سلام.
میخام بدونم تو هر انجمنی چندتا پست دارم (به تفکیک) ... راهی هست؟
Printable View
سلام.
میخام بدونم تو هر انجمنی چندتا پست دارم (به تفکیک) ... راهی هست؟
تو انجمن ها نه...فکر نکنمنقل قول:
اما تو تاپیکا میشه...
جستجو در تالار رو بزنید تو انجمن مورد نظرتوننقل قول:
بعد جستجوی پیشرفته رو انتخاب کنین و تو قسمت نام کاربری اسم خودتون رو بنویسین
پست ها رو نشون میده
البته مطمئن نیستم همه ی پست ها رو نشون بده : )
تا اونجایی که اطلاع دادم 300 تای آخرو نشون میده...نقل قول:
میتونید تا 600 هم ببینید.یه بار مرتب شده از بالا یه بار از پایین
ممنون از نظرات هر دو عزیــــز.....
سلام
من اطلاعاتم نسبت به این انجمن خیلی کمه میشه یکی راهنمایی کنه
متشکرم
سلام ، خوش آمدید .نقل قول:
سلام
من اطلاعاتم نسبت به این انجمن خیلی کمه میشه یکی راهنمایی کنه
متشکرم
همونطور که از نام انجمن هم پیداست یک محیط گفتگو محور مجازی با محتوای اصلی مسائل کامپیوتری ( نرم افزاری و سخت افزاری ) هست که تخصصی ترین انجمن کامپیوتری فارسی زیان هم محسوب میشه .
البته قسمت های دیگری هم که مرتبط با کامپیوتر نیستند هم در این انجمن وجود و فعالیت دارند مثل انجمن هنر هفتم ( با محتوای فیلم و تلویزیون و ... ) ، انجمن اتومبیل و ... که به نوعی باعث میشن که انجمن صرفا تک بعدی نباشه .
برای آغاز فعالیت هم بهتر هست ابتدا قوانین انجمن رو مطالعه کنید و با توجه به قوانین در موارد مورد علاقتون فعالیت کنید .
بعضی موقع ها که پست ها پاک میشه واقعا اعصاب آدم خورد میشه... وقت میزاری و می نویسی اون وقت نادیده میگیرند و یه هو پاک میکنند....... لا اقل قبل از پاک شدن یه تذکر بدین که بریم ویرایش کنیم و اصلاح بشه.....
من دیشب یه پست زدم برام پیغام از aqoa اومده و دلیل هم گفته... من میخام پستم برگرده، آیا ممکن نیست؟
(هر چند مطمئنم، همین رو هم پاک میکنند...)
نه ممکن نیست...
چی میشه وقتی که پاک کردین کل پیام رو توسط آکوا برامون بفرستین؟
بعضی وقتا اصلا با اون دو تا کلمه یادمون نمیاد چی بود؟! اصلا شاید خودموون لازمش داشته باشیم
اون دو کلمه که خوبه ... یه روزایی میایم میبینیم چند تا از پست هامون کم شده و اصلا نمیفهمیم کدوم پست ها پاک شده و علتش چی بوده !!نقل قول: