خب خداروشکر با درخواست تمدید موافقت شد..پرینتو گرفتم
Printable View
خب خداروشکر با درخواست تمدید موافقت شد..پرینتو گرفتم
سیستمشون داغونهنقل قول:
باید چندین بار تست کنی
منم میخاستم بگیرم اینطوری بود
.........
برا اون کاما هم که گفتی، میخا مثال رو کپی کن تو اس ام اس، بعد اعداد رو جایگزین کن
sent from my xiaomi redmi 2
دوستان کسی ازز ماده 6 {کمیته امداد}اطلاعی نداره یکم توضیح بده؟
افرادى معمول و مدد جويي كه تحت پوشش كميته امداد يا سازمان بهزيستى هستند شامل اين قانون مى شوند و فرزند انها مى تواند براى كفالت اقدام كند البته اگر دو پير در سن فانونى داشته باشد انتخاب با خود مددجو است از فردى كه خواستار معافيت كفالت است تعهد گرفته مى شود كه دو ماه اموزش عمومى را طي كند اگر فرد دوره بسيج گذرونده باشد از اين قانون معاف خواهد بودنقل قول:
Sent from my iPad mini 2 using Tapatalk
دوستان من الان تو ماه دوم اموزشی هستم یه سوال دارم خدا وکیلی این امتحانی که گفتن 18 میگرن تاثیری داره؟؟؟ یا الکیه؟؟ من 03 عجب شیرم و لیسانس تو امتحان میشه تقلب کرد؟؟ این امتحان تو درجه تاثیری داره؟؟
امتحان هاى ارتش بر خلاف ناجا تاثيرى در درجه ندارد، اما كسى از خوندن ضر نكرده امتحان هم سخت نيست تقلب هم بسته به اينكه شما در چه فاصلى از افراد ديگر باشيد متفاوت استنقل قول:
من شب امتحان اماده بودم و فقط يكبار كل كتاب رو خوندم اما بيشتر سوال ها تستى بود اين امتحان ها بيشتر براى ارزيابى و نمره دادن به فرمانده يگان است
Sent from my iPad mini 2 using Tapatalk
نرم افزار استعلام رو نصب کن ، ان شالله با این کارت راه بیوفته. اینم آدرس دریافت نرم افزار :نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام.دوستان من اعزامم 4/19 خورده کسی میدونه کجا میفتم؟برم نظام وظیفه معلوم میشه؟
یه سوال دیگه معاف از رزم ها مرزبانی هم میفتن؟
2 هفته قبل از تاریخ اعزامت مشخص میشه کجا افتادی. مرزبانی بسته به مدرک هست. تا اونجایی که من میدونم فوق دیپلم و به پایین امکانش هست.نقل قول:
مرزبانی طرف کرمانشاه اگه زرنگ باشید میتونید میلیونر شید :)