sarv mehry جان من این قضیه رو اون موقع که از حرم امام رضا با کا750 و 5700 عکس گرفته بودم برای بقیه ثابت کردم!!عکاسی 5700 بهتر از کا750 هست!میتونید به صفحه های اولیه ی این تاپیک مراجعه کنید و عکسهایی رو که قرار دادم ببینید!!!
Printable View
sarv mehry جان من این قضیه رو اون موقع که از حرم امام رضا با کا750 و 5700 عکس گرفته بودم برای بقیه ثابت کردم!!عکاسی 5700 بهتر از کا750 هست!میتونید به صفحه های اولیه ی این تاپیک مراجعه کنید و عکسهایی رو که قرار دادم ببینید!!!
درسته
قبلا هم توضیح داده شد که اینجور فعالیت های سونی اریکسون فقط جنبه تبلیغ داره مثل اتو فوکوس
ولی نا گفته نمونه که k800 یه گوشی خوب در این زمینه هستش که عکسهای خوبی میگیره ولی با این حال k800 هم جز این گروه هستش که کلمه cyber shot در این گوشی فقط جنبه تبلیغاتی داره
salam agha to jabe ma ham dota daftarche bood : ye englisi ye almani age eshtebaha nakonam.
rasti goshihaye shoma ham vaghti music playersho baz mikonid to ghesmat option gozine EXIT nadare. yani kolan baste nemish.ye chiz dige man goshi be jaye 8 saat 4 saat zadam to sharj be nazare shoma chizish mish ya na.
موزیک پلیرهای جدید نوکیا هرگز بسته نمیشوند!!برای شارژ باتری هم به نظر من شارژر گوشی بعد از شارژ باتری قطع میشه پس 8 ساعت شارژ اولیه فقط یه شعاره!!!!!:8::8::5:نقل قول:
سلام دوستان
امین خان دلیل خاصی نداشت عوض کردن گوشی....اطرافیان گفتند قرمز بهتره..منم رفتم قرمز گرفتم...الانم خیلی راضیم...حال میکنم...
ولی یه سوال داشتم...
برای جدا کردن مموری کارت از گوشی آیا باید قانونا از لحاظ نرم افزاری مموری کارت رو خارج کرد و بعد خود مموری را در اورد یا نه ؟
منظورتو از نرم افزاری نمیفهمم
برای در اوردن مموری کارت باید دکمه روشن خاموشرا کلیک کنید(خاموش نشه)و بر روی remove mem. card کلیک کنی و yes رو بزن اون موقع ارتباط با گوشی قطع میشه و تو مموری رو میتونی در بیاری
بعد از این که مموری رو در اوردی روی ok اون پیغام کلیک کن
موفق باشید
منظورم دقیقا همین بود که شما جواب دادین ساسان خان...ممنون...نقل قول:
البته خود گوشی اونقدر باهوش هست که وقتی یه فشار به مموری اوردی اتوماتیک اون پیغام رو بزنه و نیازی به زدن دکمه ی خاموش و روشن و سپس گزینه ی ریموو مموری کارت نیست!!!
شما درست میگین ولی انجام دادن این کار بصورت مکرر باعت سوختن مموری کارت میشه که من خودم از این کار تجربه تلخی داشتم
نقل قول:
Mr.K2 جان چند گرفتی گوشیت و از کجای شیراز؟