بابا باتریش مزخرفه خاک بر سرش کنم...راحت شدم از شر باتریش و اون پیغام چرت Battery Low!!!
Printable View
بابا باتریش مزخرفه خاک بر سرش کنم...راحت شدم از شر باتریش و اون پیغام چرت Battery Low!!!
خدا وکیلی احسان جون هیچ مشکلی نداشتا ولی این شارژ کردنش اونم هر روز و البته گاهی روزی 2 بار دیگه کلافم کرده بود!چه خبره مگه!!!روزی 2 بار؟!؟!؟!نقل قول:
می دونی چیه احسان جون ، تا عوضش نکنی دقیق متوجه منظورم نمیشی...
سلام .............امدیم کلاس بزاریم تو ویستا آپدیت کنیم کلی واستادم تا 111 مگ پرشه انم با دیال آپ!!!!
اما وقتی وارد مرحله نصب آپدیت رو گوشی میشه ارور میده!!!!
کسی نمیدونه فایل های آپدیت کجا ذخیره میشه؟؟؟ (میخام با همین فایلها تو اکس پی آپدیت کنم)
لطفا راهنمایی کنید.:10: ممنون
من گاهی روزی 3 بار هم میزدم به شارز...
واقعا زجر اور بور بود...
احسان جان شما با من مشکل دارید؟ :31:نقل قول:
من طعنه زدم؟
خیلی جدی گفتم که (( گوشی دوستمون هم خودش درست می شه))
در ضمن تو املا از 20 شدید 19 :46:
در جواب دوست دیگه مون.فایل های آپدیت در این فولدر ذخیره می شه:
[HTML]C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Nokia\Nokia Service Layer\A\nsl_service_module_00001\vpls\www.dsut.onl ine.nokia.com.oti.caresuite\Products[/HTML]
نقل قول:
آقا فایلها رو اکس پی تو همون مسیر کپی کردم ولی از دوباره دانلود میکنه (مگه مسیرش تو اکس پی فرق میکنه؟؟؟)
لطفا راهنمایی کنید!!:42:!یعنی الکی نشستم با هزار مشکل اونم با دیال آپ 111مگ رو دانلود کردم؟؟:19:
نه دوست عزیز.منم مسیرش رو تو xp گفتم بهتون.نقل قول:
شما اول فایل هاتون رو read only کنید.بعد NSU رو باز کنید.شروع به دانلود آپدیت می کنه.بعد از حدود چند دقیقه cancel رو بزنید و بعد برید فایل هایی که دانلود کرده رو پاک کنید و فایل های آپدیت رو که read only کردید در مسیری که بهتون گفتم کپی کنید.در این حال مجددا NSU رو اجرا کنید تا گوشیتون آپدیت شه!
نقل قول:
خیلی ممنون .
ولی من یه مشکل دیگه هم دارم ، من دیروز توی خیابون جست و جوی wlan رو روشن کردم 10 تا wlan پیدا کردم هر کدوم رو که برای کانکت شدن انتخاب می کردم ، ارور می داد که connection failed .
چه طوری می تونم وصل بشم ؟ قبل از وصل شدن تنظیمات لازمه ؟
می تونی مطمئن باشی که wlan هایی که تو خیابون پیدا می کنی باهاشون نمی تونی وصل شی.چون یا proxy server دارن که باید به گوشیت بدی و یا پسورد wep .کسی نمیاد بدون پسورد وایرلس بذاره
نقل قول:
پس یعنی هیچ طوری نمیشه با wlan توی خیابون وصل شد .