سلام عزيزنقل قول:
اين مورد خيلي عجيب هست
ميتوني يه مورد از اون فايلها رو بذاري تا يه چك بكينم
Printable View
سلام عزيزنقل قول:
اين مورد خيلي عجيب هست
ميتوني يه مورد از اون فايلها رو بذاري تا يه چك بكينم
--------------------------------------------------------------------------------
Columns , Splling and grammer check: , Signatures , view short cut هر کدوم توی نوار وضعیتنشان دهنده چیه؟
البته تو 2007
سلام خدمت دوستان من می خوام به واسطه نرم افزار میرعماد در محیط ورد بنویسم ولی نمی تونم نمی دونم مشکلش چیه نرم افزار وصل هست و ایکنش در تسکبار وجود داره و فعال هست ولی در محیط ورد نمی دونم چجوری ازش استفاده کنم میشه یه راهنمایی بکنید ممنونن میشم
=============================نقل قول:
سلام دوست من
من ورد رو از روی فایل سورسی که از لب تاپ برداشتم نصب کردم
فقطم ورد و پاور پوینت رو نصب کردم چه طور میشه کامل نصب نشده باشه
دوباره انیستال کنم و بعدش نصب کنم؟
و به بعلاوه یه سوال دیگه داشتم می خواستم در قسمت بوردرها در قسمت art نوع های بیشتری رو وارد کنم ولی نمیشه کسی می تونه بگه چطور میتونم این کار رو انجام بدم؟نقل قول:
ممنون میشم
رو یه سیستمی با وورد 2007 وقتی فارسی انتخاب میکنیم اعداد رو انگلیسی مینویسه وقتی انگلیسی انتخاب میکنیم فارسی مینویسه
فقط برای اعداد این مشکل هست چطوری میشه درستش کرد؟
عزيزجاننقل قول:
منظور از دقيق تر كردن و دوباره مطرح كردن اينه كه شما دقيق بگي هر كدوم روي كدوم سربرگ ها هستند
من خودم شخصا با ميرعماد كار نكردم ولي با فونت نستعليق براحتي توي ورد مطلب مي نويسم و راضي هم هستم تقريبانقل قول:
پيشنهاد ميكنم شما هم استفاده كنيد
مگه اينكه بخوايد كار تخصصي خطاطي بكنيد
شما همونطوري كه توضيح دادم دوباره آفيس رو نصب كننقل قول:
البته نصب كه نميشه اسمش رو گذاشت
ميشه گفت اضافه كردن قابليتهاي نصب نشده
همون طور كه بارها در اين تاپيك توضيح داده شده هنوز نرم افزاري برا اينكار پيدا نشده و همچنين فايلهايي كه بشه از اونا به عنوان آرت استفاده كردنقل قول: