امروز شاتل افتضاخ تر از هر روز،پیج هم با عشوه باز میکنه :2:
Printable View
امروز شاتل افتضاخ تر از هر روز،پیج هم با عشوه باز میکنه :2:
سلام به دوستان شیرازی ...
بچه ها من یه چند روز هست شدیدا افت سرعت پیدا کردم از dial up هم بدتر شده وضعیت اینترنتم (پارس آنلاین مرکز ولیعصر) حتی google هم نمیتونم باز کنم میخواستم ببینم شما مشکلی ندارید ؟؟؟!!!
مال منم خیلی بد شده امروز.
شاتل - مرکز ولیعصر
پینگ : 732
من مرکز دستغیب (معالی آباد) هستم و امروز واقعا افتضاح بود و سایتها رو به سختی باز می کرد:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
می خواستم بدونم بهترین اراِه دهنده ی این سرویس توی شیراز و خیابون شهید آقایی چیه؟(با سرعت 256 یا 512)
.................................................. .................................................. .............................
می دونم که این پست رو نباید اینجا مطرح کنم ولی در پست مخصوص شهر شیراز هرچقدر پست دادم کسی جواب نمیده گفتم اینجا بدم شاید فرجی شد. به هر حال واقعا ببخشید....:41::41::41::41::41::41:
ممنون از شما.
من که صبح زنگ میزنم میگم اگر درست کردین که هیچ اگرنه که شنبه میام پولم ازتون میگیرم ( شروع دوره جدید من از 2 بهمن بوده ) دوستان بیاید شنبه بریم خراب شدش یه گردو خاکی کنیم جلوی 4تا مشتری که اومده اونجا آبرو نداشتشونو ببریم
مره شورشون را ببرن گند زدن با این کاراشون من الان 2 روزه که پینگ تایمم روی 823 هست هر چی هم زنگ میزنیم یا مشغوله یا میگن هنوز چیزی به ما اعلام نشده از طرفه مخابراته
سرعت منم دیروز از 10کیلوبایت بالاتر نمیومد. (ارم نت - معالی اباد)
امروز ببینیم چه خبر میشه :31:.
مثل اینکه داره سرعت اینترنت خوب میشه:20: