سلام دوستان
من کوبونتو 9.10 رو نصبیدم
دستور pppoeconf رو میزنم ...وقتی درصد هاش داره میره جلو روی 100% گیر میکنه!
اولش هم میگهath0 دو تاست!یا یه همچین چیزی!
خلاصه کانکت نمیشه
ممنون :11::40:
Printable View
سلام دوستان
من کوبونتو 9.10 رو نصبیدم
دستور pppoeconf رو میزنم ...وقتی درصد هاش داره میره جلو روی 100% گیر میکنه!
اولش هم میگهath0 دو تاست!یا یه همچین چیزی!
خلاصه کانکت نمیشه
ممنون :11::40:
جمله ی بالا صرفا داره می گه پارتیشن های حقیقی در روی دیسک شما به ترتیبی که در جدول بالا هست نیست، و این مشکل خاصی نداره.نقل قول:
شما چندین کار انجام باید بدید، اول گراب رو دوباره نصب کنید.
پارتیشن های ویندوز را در ویندوز chkdsk کنید و پارتیشن های لینوکس را در لینوکس ( اگر وارد نمیشود با یک سی دی لایو اینکار رو انجام بدید )
و البته می تونید فایل زیر را:
ویرایش کنید وکد:/etc/default/rcS
را اضافه کنید تا در هنگام چک خودش مشکلات مربوطه را حل کنه.کد:FSCKFIX=yes
*البته این موضوع رو هم بگم که هیچ سیستم عاملی خودش این اجازه را برای حل مشکلات نداره، حتی در ویندوز chkdsk فقط چک می کنه و برای اجازه ی تصحیح باید کاربر اجازه بده، علت این هست که ممکن هست اطلاعاتی در هنگام این کار از بین بروند، حالا این اطلاعات می تونه 1 کیلو بایت باشه یا 1 گیگا بایت، بسته به تعداد خطای موجود.
مشخصا امن ترین و راحت ترین راه نصب از طریق synaptic هست چون پایدارترین ورژن را همراه با تمام پیش نیازها نصب می کنه.نقل قول:
برای مقاله ی مورد نظر به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مراجعه کنید.
چرا از network-manager استفاده نمی کنید ؟ اول network-manager رو با توجه به راهنمای زیر آپدیت کنید و بعد میتونید ازش استفاده کنید.نقل قول:
کد:http://linuxshare.org/2009/11/09/fix-network-manager-in-ubuntu-9-10
چه جوری می شه نرم افزارای ویندوزو رو ubunto 9.10 نصب کرد؟؟؟؟؟
لطفا کمک کنید:40:
wineنقل قول:
Virtual Box
بايد از wine استفاده كني
کد:http://www.winehq.org/
سلام حسین جان اونکارو کردمنقل قول:
نتیجه نداد
اون روشی هم که 7sal توضیح داده بود
همون روش عادیه بود که من کانکت میشدم همیشه...
ولی بالا گفتم مشکلش کجاست!:41:
کاری میشه کرد ؟
ممنون:11:
سلام،
من هم به جمع کابران لینوکس پیوستم. :دی
در ابتدای چند مشکل پیش اومده که میخوام بپرسم:
1. من هر کاری کردم نتونستم فایلهای صوتی و تصویری رو پخش کنم. از یکی از دوستان کدک های لازم رو گرفتم و نصب کردم ولی باز نشد. میشه بفرمایید مثلا برای پخش فایل mp3 کدوم کدک مورد نیاز هست؟
2. در نصب بعضی برنامه ها خطایی نوشته میشه با این عنوان:
Error: Dependency is not satisfiable
مشکل از چیه؟
در ضمن من از اوبونتو نسخه 9.04 استفاده میکنم.
و ممنون.
نقل قول:
--------------------------------------------------------------------------------------------
سلام دوست عزیز
برای جواب سوال اولتون من خودم هم همین مشکل را دارم که پس از تحقیق فهمیدم اسانترین راه برای نصب کردن Codec ها از طریق برنامه Easy Ubuntu هست که به شما هم پیشنهاد میکنم . اگر باز هم نتونستید مشکلتون را حل کنید توصیه میکنم از طریق برنامه شبیه سازی wine برنامه vlc Media player را نصب کنید که خیلی راحت تره .
برای جواب سوال دومتون برای نصب بعضی برنامه ها پیش نیاز هایی وجود داره که قبل از اقدام به نصب اون برنامه باید اول پیش نیاز هاشو نصب کنید که شما این کارو نکردید و error میده جلوی ارور شما اسم یک فایل را نوشته که همان پیش نیاز شما قبل از نصب هست بهتره اول پیش نیاز را از این سایت دریافت و نصب کنید .
موفق باشید اگر باز هم مشکلی داشتید در خدمتم .کد:www.packages.ubuntu.com
در مورد مطلب اولتون، نصب بسته ی ubuntu-restricted-extras باید مشکلات از این قبیل را حل کنه.نقل قول:
ثانیا، نصب VLC که کلا برای لینوکس طراحی شده، و اپن سورس هست، و نسخه ی ویندوز اون هم موجود هست از روی wine کار عجیبی هست! چرا خود VLC رو از درون synaptic نصب نمی کنید؟!
در مورد مطلب دوم هم ضمن تایید سخن شما باید بگم نصب برنامه ها از synaptic بسیاری از این مشکلات را حل می کند.