ناد 32 هم اون پوشه ها رو اسکن کرد و ازشون چند تا فایل الوده(حدود 30 تا)حذف کرد ولی کسپر خیلی بیشتر پیدا کرد.واسه همین تعجب کردم.نقل قول:
بهر حال ممنون.
Printable View
ناد 32 هم اون پوشه ها رو اسکن کرد و ازشون چند تا فایل الوده(حدود 30 تا)حذف کرد ولی کسپر خیلی بیشتر پیدا کرد.واسه همین تعجب کردم.نقل قول:
بهر حال ممنون.
پیدا کردم ولی من ماله ورژن 8 رو می خواستم .نقل قول:
شما دوست عزيز مي تونين چند صفحه قبل رو نگاه كنيد توضيحات كامل داده شده
بيشتر دقت كن ايني كه اينجا نوشته شده براي نسخه 8 معروف به 2009 هست:31: ( تازه فرق خاصي هم نمي كنه همون رواله)نقل قول:
# [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مرسی ولی یه چنتا راهنمایی کنید.نقل قول:
اول اینکه فرقی نداره فلدری که به عنوان سورس انتخاب می کنیم هر جا باشه؟
بعد اینکه وقتی انتخاب کردیم این سورس رو بعد باید اون فایل زیپ رو آنزیپ کنیم تو اون فلدره؟
با سلامنقل قول:
تو امضای من کامل توضیح دادم
نه فرقی نداره از کجا آپدیت کنید مثلا از روی فلش یا فایل رو روی هارد بریزید و ...
اگه شما از سایت آپدیت ها رو به صورت کامل یا هفتگی یا روزانه می گیرید اول مثلا فایل مربوط به کامل رو آن زیپ کنید و به عنوان سورس بدید به برنامه و قتی تموم شد فایل روزانه رو آن زیپ کنید و به عنوان سورس جدید بدید وقتی هم تموم شد سورس رو روی کسپرسکی لب بذارید
مرسی.نقل قول:
بعد حالا من این ورژنش رو تازه نصب کردم حالا کودوم آپدیت ها رو باید دانلود کنم؟
با سلامنقل قول:
والا فعلا که کسپرسکی به صورت یه روز در میون رو سایت نسخه 7 و 8 رو برا دانلود می ذاره
یه بار می ری می بینی نسخه 2009 رو گذاشته یه روز بعدش می بینی نسخه 7 رو گذاشته
هنوز آپدیت نسخه 8 هم رو سایت قرار نگرفته
البته می شه از آپدیت های کسی که آنتی ویروسش رو آپدیت و فایل های آپدیت رو در پوشه Update distributionکد:http://www.kaspersky.com/avupdates
جمع کرده استفاده کرد اگه همچین کسی دم دستتون باشه :41:
من كسپر رو نصب كردم(2009)و خيلي ازش راضيم.
حالا ميخوام اينترنت وايرلس بگيرم و در نتيجه مدت زيادي رو به اينترنت وصلم و خطرات بيشتري سيستمم رو تهديد ميكنه.سؤالم از شما بعنوان يه استاد اينه كه آيا ميتونم در كنار كسپر ، NETGATE Spy Emergency رو هم نصب كنم؟تداخلي با همديگه ندارن؟
با سلامنقل قول:
راستش ایمان جان این نسخه با توجه به جدیدالورود بودنش هنوز خیلی نتونستیم رو هماهنگیش با بقیه نر مافزار های امنیتی کار کنیم
برای همین فکر کنم بهترین روش اینه که خودتون دست به کار بشید و امتحان کنید و حتی نتیجه رو برای بقیه دوستان هم بذارید
هر چند که من حدس می زنم مشکلی با هم نداشته باشند
چشم دوست عزیز.نقل قول:
همین امشب خودم تست میکنم.