کیلوگرم
پردازنده: Intel Core i5 2.26 GHz - Cache 3 MB - BUS 1066 MHz
حافظه: 4 GB DDR3
هارد دیسک: 640 GB 5400 RPM
کارت گرافیک: Nvidia GeForce GT 320M GPU 1024 MB UpTo 4096 MB
صفحه نمایش: 15.6" - Bright LED
امکانات: DVD-RW - فاقد مودم - بلوتوث داخلی - Card Reader - Webcam - LAN - WiFi - HDMI - VGA Port
سایر مشخصات: باتری 6 سلولی -
dell 5010
مشخصات کلی: لپ تاپ نوع معمولی - وزن 2.8 کیلوگرم
پردازنده: Intel CFI i5 430M Core i5 2.4 GHz - Cache 3 MB - BUS 1066 MHz
هارد دیسک: 500 GB 5400 RPM
کارت گرافیک: ATI Radeon HD 5470 DDR3 1024 MB UpTo 4096 MB
امکانات: DVD-RW - فاقد مودم - بلوتوث داخلی - Card Reader - Webcam - LAN - WiFi - HDMI - VGA Port
سایر مشخصات: باتری 6 سلولی -
dell 3500
مشخصات کلی :
مشخصات کلی: لپ تاپ نوع سبک وزن - وزن 2.4 کیلوگرم
پردازنده: Intel Core i5 2.4 GHz - Cache 3 MB - BUS 1066 MHz
هارد دیسک: 500 GB 7200 RPM
کارت گرافیک: Nvidia GeForce 310M 512 MB UpTo 1970 MB
سایر مشخصات: باتری 6 سلولی - Microsoft Windows 7
استاد من یه لپ تاپ برای کارهای گرافیکی میخوام. OPEN_GL Technology هم داشته باشه. قیمت حدود 1 تومن چی پیشنهاد میدی؟نقل قول:
---------- Post added at 07:32 PM ---------- Previous post was at 07:31 PM ----------
اگه لطف کنین نکاتی رو که باید در نظر بگیرم رو بگین ممنون میشم
---------- Post added at 07:33 PM ---------- Previous post was at 07:32 PM ----------
یه چیزی که خریدم پشیمون نشم
نقل قول:
سلام آرمان جان
با انتخابت نشون میده که نمیخوای بیشتر از 900تومن هزینه کنی ونگفتی که بیشتر برای چه کاری میخوای
اما راجع مدلها:
گروه خونی من با ایسر و لنوو وفوجیتسو واین طیف لپ تاپها که سازگاری نداره
ولی به نظر من 5010 بهتره چون گرافیکش از 3500 بالا تره بیشتر به کارت میاد و مونیتور با کیفیت تری داره واینکه خرابی inspiron به مراتب از vostro کمتره درنتیجه 5010 بهتره من خیلی با 5010 کار کردم نتیجه بخش تره
موفق باشی
ae2009 جان شما یه لپ تاپ نیاز داری که اقلا کارت گرافیکش 1GB باشه وپایین تر از یه تومن هم هست راستی شما میخواهید کارای سه بعدی از لپ تاپ بکشید؟نقل قول:
خوب دوستان منم یه لپ تاپی میخوام که خوب باشه چی پیشنهاد میدید؟:31:
شوخی بود ولی جدآ یه لپ تاپ میخوام حداکثر دیگه بترکه 900 بیشتر نشه
چیزایی که میخوام ازش
1.اولین و مهمترین چیز که خیلی مهمه واسم صفحه نمایششه که میخوام باکیفیت باشه یعنی از کنار نگا کنی رنگا داغون نشن و خلاصه نسبت به مدل های مشابه صفحه بهتری داشته باشه
2.ترک پد مالتی تاچ هم داشته باشه که خیلی واسم مهمه
3.قیافش شیک باشه(حالا نیازی نیست مثل مرسدس بنز باشه ولی در حد پیکان هم نباشه یه سمند سورن کارمو راه میندازه:دی)
4.رم دی دی ار 3 و سی پی یو حداقل core 2 due باشه فرکانسشم دیگه خدایی 2.4 کمتر راه نداره
5.زیاد اهل بازی نیستم بابا بیخیال بازی حالا یه چیزی در حد nvidia geforce 3010 m هم کارمو راه میندازه
6.برندشم اصلآ مهم نیست تو لپ تاپ با این شرایط بهم بده اگه ساخت ایران خوردو !!! هم باشه مشکلی نیست خلاصه برند زیاد مهم نیست مهم اینه که ادم قلبش سالم باشه!!!
تو این هفته میخوام بخرم خدایی زود یه چیزی بگید قال قضیه رو بکنید بریم پی کارمون(کار کردنم با لپ تاپ بیشتر وب گردی و استفاده از مایکروسافت افیس و چند تا نرم افزار مهندسی که زیاد سنگین نیستن)
خدایی جواب بدید مرسی از همه
سوال منم بین صفحات گم شد :دی
دوباره میپرسم:
Acer Aspire 5741-G یا Dell Inspiron N5010 ؟
مشکل ایسر چیه ؟ ایسر ساخت کجاست ؟ برای بازی کدوم یکی بهتره ؟ اگه کسی یکی از این 2تا لپ تاپ رو داره حتما نظرش رو بگه...
نرم افزار سه بعدی که نه ولی افتر افکت کار میکنم که نیاز به OPEN_GL داره سه بعدی هم داره ولی نرم افزاره کامپوزیت دوبعدیه:10:نقل قول:
OPEN_GL یه قابلیت برای پخش سریع افکت اضافه شده است
کلا دل بهتره یا سونی؟ اچ پی چطوره؟
این حداکثر کاریه میخوام انجام بدم رم هم حداقل 4 باشه
راستی 64 یا 32 بیتی بودم هم اگه لطف کنین توضیح بدین
سلام دوستان من تو کنکور سراسری امسال رشته عمران قبول شدم و تصمیم گرفتم یه لپ تاپ(یا همون نوت بوک) خوب برای کار با نرم افزارهای رشته عمران بگیرم(البته اگه تو زمینه فیلم و بازی هم خوب باشه که چه بهتر).بودجمم الان 1 تومنه اگه قیمتشم یه خورده بیشتر شد اشکالی نداره اگه قیمتشم پایینتر هم باشه خیلی خیلی عالی میشه!!!؟ شما چه پیشنهاد هایی به من دارین؟ برند هم برام مهم نیست.(اگه با این بودجه نمیشه چیز خوبی خرید بهم بگین بودجم چقدر باید باشه که بتونم لپ تاپ خوبی بخرم)