دقیقا خود پارس محدود کرده ! من با دوتا سرور و دوتا پی سی تست کردم .فقط عجیبه چرا بقیه چیزی نمیگن !نقل قول:
Printable View
دقیقا خود پارس محدود کرده ! من با دوتا سرور و دوتا پی سی تست کردم .فقط عجیبه چرا بقیه چیزی نمیگن !نقل قول:
شما كه پيگير هستي ببين براي مركز 19 دي هم افزايش پهناي باند دارن من هر دفعه زنگ ميزنم يك چيز ميگننقل قول:
تا الان دردم شبانه بود حالا سرعت روزانه هم اومد بين 100 تا 140 اونم با طرح 2 مگ محدود
احتمالاً همون کسی که بهت ریو :n02: داده محدودش کرده.... پهنای باندش ته کشیده.... :n09:نقل قول:
نه دیگه میگم دوتا مختلف تست کردم . عجیبه 10 باز کانکت می کنم 9بار محدوده 1بار درست میشه !نقل قول:
اره...مرکز ما هم به مرکز 19 دی وصل هست و طبق گفتشون پهنای باند رو از اونجا به بقیه مراکز تزریق میکنن....نقل قول:
منتظر باش تا هفته بعد اون مسئول(اگر دوباره نپیچونه:n23:) بیاد وضعیت پهنای باند قم درست میشه و سرعتا خوب میشه.....حتی بعد از این قراره تا یکی دو ماه دیگه پهنای باند اضافه کنن تا وضعیت بهتر هم بشه(انشاء...:n02:)....:n01:
من snr رو ۱۵ اما وقتی تلفن وصل میکنممیاد رو ۱۳ بعد هم کم کم میشه چیکار کنم؟
اسپلیتر خوب هم معرفی کنید
مهدی کلک بلاخره رفتی پارس :n09:نقل قول:
میدونستم هنوز وضعیت عوض نشده :n02:
درست شد ما رو هم خبر کن راستی منطقه فیض کاشانی رو هم جویا شو ببین چجوریه:n12:
اره ابوالفضل....یه هفته ای میشه که از شاتل در رفتم:n02:نقل قول:
بابا اینا همه کاراشو انجام دادن.فقط همه بخاطر یه نفر الاف هستن که بیاد این stm1 رو از مخابرات تحویل بگیره و به مراکز پخش کنه...:n15:
تهران به من گفت مرکز فیض کاشانی مشکل نداره.(هواتو داشتم):n02:
بهشون بگو من خودم میام فعال میکنم جای اون یارو :n08: انوخت رو مرکز خودمون بیشترین پهنای باند رو بزار:n09:نقل قول:
ععع یعنی سرعت 9 مگ واقعی رو میده ؟ :n13:
خخخخ:n02:/نقل قول:
نمیدونم والا....از مسئولش که پرسیدم گفت مرکز فیض جزو مراکز تیکت خورده نیست که مشکل داشته باشه....حالا توضیحات تکمیلی رو تو پ.خ بهت میگم.:n06: