من نمیدونم مشکل از کجاست هر کاری میکنم نمیتونم کانکت بشم error 691 میده نمیدونم شایدم جایی اشتباه کرده باشم میخوام مطمن بشم این کارهایی که انجام دادم درسته: 1- اتصالات مودم رو وصل کردم بعد چراغ Lan و Power روشن شد. 2- بعد تو Network connections روی Local Area connection دابل کلیک کردم کارت شبکه ام رو فعال کردم 3- روی Local Area connection که دو تا چراغش روشنه کلیک راست کردم تیکه گزینه زدمshow icon in..روی TCP/IPدابل کلیک کردم در قسمت IP Address عدد 192.168.1.2 رو وارد کردم در Subnet Mask عدد 255.255.255.0 رو وارد کردم و در قسمت Default Gateway عدد 192.168.1.1 رو وارد کردم در DNS Server هم 192.168.1.1 رو وارد کردم بعد ok کردم. 4-سی دی مودم رو را در سی دی خوان گزاشتم. 5- وارد پوشه TD-8811 شدم نرم افزار (TP-LINK ADSL Modem_RU.exe) رو برای نصب سریع اجرا کردم 6- در صفحه اول هیچی رو تغییرندادم LoGIN کردم. 7- روی سربرگ quick startکلیک کردم Connection Type گزینه دوم PPPOE را انتخاب کردم در ATM VC Configure به جای VPI=8وبه جای VCI=35 قراردادم درENCAPSULATION Mode گزینه اول LLc رو انتخاب کردم در ppp username و ppp password نام کاربری و رمز عبورم رو وارد کردم کردمsubmit یه پیغام ظاهر شد successfully …. بعد ok کردم. چند لحظه صبر کردم تا مودم Reboot بشه. 8- یه کانکشن از نوع PPPOE ساختم رمز عبور رو وارد میکنم error 691میده در ضمن اینو هم بگم که با تایپ 192.168.1.1 تو اینترنت اکسپلور نمی تونم وارد تنظیمات مودم بشم.